![]() |
Najbardziej rozbroiło mnie mierzenie pulsu z palca przytkniętego do oczka kamerki. :haha: Ale to działa. Ekran trochę gorzej działa na dotyk niż w Samsungu Ace (moja siostra ma), ale też OK. No ale wiemy, że Samsung, to skopiowany ajfon. :rotfl:
|
Cytat:
|
A to jeszcze nie ma pozwu o to, że Android to kopia? Przecież też system operacyjny? :szczerb: Jak wiadomo Apple wymyśliło wszystko, dzień przed tym jak Bóg zaczął tworzyć świat. :szczerb:
|
Cytat:
Mój Hero już kilka poważnych gleb zaliczył (co prawda jest w silikonowej kaburze). Najpoważniejszy wypadek to lot z kieszonki rowerowej przy ~40km/h (z górki było) :D |
Mi tam nigdy nic nie wypada znikąd więc nie ma problemu,
Galaxy S II jak jeszcze stanieje to będzie wart większej uwagi. |
Cytat:
|
Cytat:
Aluminiowa obudowa(+ wytrzymały plastik), gorilla glass czynią telefon bardzo stabilny. O HTC Sens już wspominał nie będę ;) |
Cytat:
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
Cytat:
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Wystarczy, że zmienią bodaj aplikację do przeglądania foto i mogą im już wskoczyć :P
Cytat:
|
A co sądzicie o Nokii C7? Tylko nie piszcie, że lepiej ten albo tamten wziąć, bo mam wybór albo C7 albo to, co mam obecnie. :mruga:
|
Cytat:
|
iPhone chodzi bardzo ładnie. To fakt i zaleta niezaprzeczalna.
Jednak okupiona bardzo wysoką ceną - jeżeli wychodzi coś nowego to często nie dla starszej generacji "bo jest za słaba". Moim zdaniem lepiej mieć jednak wybór - czy kupuje nowy telefon, czy katuje starego nawet jeżeli troche gorzej chodzi i musze uciekać się do rozwiązań typu kompresowanie pamieci RAM. iPhone to specyficzny sprzęt. Dużo płacisz, szybko zmieniasz i używasz jedynie w takim zakresie jak przewidział producent. Nie każdemu to odpowiada. Ale muszę przyznać działa bardzo ładnie. |
Matefusz, M@Xu prowokuje, nie karm trolla k***a||
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42. |