Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Telefony (Smartfony) (https://forum.cdrinfo.pl/f122/)
-   -   Wybór telefonu komórkowego, proszę o pomoc (https://forum.cdrinfo.pl/f122/wybor-telefonu-komorkowego-prosze-o-pomoc-57496/)

mlody111222 08.06.2007 14:48

Cytat:

Napisany przez Damianos L (Post 791572)
a co chcesz dokladnie wiedziec?

plusy
-b.dobre wyswietlacze
-ladny
-karty pamieci
-mp3,radio itp to co telefon miec powinien

minusy
-bateria
- schodzaca farba pod wyswietlaczem wewnetrznym i wokol srebrnej obwodki, taka wada fabryczna, ogolnie delikatna obudowa

Rozumiem ze posiadasz ten tel.
Wiec tak, bardzo mi sie podoba wyglad telefonu, parametry jak dla mnie idealne zwlaszcza ze karty pamieci microSD mozna kupic w bardzo przystepnej cenie (nie to co SE), jedyne co moze wywolac niedosyt to aparat 1.3 (gdyby tak 2.0 MP.....), ale podejrzewam ze na na wyswietlaczu o 16 mil. kolorach zdjecia wygladaja co najmniej dobrze.
Powiedz mi co masz na mysli zaliczajac baterie do minusow. (za krotko trzyma, a moze ma to cos wspulnego z tym ze na niektoruch aukcjach w czesci "sklad zestawu" obok bateria, jest dopisek "zamiennik" O co chodzi?

Cytat:

Napisany przez Damianos L (Post 791572)
moze chcesz kupic uzywana od stycznia z ery:>

Potrzebuje tel bez sim-locka (ew. PLUS) z polskim menu, nowy lub prawie jak nowy (oczywiscie tutaj "prawie" nie robi duzej roznicy :D )
W sklad musza wchodzic akcesoria jakie byly od nowosci, mile widziana karta pamieci, oraz oczywiscie atrakcyjna cena:spoko: :D

Damianos L 08.06.2007 20:42

Cytat:

Napisany przez mlody111222 (Post 791881)
Rozumiem ze posiadasz ten tel.
Wiec tak, bardzo mi sie podoba wyglad telefonu, parametry jak dla mnie idealne zwlaszcza ze karty pamieci microSD mozna kupic w bardzo przystepnej cenie (nie to co SE), jedyne co moze wywolac niedosyt to aparat 1.3 (gdyby tak 2.0 MP.....), ale podejrzewam ze na na wyswietlaczu o 16 mil. kolorach zdjecia wygladaja co najmniej dobrze.
Powiedz mi co masz na mysli zaliczajac baterie do minusow. (za krotko trzyma, a moze ma to cos wspulnego z tym ze na niektoruch aukcjach w czesci "sklad zestawu" obok bateria, jest dopisek "zamiennik" O co chodzi?

Potrzebuje tel bez sim-locka (ew. PLUS) z polskim menu, nowy lub prawie jak nowy (oczywiscie tutaj "prawie" nie robi duzej roznicy :D )
W sklad musza wchodzic akcesoria jakie byly od nowosci, mile widziana karta pamieci, oraz oczywiscie atrakcyjna cena:spoko: :D

Tak, posiadam ten telefon

1. aparat jak na te swoje 1,3mpx jest zadowalajacy :)
2 co do baterii to chodzilo mi o to ze krotko trzyma, jest za mala poprostu do tych 2 pradozernych wyswietlaczy.aha, i nie bierz telefonu z zadnych aukcji z zamiennikami, tylko z oryginalnymi czesciami nokii.

co do mojego telefonu to wszystko by sie zgadzalo tylko ze ja mam sim locka na ere :P
i jest w naprawde dobrym stanie biorac pod uwage jego nieuniknione wady fabryczne.

Smartek 08.06.2007 21:06

Cytat:

Napisany przez REi (Post 791868)
Ty sie tam nie martw - juz wiadomo ze pojawi sie w europie (napewno najpozniej na poczatku 2008) mowi sie tez ze wersja EU bedzie przypuszczalnie 3G :P

No to czekam ze zmiana ;>.

kraluk 08.06.2007 21:25

Cytat:

Napisany przez REi (Post 791868)
Ty sie tam nie martw - juz wiadomo ze pojawi sie w europie (napewno najpozniej na poczatku 2008) mowi sie tez ze wersja EU bedzie przypuszczalnie 3G :P

Hm... Mnie tylko teraz zastanawia cena tego urz***261;dzenia pod jak***261; b***281;dzie dost***281;pne w Europie :P

A tak swoj***261; drog***261;, iPhone bardzo ciekawie si***281; zapowiada ;)

mlody111222 08.06.2007 22:09

Cytat:

Napisany przez Damianos L (Post 792078)
Tak, posiadam ten telefon

1. aparat jak na te swoje 1,3mpx jest zadowalajacy :)
2 co do baterii to chodzilo mi o to ze krotko trzyma, jest za mala poprostu do tych 2 pradozernych wyswietlaczy.aha, i nie bierz telefonu z zadnych aukcji z zamiennikami, tylko z oryginalnymi czesciami nokii.

co do mojego telefonu to wszystko by sie zgadzalo tylko ze ja mam sim locka na ere :P
i jest w naprawde dobrym stanie biorac pod uwage jego nieuniknione wady fabryczne.

