![]() |
Cytat:
:hahaha: |
OMNIA z allegro w drodze :)
P.S. wiem, wiem ma do d... wyświetlacz :P ale co mi tam |
przetrzyj papierem toaletowym, nie będzie do dupy :P
|
Cytat:
Cytat:
Folię nalepić i będzie super. |
:hmm: do dupy jest papier a nie wyswietlacz z telefonu, ale kazdy uzywa co lubi:P
|
kup folię od Rycha i będziesz miał ifona :D
|
Daj znać czy Ci się podoba, icemac.
A i ojcu lepiej się pracuje na niebrandowanym custom sofcie z forum eomnia.pl. |
Cytat:
a co do softu - fon jest z plusa - to mam nadzieję że da się oryginalny samsunga wrzucić niebrandowany soft jest " o niebo" lepszy od "operatorskiego" - wiem po przykładzie k810i :sciana: |
Ja chyba też zakupię Omnię dziś lub jutro. Facet co ją miał mi załatwić, w końcu ją zdobył.
|
Omnia kiedyś mi się podobała. Ale jak poczytałem dokładniej a potem jeszcze u qmpla zobaczyłem tusz do rzęs przyczepiony do niej to przestała mi się podobać ;)
|
Cytat:
|
Myślę, że każdy inny dotykowiec byłby lepszym wyborem od Omnii, ale to moje zdanie :-).
icemac - ja miałem na myśli oprogramowanie przerabiane przez jednego usera z forum Omnii właśnie. Gościu ma tam ksywę "Ryrzy" i ojciec uważa, że naprawdę fajnie przerabia ROMy - wywala zbędne rzeczy, dodaje nowe itp. Warto spróbować, ale chyba trzeba liczyć się z ewentualną utratą gwarancji. Ja na pewno wolałbym np. dotykową Nokię z Symbianem od Omnii Samsunga. Albo G1. O iPhonie nie piszę, bo znam Wasze zdanie na jego temat :-). |
Cytat:
|
@Smartek
wiem o co Ci chodzi z oprogramowaniem :) a co "dotykowca" ti wybrałem to co mi się podoba i ma to co chcę ;) teraz mam SE k810i i chciałem zmienić na coś innego P.S. od "zarania" dziejów miałem ericssony, później sony ericssony, teraz zmieniłem na samsunga i obym nie żałował ;) choć już zaczynam ;) bo jeszcze nie doszedł :( |
Cytat:
Widziałeś, jak wygląda rysik do Omnii? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:24. |