![]() |
Przynajmniej można go trzymać jak się chce...||
|
Lista najbardziej promieniujących telefonów!
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,...wiadomosc.html |
mam już HTC Wildfire i powiem krótko... niczego więcej mi nie potrzeba.
mały, zgrabny, ma wszystko to, co tygryski lubią najbardziej. do tego dotykowy rewelacyjny ekranik (mimo niskiej 320x240 i procka "tylko" 528 mhz), który nawet w słońcu pokazuje na co go stać. ogólnie jeśli ktoś nie jest sprzętowym onanistą, może go kupić bez obaw :) |
ja sie tez zaczynam chyba przymierzac
dwie sztuki iphone to juz mi w domu wystarczy :] zastanawiam sie nad htc desire albo se x10 |
Ja bym brał HTC Nexus One Desire też niczego sobie :>
|
@Matefusz Nexus to już staruszek. Lepiej wybrać coś na nowszym hw, niekoniecznie najdroższy model.
|
Przecież on był wprowadzony w styczniu 2010. To już staruszkiem jest :D?
|
@Matefusz patrząc na to co dzieje się na rynku telefonii to tak... :D
|
To mój Hero przedwojenny jest bo z lipca 2009 :P
|
Czytałem, że w najbliższym czasie mają się pojawić dwie słuchawki od HTC z WP7 i prockiem 1.3GHz ;)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Moj telefon z 2008 jest z czasów cesarstwa rzymskiego.
A jego procesor z 2004 roku to chyba pochodzi z prekambru.... |
Wlasnie zakonczyla sie konferencja prasowa Apple dotyczaca, jak latwo sie bylo domyslic, problemow z zasiegiem w iPhone 4. Pokusze sie wiec o krotkie streszczenie...
Steve zapewnil, iz kazdy klient jest dla nich wazny. Dostalismy wiec 3 prezenty : 1. iOS 4.0.1, ktory likwiduje problemy ze zlym algorytmem, ktory blednie wyswietla kreski zasiegu. 2. Bumper za darmo dla kazdego uzytkownika iPhone 4! 3. Jesli nie lubisz swojego iPhone'a 4, mozesz go zwrocic do 30 wrzesnia. 100 % zwrotu pieniedzy!!! W wypadku zdecydowania sie na te opcje mozna tez bezproblemowo zerwac umowe z operatorem komorkowym! Dowiedzielismy sie tez, ze niedlugo czeka nas kolejny update iOS z racji wykrytych (w sladowych ilosciach, ale jednak) problemow z czujnikiem zblizeniowym w iPhone 4. Steve zmieszal tez z blotem artykul z Bloomberga dotyczacy iPhone 4 - padly dosc mocne slowa. Powiedzial tez, ze nie bedzie przepraszal udzialowcow firmy za to, ze w ostatnim czasie akcje spadly i ze jedynymi osobami ktore chce przeprosic sa uzytkownicy iPhone 4, ktorzy napotkali ze swoim aparatem problemy. Padlo tez pytanie o bumpery - czy Steve i reszta zalogi ich uzywaja, na co zgodnie wyciagneli swoje iPhone'y... bez bumperow ;-)! Zwrocono uwage, ze problem spadku zasiegu dotyczy wszystkich smarfonow - "Widziałem Nokię z naklejką TUTAJ NIE DOTYKAĆ". Nikt jeszcze nie rozwiązał tych problemów. Czy Apple będzie pierwsze? Tego nie wiemy." Pytano o AT&T, znane z kiepskiej jakości usług i tego jaki zwiazek z nimi moze miec problem z zasiegiem: "Jeśli sieć komórkowa chce postawić maszt w Texasie zrobi to w trzy tygodnie, jeśli w San Francisco - zajmie jej to 3 lata. Nie każdy chce mieć za oknem BTS-a, ale każdy chce mieć jak najlepszy zasięg". W zasadzie to tyle ciekawych informacji - bumpery dostepne za darmo rowniez poza granicami USA rzecz jasna :-)! |
Wiesz co... spróbowaliby tylko olać sprawę... :D
Za taką cenę nie można sobie robić jaj z ludzi... no ale robią, tyle że teraz mniejsze :D |
:rotfl:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:09. |