![]() |
Na upartego to, że nie będzie aktualizacji to nie koniec świata, jest xda
A po za tym wersja 1.5 się sprawdza ;) Dla Noki nie ma aktualizacji do nowszej wersji symbiana i nikt z tego powodu nie lamentuje |
wymyślacie, kombinujecie i moczycie się w majtki na widok parametrów telefonów.
po co? osobiście zamówiłem sobie w play HTC Wildfire (który nie jest jakiś super mega hiper) i jest fajnie. |
Play ma fajnie z tym, że nie branduje telefonów. Niedawno HTC Hero został zaktualizowany (android 2.1)
Ci, którzy kupili go w Play (jak ja np :D) mogli od razu zrobić update. Użytkownicy Ery czekają... |
ja nadal uzywam HTC Polaris - mimo uplywu lat spelnia moje wymagania z nawiazka
Raphael byl godnym nastepca i teraz, jakbym mial wymieniac,to bym w jeden z nich celowal ale kolejne modele szalu juz nie robia... wiekszy ekran, szybszy proc i mniej funkcji... przede wszystkim brak kamery do rozmow w niektorych modelach mnie oslabia :| |
|
Cytat:
Niedawno pojawił się soft v410 dla E51 a zanosi się jeszcze na co najmniej ~ v500 więc co to za info dajesz ?:D PS Właśnie jak to jest z tym Black Berry w Polsce ? Słyszałem, że problemy ze ściąganiem aplikacjami są (nie jesteśmy w rejonie?) |
:rotfl: |
całkiem milusi ten filmik :)
|
Cytat:
Owszem wydawała nowe wersje softu poprawiające błędy w już istniejącej wersji softu. Symbian jak był np. S60v3 FP2 tak po aktualizacji był nadal Z kolei HTC wydało aktualizacje Androida z wersji 1.5 na 2.1 jest to całkiem nowa wersja, a nie łatająca błędy wersji 1.5 owszem tylko dla niektórych modeli ale jednak. (Pomińmy fakt, że Androida stworzył google, ale aktualizacje pod konkretny model wydało w tym przypadku HTC) Podaj przykład kiedy to nokia zaktualizowała symbiana np. z wersji S60v2 na S60v3 (Pominąć można S60v5 bo to tylko dla telefonów z ekranem dotykowym) :czytaj: |
Cytat:
nie zrozumielismy sie :D |
Wczoraj byłem w salonie Orange, aby nabyć tel. Niestety, chyba nie byłem wiarygodnym klientem, nikt się nie zainteresował. Kręciłem się między HTC Desire, a SE X10. SE bardziej mi się podoba. I coraz bardziej skłaniam się, aby Go wybrać. Jedyne co mnie powstrzymało, to informacja, iż nie ma skypa dla Androida. Wyczytałem na oficjalnej stronie....
|
Zawsze można użyć Fringa - z tego co się orientuję, to obsługuję protokół Skype'a i można go uruchomić na Androidzie.
|
Faktycznie... To chyba na dniach sprawię sobie SE....
Dzięki kraluk ;) |
SKYPE w pewnym sensie otworzyło się - wydało biblioteki dzięki któremu można napisać program do komunikacji po tym protokole bez uruchamiania go.
Tylko czekać na wysyp aplikacji do komunikacji po tym protokole. -- Cytat:
|
[ot]
iPhone 5 preview: http://www.flickr.com/photos/2330160...73405/sizes/l/ [/ot] Wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać ^^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42. |