![]() |
zgadzam się do słuchania muzyki w domu najlepsze są duże. Mniej psują słuch i mają lepszą jakość.
Ale ja potrzebuje coś dyskretnego jako HF i jednocześnie do muzy jak jestem np w pracy. Sprawe przemyślałem i jestem za tanimi* kablowymi słuchawkami dousznymi ;) *naturalnie mają dobrze grać, ale słuchawki do LG za 25zł grają bardzo dobrze, więc jednak mogą być tanie i dobre. Tyle że te nie są na 2,5''... |
no jak dyskretnie to tylko takie :P
|
fakt - zalezy ile chcesz wydac
ale gwoli scislosci nie 200pln (kto kaze kupowac na alledrogo!) tylko 26.99***163; juz z przesylka do polandu, a bylo jeszcze taniej a adaptery... aukcja mojego (ale pod ipoda a nie pod 3,5") skonczyla sie pare dni temu - dzis rano wysylalem paczke :P |
http://technologie.gazeta.pl/technol...HD___test.html
Test Omnia HD. Jak dla mnie raczej odpada - Symbian. A polubiłem WM. Ale jak twierdzą testerzy, teledon nie jest wart 2000 zł. |
Omnia HD nie jest flagowym modelem. W sierpniu wychodzi Omnia 2 GT-i8000 - będzie na WM z prockiem 667 albo 800Mhz, oraz oczywiście ekranem AMOLED.
Od razu po specyfikacji można było wywnioskować że HD ma Symbiana - póki co OMAP bardzo źle działa z WM. |
K770i mam, bo przy moim małym abonamencie kosztował złotówkę.
Mam za to w tym abonamencie kupę bonusów za darmo...coś za coś. Teraz piszcie co złego wybrałem? :D |
Solidnie wykonany? Bo wygląda dość... plastikowo?
|
Podobno wytrzymała bestia i ma latarke. Ponieważ z K550 byłem bardzo zadowolony a ten wygląda na coś podobnego tyle że nowocześniejszy (UMTS) - myśle że bedzie OK.
|
Cytat:
|
|
omnia sprawdza sie z wifi, skyfire tez sie sprawdza
tylko mam problem z zalacznikami ;) |
Cytat:
|
Całkiem ładne zdjątka :-).
Skoro nie jest tandetnie wykonany, to jest jak najbardziej wart polecenia! |
Cytat:
Jak zdejmie folie to się rozsypie... |