![]() |
A ja w***322;a***347;nie kupi***322;em SE K800i, super telefonik :) i dobre zdj***281;cia jak na telefon
|
Nie wkurzaj biedniejszych ludzi :-P.
|
Kurde tez musze pomysles o jakims telefonie bo piwem zalalem mojego samsunga i biedaczek tylko sms teraz ogarnia :(
|
Cytat:
EDIT: juz wgrane :) jak pobawie sie troche to napisze czy warto robic update EDIT: jestem zaskoczony bo tel mam z plusa a nie mam juz softu brandowanego !! nie ma zadnych pozostalosci po plusie !! animacji przy wlaczaniu, wylaczaniu telefonu. Ramu jest jeszcze wiecej niz bylo w ostatnim fw 7.05. Menu otwiera mi sie szybciej POLECAM |
@Adbok, nie zmienia***322;e***347; przypadkiem PC przed flashowaniem? :>
NSU nie zmienia softu na niebrandowy ot tak - trzeba mu w tym pom***243;c :P |
Cytat:
|
Co sadzicie o telefonie NOKIA 6131 ?? Pytam bo przymiezem sie do jej kupna.
Przystepna cena i dobre parametry. |
hmm, wgrałem nowego softa do E50 z orange, niestety jak zwykle w tyle, wersja 7.05, ale widzę postęp :) nareszcie zaczęło działać czytanie smsów :) nie korzystam z tego, ale lubię mieć wszystko działające w telefonie :)
|
Cytat:
|
hmm, no nie wiem, mnie nie działało, zawsze wywalało sprawdź ustawienia języka i choć wszystko było ustawione to nie przechodziło do czytania :)
|
Cytat:
a co chcesz dokladnie wiedziec? plusy -b.dobre wyswietlacze -ladny -karty pamieci -mp3,radio itp to co telefon miec powinien minusy -bateria - schodzaca farba pod wyswietlaczem wewnetrznym i wokol srebrnej obwodki, taka wada fabryczna, ogolnie delikatna obudowa moze chcesz kupic uzywana od stycznia z ery:> |
A mo***380;e tak poczeka***263; na iPhone'a :>?
|
iPhone b***281;dzie na razie dost***281;pny TYLKO w USA w sieci Cingular, wi***281;c mo***380;esz si***281; po***380;egna***263; z u***380;ywaniem jego w Europie :P
Nie wspomn***281; ju***380; o sim-locku... |
Ciekawe jak szybko wyemigruje do Europy. Nic, na razie pozostaje mi kupi***263; K800i i si***281; nim cieszy***263; :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:53. |