![]() |
Cytat:
co do drugiego nie zastanawiałem się nad tym. ;P Ale to z jaką niechęcią robie sobie formata sadząc na nowo soft, oraz z jaką niechęcią ustawiam sobie zresetowany telefon to może to wyjaśniać - lubię już raz sprawdzone rzeczy :P To wszystko przez brak czasu... on maleje proporcjonalnie z wiekiem. || |
Cytat:
|
Na tym forum, to nawet pisanie pełnym zdaniem nie chroni przed wybiórczą nadinterpretacją, tego co na siłę chce ktoś zobaczyć xD
|
Wybiórczo nadinterpretowałeś...
Ja pisałem o czasie. Z wiekiem potrafię się bardziej zorganizować, mam ustalone już priorytety, dlatego mam więcej czasu. A Ty co zobaczyłeś na siłę? || |
Ostatnio zbokomoda na tym forum wypacza...
cieszę się, że o czasie. |
Cytat:
Cena jak dla mnie zabójcza, i niewspółmierna do tego co dostajemy. Za 1700zł można mieć np. HTC DesireHD. Cytat:
Cytat:
btw. Bardzo mnie ciekawi los systemu MeeGo. Ciekawe czy Nokia dalej będzie tworzyła telefony z tym systemem. |
Cytat:
można uwalić, albo w drodze się wysypie czy coś i klops. :] Cegła to raczej ROM producenta i stabilność przede wszystkim... bo to telefon, kontakty itp. |
Cytat:
np. http://allegro.pl/nokia-n8-24mgw-pl-...624470232.html Chyba nie sądzisz że pisałem o Symbianie poważnie:haha: Mam ten telefon tylko dlatego że gównianie zrobione Samsungi ,HTC,LG,S-E,iPhone itd gubią zasięg na moim polu-co mi z telefonu z którego nie mogę zadzwonić czy odebrać połączenia. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
DHD za 1.5k ;) http://allegro.pl/nowy-htc-desire-hd...621362269.html Procesor o ~350MHz szybszy, więcej pamięci, większy ekran... Nokia za wysoko się ceni. Nie twierdzę, że jej telefony to zło czy coś ale powinna znać umiar. |
Cytat:
Jedynie N8 zdała egzamin telefoniczny-dlatego została:) Symbian niestety ma taki charakter telefoniczny -zdecydowanie iOS i Android jest bardziej nowoczesny i mobilny-ale dla mnie nie jest to problem-tak jak piszesz dla jednego jest ważny procek,ram,ekran dla innego zasięg -ja właśnie za zasięg zapłaciłem:) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 57530 Bardzo dobra konstrukcja pod każdym względem. Teraz mam S5230 od Szajsunga(bardzo niskobudżetowy dotykowiec) i przyznam, że jest gorzej wykonany. Obudowa delikatniejsza niż w W810i, soft ma więcej dziur/wad, które nie są do dzisiaj poprawione(kiedyś zrobiłem na ten temat sporą listę :)), odtwarzacz muzyki się nie umywa do tego z SE, słuchawki to przepaść... Wracając do tego zasięgu to muszę uwierzyć na słowo, że inne jednostki odpadły. :) Nokia w duecie z WP7 może zrobić malutką rewolucję na rynku urządzeń mobilnych. |
Cytat:
|
Cytat:
Pamiętasz jak pierwsze LG i Samsungi wchodziły na nasz rynek?? Nikt tego nie chciał -na siłę wciskali za 1zł-a teraz pierwsza liga. Gorsze wykonanie telefonów wiąże się z rezygnacji z metalu ze względu na wagę i grubość-tworzywa typu karbon niestety ma swoją cenę -dlatego musimy się pogodzić z cienkimi plastikowymi fonami-licząc na dopracowanie materiałów:). W7 a raczej jego następca już będzie mieszał ostro-możliwości MS i doświadczenie jest ogromną szansą dla tej platformy.:) |
Nokia jesli nie przesadzi z cena faktycznie moze ugryzc kawalek tortu. HTC ma kilka telefonow z WP7, ale raczej stawiaja na Androida (ktory juz sporo rynku cena/jakosc zdobyl) i to widac. Symbian to - jak juz napisalem - jak dla mnie "pudrowanie trupa". Apple stawia na idealnie dzialajacy, fantastyczny "user-friendly" system i jakosc wykonania, ktora spokojnie ma swoje miejsce w lozy z napisem "Premium". Ale drogie telefony to nie mainstream, wiec nie mozna brac go pod uwage jako masowke. Nokia i WP7 moze byc strzalem w dziesiatke, jesli popracuja nad swoim "App Store".
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:55. |