![]() |
Od kilku dni trwa licytowanie się kto zaproponuje lepszą ofertę na kartę. Jak na razie Play chyba na górze ;)
http://play.pl/oferta/play-karta/pla...?tab=UNLIMITED |
No to będę musiał napisać wypowiedzenie te 30 dni wcześniej i wysłać mailem.
Co prawda firmy już nie mam, ale to jedyna rzecz która trzyma mnie przy play bo zawsze oferty były lepsze. Teraz jak w play na kartę za 25 ziko jest wszystko nielimitowane i 5gb netu to wszystkie abonamenty okazują się bezsensu :/ |
Cytat:
|
@Zetoxa nigdzie nie twierdziłem, że są ;-)
Napisałem tylko, że w ofertach na kartę wygrywa Play. Ja na abo mam: - Umowa na czas nieokreślony z miesięcznym wypowiedzeniem - 29zł/m - nielimitowane połączenia na komórki - nielimitowane połączenia na stacjonarne - nielimitowane SMS i MMS na komórki - 5GB internetu |
Ilość załączników: 1
|
ale za to brak MMS - wiec znowu zlaezy, komu na czym zalezy
|
Swoja droga smieszne to jest. 4 GB Internetu i... wyciete MMSy, ktore w koncu ida wlasne Internetem. Zasadniczo mi to zwisa, bo wysylam moze 3-4 w miesiacu, odkad jest iMessage, ale niesmak pozostaje... :ysz:
|
Zawsze zostawiają coś, za co trzeba płacić. Nawet jak piszą, że no limit do wszystkich sieci to nie ma w tym stacjonarnych.
MMSy to pikuś, akurat jak o tym wiesz i pamiętasz to dasz radę mailem...o ile znasz maila adresata. Ja nie używam praktycznie w ogóle ani sms ani mms - łatwiej dryndnąć i pogadać, niż klepać literki. Abonamenty zeszły do naprawdę niskiego poziomu i w ten sposób próbują coś nadrabiać. |
Cytat:
|
O tym mowie ze az nadmiar, a tu MMSy tym nadmiarem isc nie moga ;-)...
|
W NJU mam ja wysługę lat 32 GB, Wykorzystuję ze trzy, tylko dlatego, że czasami punkt dostępu robię z telefonu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie przerobiłem temat. Zadzwoniłem do nich i spytałem co mogą zaoferować. Oczywiście miła pani (bardzo miła i młoda) zaczęła od standardów znanych wszem i wobec. Trochę jej pomogłem i nakierowałem na to co chcę i za ile chcę. Po krótkiej chwili okazało się, że oczywiście to coś jest dla mnie dostępne, po czym jeszcze parę razy się upewniłem czy dobrze słyszę i rozumiem....i zaakceptowałem nową umowę. Umowa oczywiście bezterminowa z miesięcznym wypowiedzeniem, wszystko bez limitu, net 5 GB - jak andy wyżej pisał. Cena 29,99 brutto. Mam 14 dni na rozmyślenie się bez podawania powodów. Po 3 godzinach wszystko aktywowane i działa. Najlepsze jest to, że nadal będę dostawał na to fakturę na firmę, tak jak miałem dotąd. PS Gdybyś dzwonił do nich, to pytaj o "RePlay FORMUŁA UNLIMITED na zawsze extra" bo tak to się nazywa. |
W takim razie może jutro zadzwonię co tam mają do zaoferowania. 5gb dla mnie to za mało :) a dla mojej chciałem jakiś rozsądny telefon wziąć, ale coś wątpię żeby dostać na takich warunkach jak bym chciał.
Jeszcze czekam aż koleżanka co pracuje w play da znać po urlopie co można ugrać. Jeszcze dochodzi fakt że moja działalność już jest nieaktywna a ponoć doradcy z play mają obowiązek to sprawdzać. Chociaż w salonie nie robili kłopotu od 2 lat :) |
Z ich regulaminu wynika, że możesz włączyć usługę 'nielimitowane GB w smartfonie' za 19,99.
http://www.play.pl/dokumenty/2015/85...2015-08-27.pdf Będziesz dzwonił to dopytaj. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:10. |