![]() |
Data rejestracji: 14.07.2011 cztery lata czekać?
nowa28 why? |
No co zapobiegliwa osoba - i cierpliwa do tego.
Czekała ze spamem na odpowiedni moment - co by nie być posądzonym o rejestrację na forum - co by spam robić :szczerb: |
to on chyba xD, nick dla zmyły ponoć.
|
Mi dzisiaj kurier przywiózł telefon z Orange i umowę. Nie było mnie w domu, więc zostawił sprzęt u sąsiadki, starszej kobiety, która podpisała umowę. Teraz mam Xperie Z3 Compact od Orange, a do Orange pojechała nieważna umowa. Pełen profesjonalizm ze strony Orange ***128512;
|
Jak się nie upomnisz - to im bez różnicy - rachunek i tak będzie do ciebie przychodzić :P
|
sąsiadka płaci Ty używasz... Wywiną się jak zwykle...
|
Cytat:
|
Nie ma ważnej umowy, dlaczego ktoś miałby coś płacić, na jakiej podstawie?
Ja sie z kurierem na nic nie umawiałem, kurier nie jest tutaj stroną, umawiałem się z Orange, sprawa została spaprana, to winię Orange. |
to akurat żartem napisałem, ale z drugiej strony u nas takie dziwne rzeczy nie są nie możliwe.
|
Ja chcę 28653 kompasy!
|
Mam pytanie o wybór najkorzystniejszej oferty internetu na kablowym łączu telefonicznym? Korzystał ktoś z oferty Orange i może polecić?
http://www.orange.pl//gorace_oferty_...cjonarny.phtml |
Ja mam lepsze doświadczenia z lokalnymi dostawcami internetu niż orange, netia itp.. Jeśli nie masz możliwości takiej, to orange będzie dobre
|
Cytat:
1. Autoobracanie 2x 2. Mikrofon 3. Czujnik zbliżeniowy. Mam nadzieje iż tylko mój taki felerny a Twój będzie Ci dobrze służył .:party: |
Służy dobrze, choć idealny nie jest. Pierwszy raz kupiłem dla siebie telefon z wyższej półki i jestem zadowolony. Poprzednie lepsze sprzęty kupowałem dla żony lub dzieci, no bo ja sobie poradze z rzęchem żeby go doprowadzić do stanu używalności, a moja rodzina ma sie nie denerwować przez sprzęt ***55357;***56832;.
|
Witam! Jestem na tym forum całkiem nowy więc jeżeli coś źle robię to wybaczcie mi za te błędy ;) Ostatnio się zastanawiam nad przedłużeniem umowy w plusie.. Mam w ofercie HTC 620 podobno telefon jest świetny dopłata 29 złotych abonament 69 złotych. Nie będę podawał szczególnej oferty bo to mija się z celem. Mój dylemat polega na tym czy wziąć ten telefon czy poczekać na lepsze oferty z telefonem Samsung galaxy s6 jest to sens czekać i czy się doczekam?. Dziekuje za wszelakie odpowiedzi i wyrozumiałość.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:30. |