![]() |
no i jest TakTakHOT
nic, co by mnie zachecalo do przejscia 29gr do wszystkich (z wyjatkiem play tradycyjnie) zadnych uslug waznosc konta nie zmienianiona dwie pierwsze zmiany taryfy za free (czyli ktos moze przejsc z Happy lub Nowego i jak mu sie nie spodoba to wrocic za free, ale chyba tylko do Nowego) podwojne doladowania sa globalne dla calego TakTak, wiec w HOT tez beda raczej jakby wydluzyi waznosc konta na wzor Play - na pewno na jednym z telefonow bysmy zmienili, ale tak, coz, zostaje jak jest |
A co sądzicie o Nokii 6220 Classic?
|
Ojciec rozgląda się za nowym telefonem, wymagania proste:
- z dużymi przyciskami - niedrogi ;) Ja do tego dorzucę - dobrą baterię. Zastanawia się nad jednym z tych modeli: - Nokia 1650 - Nokia 2323 - Nokia 2600 Classic Czy w tej cenie (do ~250zł) jest coś jeszcze godnego uwagi? |
Nokia 2760. Kupilismy taki ojcu za 250zł.
|
A co sądzicie o takim cudzie?
http://www.allegro.pl/item690545041_...ezyk_nowy.html Czytałem już o telefonach łączących się z siecią przez wi-fi, ale po pierwsze one są dość drogie, a po drugie, to wygląda mi na coś trochę innego. |
bardzo popularne na zachodzie
w UK kroluja SkypePhony dziala dokladnie tak, jak w opiesie aukcji niestety ten z aukcji nie dziala ze skype jak masz szybki i pewny net w domu to fajne, ale nie wiem, czy w 100% da sie wykozystac z PL bo w UK jak jest w zasiegu WiFi i moze sie z nim polaczyc to przekazuje rozmowe przez Skype i nie placisz za polaczenie, a jak tylko w WiFi wyjdziesz, to laczy sie przez GSM/3G ale to musi obslugiwac operator (masz ten sam numer na VoIP i telefonie!), z tego co ja rozumie czyli pewnie da sie obslugiwac, ale na zasadzie wybierania recznie rodzaju polaczenia to to samo mozna na kazdym fonie z Windows albo Symbianem i zainstalowanym softem do VoIP w tym momencie (tylko cena i pozostale mozliwosci inne) podkreslam, ze to moje przypuszczenia, bo sam tego nie uzywalem, a znajomi, ktorzy SkypePhony mieli, nie znali sie na tyle na tym, by mi wszystkie szczegoly wyjasnic a ja sie nie interesowalem mieszkajac w UK, by sie dowiadywac u operatora, bo wstrzelilem sie w inna oferte (darmowe polaczenia do EU) |
To to, to... ;)
Na pierwszy rzut oka wygląda fajnie: obsługa dwóch kont sip'owych przez wifi. Nie musisz mieć już bramki voip, wystarczy routerek bezprzewodowy. Więc jak jesteś poza zasięgiem wifi to normalny gsm, a jak w zasięgu to tanio przez voip. A dlaczego taka cena? Bo telefonik rzadki jest jak barszcz ukrainski - wyświetlacz 128x128 to ja w swoim pierwszym telefonie miałem... @nimal - Skype to nie wszystko i nie jest to w PL żadną przeszkodą. Osobiście nie korzystam ze skypa, bo jest jednym z droższych operatorów. |
Czyli w sumie nie jest to zła sprawa. Operatorów VOIP jest od cholery, więc brak Skype, choć przykry, nie jest nie do zaakceptowania. A reszta.. pytanie jak radzi sobie z podstawowymi funkcjami GSM, bo korzystanie z wi-fi to funkcja ciekawa, ale w przypadku komórki nie najważniejsza.
|
Cytat:
|
polecacie jakiś fajny sofcik voip na symbiana?
easycall mnie dobija jakością rozmów, a sądzę że fajnie byłoby se pogadać używając komórki. |
Ilość załączników: 2
bylem przekonany, ze aparat z mojego fona nie robi fajnych zdjec...
|
I miałeś rację :>
;) |
no qrde, nie robi:sciana:
|
no wiem :(
|
A jaki telefon, który pracuje na 2 SIMach ???
Pierwszy SIM to abonament, drugi to karta - mój bank daje mi od cholery darmowych minut, szkoda aby się marnowały :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:26. |