![]() |
Cytat:
:P |
Cytat:
|
@mikas, nie bluzgaj na HD2 ! :P
|
dziadostwa? ;)
|
Dziadostwo ma jedna zalete - jest duzy, wiec wszystko widac. Choc jak zobaczylem wieksza i ostrzejsza czcionke na Retinie to mi oczy na spacer poszly...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Nie no chłopaki, muszę wybrać coś z modeli które podałem a HD2 jest :spoko: , więc może ktoś coś doradzi.
W play przy abonamencie 65zł który chce wybrać, zapłaci za HD2 669zł a za tamte 1zł, więc jest malutka :) różnica. |
Cytat:
|
Cytat:
Miałem to samo. Też zawsze Nokia. Po wejściu K800i kupiłem go i dopiero przejrzałem na oczy, że przepłacałem za fińskie starocie technologiczne. W porównaniu do Noki Sony Ericsson był przystępny cenowo i bardzo solidnie wykonany, ale i na niego przyszedł czas. Wybór padł na Samsunga Wave. Początkowo nie miałem zaufania do firmy, wszyscy mówili, że to szajsung :P. Po ponad rocznym używaniu telefonu mogę stwierdzić, ze jest super. Nic nie zgrzyta, nie odpada, nie rysuje. Przy moim użytkowaniu bateria starcza na minimum dobę, ale często korzystam z internetu HSDPA. Obecnie zastanawiam się nad galaktyką II, tylko nie wiem, czy obudowa zniesie takie traktowanie jak ta aluminiowa z S8500? :> |
Dobra, faktycznie ten Samsung S5830 Galaxy Ace jest nawet fajny. A czy jest do niego dużo aplikacji i jakieś do GPS. Bo do symbiana jest sporo, może znacie jakieś forum z linkami do softu ?
|
tam przecie android wiec ...
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1164 tylko tyle dam :P |
Cytat:
Obecnie Szajsung SGS II jest (ogólnie) najlepszym wyborem, świetny wyświetlacz, dopracowane UI(w HTC jednak nie działa tak płynnie), najwyższa wydajność... Sam skuszę się na HTC Sensation ze względu na Sens UI czy świetne wykonanie zewnętrzne. Martwi mnie tylko ta utrata zasięgu jak się go obejmie całą dłonią u góry... |
bo poki co jedyna sluchawka z dwoma jajami
ale tylko poki co |
Cytat:
@andy - ze wzgledu na zewnetrzna obudowe? Toz to nadal plastik... SGS 2 jest w cenie iPhone 4, a gdzie mu tam do szkla i stali... Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
chyba kpisz....
dla piratow to jest morze... a jak nie znasz licencji...to nie mow nic skoro @imax nie ma checi sie wypowiedziec tu... to pozniejszym dzisiaj wkleje rozmowe z pewnym userem izlomu :D a poki co....sila wyzsza...tyle, ze 10cm nizsza :P |
No i gdzie ta rozmowa:sciana:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:26. |