![]() |
@nimal
nie wiem czy wiesz ale do naszych sluchawek mozna wrzucic androida. probowales moze? :P |
nie
tradycjonalista ze mnie stabilnosc ponad wszystko ;) |
obecny rom chodzi stabilnie, duzo stabilniej niz syrius. probowalem mu pomoc zdechnac ale poleglem, jedynie sie zmulil. ale jak sadze to juz zaslugo 6.5wm
czemu nie wrzucisz 6.5 od htc? |
bo jak ostatnio zmienialem roma, to jeszcze oficjala 6.5 nie bylo :P
edit: i nadal oficjala oficjalnie nie ma http://www.htc.com/uk/supportdownloa...act=sd&cat=all |
hehe
ja zmienilem teraz po aktualizacje jeszcze z toba w uk na syriusa :P w grudniu sie bawilem ale same problemy, kazdym rom dzialal chwile a pozniej stawal a bootscreenie. ale problem juz rozwiazany :P bawilem sie tez kostasem244, calkiem ok, tez stabilny ale akurat wyszedl extreme nowiutenki to wrzucilem. powoli bedzie sie trzeba zastanowic nad zmiana sluchawki, coraz mniej ludzi ma cruisa i romow nowych jak na lekarstwo :P wybor padnie raczej na HD2 i ubuntu badz jakis 6.5 :P a w ogole to poka jak twoj wyglada :P http://www.freewarepocketpc.net/get-spb-screenshot.html |
SGS II
|
jezeli to kogos interesuje, to wlasnie pokazala sie aktualizacja dla Windows Phone
dodaje lokalna obsluge Polski, przetwarzanie w tle i pare innych bzdor, ktore w WM czy Androidzie sa od wiekow http://windowsteamblog.com/windows_p...ble-today.aspx |
@ SGSII
Wygląda nieźle, ale mnie zastanawia coś innego.. Jak patrzę jak to działa, to coś zaczyna mi nie grać - czemu telefon w obudowie wielkości kalkulatora może tak szybko chodzić, jednocześnie będąc cichym i bezgłośnym, a notebook, który nagrzewa się jak piec jest wyraźnie wolniejszy? Ja wiem, że konstrukcja i oprogramowanie to zupełnie coś innego, ale Windows nie jest chyba aż takim szmelcem, a z koeli po co te gigaherce w procesorach jeśli nie ma z nich pożytku? Jedyna różnica jaką widzę, to pamięć - ta dyskowa. W telefonach nie ma standardowych dysków, które jeszcze królują w notebookach. Ale jeśli to faktycznie może robić taką różnicę, to chyba zacznę się rozglądać za dyskiem SSD.. |
Cytat:
Co do głośności i tego nieszczęsnego nagrzewania się to cóż, nie istnieje na dzień dzisiejszy tani, efektywny i bezgłośny sposób chłodzenia dla laptopów. Co do samego SGS II to mam niesamowity dylemat. Za kilka miesięcy planuje zakup smartfona klasy high end i na razie waham się między SGSII a HTC Sensation. Na korzyść szajsunga przemawia wyświetlacz Superm AMOLED Plus, waga i ilość ramu(SGSII ma 1GB a HTC S "tylko" 768MB). Natomiast za HTC stoi genialny interfejs Sens oraz wykonanie jako całość. |
Wez do reki i kup to co Ci sie lepiej uzytkuje i co Ci sie bardziej podoba, a nie kieruj sie cyferkami i skrotami!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
AMOLED wcale nie jest taki mega zaj*bisty. Owszem, czerń jest piękna, ale pozostałe kolory nienaturalne, zbyt mocno nasycone.
|
WP7 dojrzewa ;)
|
@andy, czas pokaże...
jak WP7 faktycznie doszlifują, a system ten pojawi się na jakiejś fajnej Nokii - to kto wie. :) HTC (Przynajmniej ten HD2) ma tendencję do przegrzewania się (przy odpalonej navi z podtrzymaniem z zapalniczki). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |