![]() |
No to jak nie ta motka to co?
|
Cytat:
Ja bym sie kierowal w strone Nokii i SonyEricssona - inne firmy sie dla mnie nie licza. A ze wzgledu na iPlusa bralbym jakiegos palmofona (pewnie jakiegos HPka). |
wczoraj kupiłem za 20 zeta baterię do mojego telefonu ( 6230i ).
niby jest to oryginalna bateria - ten sam wygląd, napis "made in hungary", hologram z logo nokia (mogę sprawdzić, czy jest oryginalna zdrapując ten czarny pasek na hologramie a następnie wpisując go na stronie nokii)... tyle, że taka sama bateria bl-5c w sklepie nokii kosztuje ok. 130 zł... tak więc kupiłem podróbę, kradziony egzemplarz, czy po prostu eksploatowaną już wcześniej baterię :hmm: zagadka: która z poniższych baterii to egzemplarz, który dostałem razem z telefonem? http://images2.fotosik.pl/111/d0ad8f051c439529m.jpg na allegro znalazłem linki do aukcji z podobnymi bateriami: link link |
a styki sa idealnie czyste na bateriach ?
|
Jaki telefon Z RADIEM polecacie?
Chodzi mi o cos niedrogiego, bez zbednych bajerow. |
Cytat:
|
To jest stereo radio? Bo wydaje mi sie, ze widzialem napisane "mono".
Dlugo bateria wytrzymuje jak sie slucha radia? |
Cytat:
Ze starszych 6510, 6610, 6610i. |
SE K700i
|
@procesor za drogi :)
Telefon potrzebuje tylko po to zeby mogli czasami do mnie z pracy zadzwonic. Od roku udaje mi sie wykrecac - jakos nie czuje potrzeby bycia dostepnym 24h. Niestety w najblizszym czasie szykuja sie powazne zmiany w pracy i telefon bedzie mi potrzebny dla swietego spokoju, ze wszystko jest OK. A radio jest mi potrzebne. bo bardzo lubie sluchac radia. Zestanawiam sie nad 6610(i), a teraz takze nad 6030 (thnx joujoujou epol) |
Z testu przeprowadzonego przed chwil***261; wynika, ***380;e radio w 6030 najprawdopodobniej jest monofoniczne, za***347; w 6610 na pewno jest stereofoniczne (no chyba, ***380;e g***322;uchy jestem :P ).
|
Cytat:
Widzialem! o_O A do tematu - polecam 6610, dobra sluchawka. |
Cytat:
Poza tym na razie dzia***322;a. :taktak: A co do nokii - te***380; by***322;bym raczej za 6610. :tak!: |
6610 tak, mia***322;em, polecam :)
6610i- trzymaj sie od tego jak najdalej- straszna padaka. Jak Cie sta***263;- mimo wszystko polecam SE - wymiataj***261; :D |
Podepne sie pod temat ...
Ile gdzies tak moge wo***322;a***263; za SE k750i caly komplet tyle ze mobo ma spalone ... ?? 300 z***322; ? Wie ktos kiedy bedzie dostepny w plusie W810 i ? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:42. |