![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co nie tak? Ten ekran doprowadza mnie do szału.
Nie ma mowy, żeby robić wszystko paluchami, jak na iPhonie. Ojciec zadowolony, bo ma AutoMapę i lepszy aparat niż wcześniej (V3). |
Dajmy się zabić za telefon, który ma dwie przewagi: w ekranie dotykowym. I w lansie... :|
|
Jezeli ma przewage w lansie, to ja chce X-D!
@Smartek - aparat i jakosc zdjec to zaden argument, od robienia zdjec sa aparaty fotograficzne. Kamerka to dodatek ktory czasem moze przydac sie przy rozmowac wizyjnych. A tam w zupelnosci wystarczy 300 000 pikseli. Jak potrzebujesz wiecej, znaczy ze chcesz prowadzic biznesowa wideokonferencje. A wtedy i tak masz normalna kamere typu HD + TV 32 cale do odbioru za co i tak placi zaklad. Wiec w czym problem ;-)? A AutoMapa jest fajna - tez nie chce innego GPS'a... Oczywiscie jak w koncu pozwola zdawac prawo jazdy na automatycznej skrzyni (viva America!) ;-D! |
nie pozwola
i chwala im za to |
Cytat:
Pierwsza 'nauka' na manualu, potem czym bedziesz jezdzic to pal sześć - kilka km i automat skumasz. Jednak nauka na automacie to nie nauka! Wsiądzie potem taki kolo/babka do wozu z 'drągiem' i wjedzie komuś w dupę... Albo jemu/jej wjadą jak na zielonym zaszarpie i silnik zdusi. Oczywiście moja opinia nie jest tutaj w nikogo skierowana... |
Spoko... Jak nie pozwola to nigdy nikomu w dupe nie wjade bo nie bede mial okazji ;-)...
Wytlumacz mi tylko czemu 90% Amerykanow jezdzi na automacie i jakos wcale nie ma tam wiecej wypadkow niz u nas ;-)? EDIT : Patrix - Jesli woz "z dragiem" to manualna skrzynia, to o to sie nie martw... W Stanach jak zdajesz na automacie masz odpowiedni wpis ze wolno Ci jezdzic tylko na automatach... I spokojnie bym sobie automatem zasuwal ;-)... |
Przestańcie gadać przez komórkę jeżdżąc samochodem!
|
tak, potwierdzam, przestańcie :sciana:
|
od AutoMapy wole TomToma, ale przyznam, ze iGo, AutoMapa i TomTom to the best of the best i juz tylko preferencje osobiste decyduja
jeszcze dla niektorych Garmin, ale ten nie ma 3D nawet, za to szybki |
@Wawelski - pobawiłem się troszkę programami w święta na iPhonie.
Potwierdzam, że jest do zdalnej obsługi, VNC. Współpracuje z tym zwykłym PCtowym VNC serwerem, fajnie się obsługuje. Zainstalowałem też sobie Crash Bandicoota na gokartach, śmieszne to sterowanie akcelerometrem, taka namiastka wii ;-). |
O zesz, Crash TTR na iPhone'a xD!
BTW : Masz farta cholernego - nowy MGS bedzie na iPhone'a wlasnie! Kojima jest zachwycony sensorem ruchu i dotykowym ekranem, zamierza stworzyc kolejne dzielo sztuki wykorzystujace nietypowe technologie ^_^. Wiadomo na razie tylko tyle ze nie bedzie w zaden sposob powiazany fabularnie z czesciami na "dorosle platformy". |
no i pozbylem sie swojego K800i :]
a oto moj nowy bobas ... http://www.sonyericsson.com/cws/file...ct_large_1.png ale po przesiadce coraz bardziej mnie denerwuje - slabej jakosci menu, zdjecia ... jest po prostu kiepski chyba wymienie go na starszego brata z aGPS i WiFi :> http://www.sonyericsson.com/cws/file...ct_large_2.png |
Nie pozbywaj sie - masz "telefon Bonda". Jak odpowiednio przylansisz to kazda Twoja ;-)!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:29. |