![]() |
Cytat:
jakim podrabianiem, czy ja o czymś takim pisałem ?? szukam czystej gwarancji - resztę mi wypiszą w punkcie sprzedaży w którym był fon zakupiny !!!! |
idz im powiedz, ze skoro nie maja kart, to kozystasz z rekojmi
karta sie pewnie nagle znajdzie ;) a jak nie, to rekojmia (przewaznie, bo nie znam dokladnie warunkow Samsunga) daje Ci wieksze prawa |
Cytat:
Do tego AFAIR Samsung ma naklejkę z IMEI na pudełku - jedną przekleja sprzedawca na gwarancję. |
chetne bym to zrobił, ale sklep jet nad morzem ...
chyba rozbiore fona, zrobie co trzeba i będzie działać jak nówka, a może nawet lepiej ;) |
Cytat:
a co do naklejki na pudełku to muszę sprawdzić, czy jest tak piszesz ;) ale to nie nokia, więc chyba nie ma ... |
Cytat:
Chcesz czysty blankiet, który wyślesz sprzedawcy, żeby go wypełnił? To nie prościej/szybciej wysłać aparat pocztą z odpowiednim pismem? Czy ktoś ma podrobić pieczęć i podpis sprzedawcy? |
Cytat:
Cytat:
P.S. zapomnijcie o sprawie :taktak: sprawa załatwiona |
NIe, nic nie jest zalatwione. Dlaczego tak kombinowales:hmm:
|
bo kupując fona dostałem wszystko oprócz karty gwarancyjnej :sciana:
a wtórników nie mają i nie wydają ... |
Ważny jest paragon zakupu lub faktura ;)
Wiele sklepów nie wymaga karty gwarancyjnej, o ile ma się fakturę lub paragon |
tyle to ja wiem, ale żeby oddać fona do serwisu autoryzowanego to trzeba mieć również kartę gwarancyjną wypełnioną :sciana:
a nie chce mi się z nimi w serwise kłócić, bo czasem wiedzą co robią a ja chcę oddać fona do serwisu, nie sklepu (ten drugi na drugim końcu Polski jest) |
HTC Desire vs iPhone 16 GBs
Witam, po wakacjach przymierzam się do abonamentu, i mam dylemat. Co wybrać?
Telefon ma służyć głównie do neta i poczty. A także dzwonienia :taktak: Gry, nie interesują mnie, bardziej ebooki w telefonie. Obecnie używam BB8900. I niezbyt jestem zadowolony (karta). |
rozna systemy operacyjne - zastanow sie, czy chcesz miec kupe bajerow do kupienia z iTunes, czy mozliwosc rozbudowy fona o inne programy uzytkowe
|
Poczytaj sobie recenzje na GSM Arena obu telefonów.
|
Cytat:
a jaka jest roznica miedzy 'kupa bajerow' a 'innymi programami uzytkowymi'? :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:30. |