![]() |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i w dodatku takie 'tanie' ... :rotfl: |
|
Froyo na GT-i9000 sie pojawiło :jupi:
|
Większość osób potrzebuje telefonu do :
- dzwonienia - wysyłania SMSów - SŁUCHANIA MUZYKI :) !!! Wystarczy się rozejrzeć w tramwaju. Ponadto na wakacjach sporo osób robi telefonami zdjęcia. Też zauważalna sprawa. Więc nie mówcie ,że telefon jest tylko do dzwonienia ;) . Szkoda mi WM. Jestem przyzwyczajony do Windy więc i w telefonie ten system mi odpowiada. |
swoja droga wczoraj microsoft polska rozsylal zaproszenia (do osob zainteresowanych platforma .net) do pobrania informacje, pliki szkoleniowe i zaproszenia do szkolen i prob tworzenia softu na WM7
ja w swoim HTC po kilku stestownych "pirackich" WM6.5 wrocilem do oryginalnego 6.1 przygotowanego przez HTC - woel to :D |
A co myślicie o takim telefonie jak Sony Ericsson Elm?
|
http://www.redmondpie.com/jailbreak-...h-jailbreakme/ - prosciej sie juz chyba nie da... Nie trzeba nawet podpinac sprzetu do komputera! Wchodzi sie na strone www.jailbreakme.com z dowolnego urzadzenia Apple, robi sie paluchem "slide to jailbreak" i po chwili wszystko dziala! I do tego na kazdym sprzecie i na kazdej wersji softu... Apple dostalo OGROMNEGO prztyczka w nos!
|
A tak w skrócie to co to jest ten jailbreak?
|
Bardzo wstępnie spodobał mi się telefon Samsung WAVE GT-S8500 . Opinie i recenzje pozytywne, specyfikacja mi odpowiada, drogi nie jest. Warto o czymś takim myśleć..?
|
Cytat:
|
@MAX nie wiem czy wiesz ale od jakiegoś czasu JB w USA jest legalny.
-- Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |