![]() |
Cytat:
powiedz jej, że slide to tak jak klapka tylko, że trochę inaczej ;) |
Nie jestem aktualnie na bie***380;aco z telefonami, ale odno***347;nie motoroli v8 moge powiedzie***263;, ***380;e ma bardzo s***322;ab***261; baterie, trzeba j***261; ***322;adowa***263; codziennie. Generalnie nie polecam.
|
Cytat:
podobno ten telefon jest ***322;adny w szarym kolorze, tylko nigdzie takiego nie widz***281;, np. na allegro |
w910i - bardzo dobry telefonik - bateria przy cz***281;stym s***322;uchaniu muzyki, smsowaniu itp. wytrzymuje 2-3dni, og***243;lnie to jestem z niego bardzo zadowolony :)
|
A jaki telefon na dzi***347; polecicie ???
Bez wodotrysk***243;w, nie awaryjny, bezproblemowy, wy***322;***261;cznie do rozm***243;w, okazjonalnie jakie***347; zdj***281;cie :> Edit: du***380;y wy***347;wietlacz! Stary jestem i ***347;lepy... Wyb***243;r telefonu zadecyduje o wyborze sieci... |
normalny telefon. zdj***281;cia okazjonalnego nie mam.
|
zalezy jak bardzo okazjonalnie te zdjecia
jezeli zalezy Ci na jakosci zdjec i po ich zrobieniu maja sie nadawac do wywolywania a nawet robienia powiekszen - wybor jest w miare prosty - LG Viewty (KU990) nie pisze o jego nastepcy, LG Renoir (KC910), bo jest kilka razy drozszy a roznice sa nie warte, przy Twoich wymaganiach, przeplacania (8MPix zamiast 5, WiFi i chyba GPS do geotaggingu) spelnia wszytko, coc chcesz, jest 3G, czyli nie zestarzeje sie szybko kosztuje 129funtow (mocna obnizka po wprowadzeniu nastepcy), nie wiem ile w poladzie nawet jezeli ktos Ci go kupi w UK, to i tak ma polski jezyk jest sliczny, ma OGROMNY panoramiczny wyswietlacz a zdjecia robi dobre - po prostu jak aparat filmy zas powalaja na kolana ;) podsumowujac - jezeli nie chcesz sie bawic symbianem (swoja droga w nim siedzi przerobiony symbian) ani windowsem, tylko chcesz miec aparat potrafiacy wszytko od razu z pudelka i robiacy najlepsze zdjecia na rynku - POLECAM |
Okazjonalne zdjęcia = do 5 zdjęć w roku :taktak:
Do robienia prawdziwych zdjęć mam prawdziwy aparat fotograficzny :P Dyskusja poszła w złym kierunku, foto może być ale nie musi :nie: Chociaż da się dzisiaj kupić telefon bez foto ??? |
Nokia 1680
też jestem ślepy, a na niej coś widać:spoko: |
Posiada ktoś może chiński wynalazek JINCEN JC678s znany u nas pod zabawną nazwą :rotfl: MyPHONE 8830TV DUAL SIM?
Wygląda naprawdę ciekawie - 2 karty SIM, 2 wejścia microSD, telewizor :szczerb: i jeszcze trochę bajerów... Ciekawe, czy ktoś się już z tym zetknął?... |
gdziś czytałem, że koszmarnie krótka bateria,
żadne 9 dni:nie: ale brak mu tylko kosiarki i golarki. |
Wygląda strasznie plastikowo. Sprawia wrażenie, że rozleci się zaraz po wzięciu do łapek.
Bałbym się dać go w ręce Eda... HTC Touch HD - ciekawe jaki to ma ekran? Ciągle takie zacofanie jak Omnia np.? Kto wie? |
ty masz jakas manie
to, ze omnia ma beznadziejny ekran nie znaczy, ze inne dotykowce tez a jaki ekran ma touch hd to ci powiem jak dojedzie :D |
powiedźcie mi, czy jeśli doładuję komuś konto w mixplus z abonamentu plus, to ta osoba dostanie informację, kto to zrobił?
|
jeżeli doładujesz za pomocą BlueMedia, to nie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:59. |