A tak jednym zdaniem, jestes zadowolony z tego telefonu? Czy czegos Ci w nim brakuje, skoro chcesz sie go pozbyc.

Jestem sklonny zaplacic za ten tel 500-600zl i jak na razie nie widze zadnego lepszego tel. w tej cenie, choc nic jeszcze nie jest przesadzone.

Damianos L 09.06.2007 09:52

Cytat:

Napisany przez mlody111222 (Post 792130)
A tak jednym zdaniem, jestes zadowolony z tego telefonu? Czy czegos Ci w nim brakuje, skoro chcesz sie go pozbyc.

Jestem sklonny zaplacic za ten tel 500-600zl i jak na razie nie widze zadnego lepszego tel. w tej cenie, choc nic jeszcze nie jest przesadzone.

jestem zadowolony:)
jedyne co mnie najbardziej wkurza to ta delikatna obudowa.chociaz z nia moze byc jeszcze gorzej, kiedys bodajze tomas camel wklejal zdjecie swojej to masakra pod wyswietlaczem.
a sprzedac chcialem bo ile mozna miec ten sam telefon, mysle troche o v6 maxx

Matefusz 13.06.2007 21:30

Pom***243;***380;cie ;) Mam do wyboru telefony:

LG KU311
Nokia 6151
Samsung SGH-Z370
Samsung SGH-Z400

Tego telefonu u***380;ywa***263; nie b***281;d***281;. Mam zamiar go sprzeda***263; i kas***281; przeznaczy***263; na K800i.

andy 13.06.2007 21:35

Kup Nokie. Mimo ***380;e nic nie maj***261; to ludziska je ch***281;tnie kupuj***261; :)

Smartek 13.06.2007 22:24

Cytat:

Napisany przez andy (Post 794471)
Kup Nokie. Mimo że nic nie mają to ludziska je chętnie kupują :)

Max Ci powie dlaczego :-).

polakT 13.06.2007 22:36

Cytat:

Napisany przez Damianos L (Post 792240)
jestem zadowolony:)
jedyne co mnie najbardziej wkurza to ta delikatna obudowa.chociaz z nia moze byc jeszcze gorzej, kiedys bodajze tomas camel wklejal zdjecie swojej to masakra pod wyswietlaczem.
a sprzedac chcialem bo ile mozna miec ten sam telefon, mysle troche o v6 maxx

Precyzujac kumpla a nie swojej.. W tym momencie nie ma go w pokoju, ale pozniej moge pokazac na fotce sposob w jaki sobie poradzilismy z tym.,,

Dokladnie zakupilismy kawałek foli-okleiny (na allegro leci jako na słupki) w kolor miejsca gdzie sie zdrapuje...

naklejony odpowiednio podciety kawalek i nie razi nic...

Widać to dopiero jak sie przyjrzec...

Zadrapania widac odrazu ... w zwiazku z czym chyba jeden z lepszych sposobow...

widzialem malowanie, ale to odpadalo po jakims czasie...

Damianos L 13.06.2007 22:39

Cytat:

Napisany przez thomascamel (Post 794502)
Precyzujac kumpla a nie swojej.. W tym momencie nie ma go w pokoju, ale pozniej moge pokazac na fotce sposob w jaki sobie poradzilismy z tym.,,

Dokladnie zakupilismy kawałek foli-okleiny (na allegro leci jako na słupki) w kolor miejsca gdzie sie zdrapuje...

naklejony odpowiednio podciety kawalek i nie razi nic...

Widać to dopiero jak sie przyjrzec...

Zadrapania widac odrazu ... w zwiazku z czym chyba jeden z lepszych sposobow...

widzialem malowanie, ale to odpadalo po jakims czasie...

chetnie zobacze foty,juz tez myslalem czy czegos tam nie przykleic.

polakT 14.06.2007 08:23

Ilość załączników: 3
oto fotki zaklejenia (robione motorolka E938 wiec jakosc taka sobie):

Damianos L 14.06.2007 20:20

nic nie widac :P

znaczy sie byly tam te kropki lipne itp zakleiliscie ta folia i nie widac?

polakT 14.06.2007 21:14

no wlasnie.. tam jest na tych kropkach fiolia..

i tak to wlasnie wyglada... :) dobrze... :P

Patrix 14.06.2007 21:31

Cytat:

Napisany przez Damianos L (Post 792240)
a sprzedac chcialem bo ile mozna miec ten sam telefon

aż nie padnie...:D
tel jest do dzwonienia a nie "do znudzenia";)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:08.