![]() |
Dupa się pisze po męsku, pupa mówią babcie przedwojenne! :P
|
I gieje!
|
Cytat:
|
Znaczy, że do tej pory miałeś wieszającego się HTC, z niedziałającym BT i pełnym wad? :sciana:
W dodatku okazało się, że fon potrafi sobie zaktualizować soft... :O Nie dziwię się twojej przeszczęśliwości :haha: :mruga: |
zachorowałem :sciana: Samsung Galaxy S i9000
http://i.komorkomaniak.pl/2010/03/sa...-s_1-large.jpg jak mi sie ten fon podoba i nawet android mnie nie odstrasza :ysz: ale jakos do Omnii sie juz przyzwyczaiłem (i jeszcze wymieniałem digitizer;) ) |
Cytat:
:D |
Cytat:
Cytat:
- Google może zdalnie instalować aplikacje - Google usuwa zdalnie aplikacje W każdym telefonie z Androidem jest backdoor i funkcje REMOVE_ASSET i INSTALL_ASSET. Tylko jak zmienisz, nie zapomnij o tym napisać! |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
PS Teraz tylko czekać na to jak dobierze się do tego backdoora ktoś trzeci i zacznie infekować telefony na swój sposób || Uważałem Androida za coś ciekawego ale wyleczyłem się. |
Ilość załączników: 1
|
A mnie wkurza,że wszystkie telefony mają teraz "funkcje społecznościowe" czyli łącza do Fejsbuka i Twittera. A choruję na HTC HD2 a z braku laku na Omnię II. Lubię duże ekrany.
|
Cytat:
|
Cytat:
@Jabba the Hutt HTC HD2 :D miodzio. Ostatnio miałem możliwość pomacania tego telefonu i poklikania ciut w ekranik. Super sprawa :> |
Cytat:
|
Ed zwrocil uwage na to, co sklania ludzi do zakupu jablkowego telefonu - prostota obslugi, specyficzne podejscie i nietuzinkowy design. Za to sie lubi iPhone'a. Nie za ilosc funkcji, ktora w Windows Mobile biede ogarnac i nie za poczucie posiadania darmowego oprogramowania (Android) w ktorym nic nie jest dopiete na ostatni guzik.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:53. |