![]() |
Seryjny pożeracz postów ostatnio grasuje po forum. :>
|
Cytat:
|
Wygląda na to że nie wszystkie telefony z WP 7.5 dostaną aktualizację do WP 7.8 :)
http://www.phonearena.com/news/LG-Op...ne-7.8_id36934 Cytat:
|
a ja czekam na Lumie 920 w Plusie.
Zajarałem się tym telefonem. Czuje, że zapłacę jak za zboże w abonixie 100 zł dla firm, ale chyba będzie warto. :) |
Jak już ją dostaniesz to zrób unboksing czy coś ;p
Nie myślałeś o innej słuchawce z WP? |
andy z czym? :) Windows Platform?
Nie myslalem o iphone bo jest drogi i jakos tak nie jestem do niego przekonany, nie myslalem o Samsungu bo nie znam, o Sony bo jakos nie, a Nokie lubie :) a cos trzeba kupic :) |
Nokia ma najlepsze telefony z Windows Phone.
Rozważanie innych producentów na tej platformie jest bez sensu, jeżeli można mieć Nokię. Do tego niebanalne wzornictwo, wysoka jakość wykonania, dodatkowe programy za free (np fajna nawigacja) i dobry support. |
Czy są jakieś lepsze komórki z Androidem do 300 zł (używane!) od HTC Wildfire S? Jakiś inny HTC albo Samsung?
|
Cytat:
|
@Smartek HTC zbyt bardzo ceni swoje lowendy. Co prawda zewnętrzne wykonanie jest na najwyższym poziomie, jednak to co jest w środku nie do końca warte jest swojej ceny.
Rozejrzyj się za Samsung Galaxy S+. |
Szukam jakiegoś fajnego telefonu dla żony. Ona nie lubi smartfonów.
Chciałbym by był z klapką albo wysuwany. Miał dobrą rozdzielczość i nie sprawiał kłopotów :) Cena bez znaczenia. |
A moze Motorola Flipout? Smartfon z niej nienajlepszy, ale przyciaga uwage, pasuje do kobiety i jest seksowna ;-)!
|
czy seksowna to niech foto wrzuci :P
|
Cytat:
|
Bawił się ktoś ostatnio w przenoszenie kontaktów ze starego telefonu do nowego (różnych marek)?
Chcę przenieść z Sony Ericcson K530i do Nokii E6. Znalazłem kilka opisów na internecie, ale nie bardzo będę miał w najbliższych dniach czas, żeby to testować, więc wolałbym zacząć od czegoś sprawdzonego. Spróbuję na pewno, czy nie da się przenieść na karcie SIM (są w pamięci telefonu), ale to pewnie byłoby za proste, więc potem będę kombinował. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:07. |