![]() |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.redmondpie.com/tablets-an...d-ipad-images/ Captain Obvious znow w natarciu! |
Sam sobie zaprzeczasz, jak wyżej sam przedstawiłeś BYŁY! Apple wyznaczył jedynie design. :]
Jakoś wtedy nikt nie wpadł na głupi pomysł patentowania walizkowej rączki !? |
oczywiscie wszystko jest przedstawione stronniczo
jakos HTC produkowal telefony dotykowe o "tym" ksztalcie, np Touch Cruise, przed pojawieniem sie iPhona :P wiec nawet tego nie wyznaczyl aha - juz wtedy zjecia zmienialo sie za pomoca przesuwu palca przez ekran w bok, wiec i tego nie wymyslil jabczok (vide pozew patentowy) |
W moim najprostszym na świecie LG T500 też się tak zdjęcia ogląda, nie ma jedynie powiększania dwoma paluchami, mam się bać, że mi go zabiorą? :hahaha:
|
|
Mój ojciec zachwycony SGSII, którego kupił jakiś czas temu, twierdzi, że nie zamieniłby na nic innego.
Zachwycony również pisaniem SWYPE. Ja lada chwila zamawiam iP4 :-). |
Ja sobie właśnie chyba planuję sprawić SGSII :D
Smartku, będziesz niemodny bo lada chwila będzie IP5 ... |
Taa lepiej się wstrzymaj, bo premiera ponoć już 7 października.
Najgorszy okres na kupowanie iPhona. |
@Patrix czyli jednak high-endowy sprzęt bierzesz? :-)
|
Cytat:
za niedługo będzie do dostania po 1,5k PLN, przynajmniej wart swojej ceny będzie :P (nie to co iszajs). Jak pamiętasz jakiś czas temu za HD2 byłem gotów przepłacić, ale faktycznie to już trochę stara słuchawka. Tylko brak Hołka i AM na Andka boli... |
Ja się wyłamię wobec Was wszystkich "andkowców" i "ajfonowców" i napiszę, że czekam na nowe HTC z WP7 Mango, a tym samym z pełnym wsparciem polskiej lokalizacji i planuję zakup takiej słuchaweczki :)
|
@sobrus - akurat zaraz po premierze ceny siegaja 4-5K, z racji problemow z dostepnoscia (podaz nie nadaza za popytem). W czwartym miesiacu na ogol cena schodzi ponizej 2500 PLN i nie ma wowczas problemow z dostepnoscia i wtedy jest czas na zakup iPhone'a przez czlowieka ze srednio zasobnym portfelem, jak np. ja :-)!
Smartku - gratuluje slusznego wyboru! Na tym forum chyba tylko my wiemy ze gigabajty i megaherce nic tak naprawde nie znacza w miejscu, gdzie elektronika uzytkowa spotyka sie ze sztuka... ;-] Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Tak, ze sztuką wyciągania kasy od średniozamożnych. :haha:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42. |