![]() |
@sobrus chyba nie przeczytałeś dokładnie...
Cytat:
|
Przeczytałem, Google też na pewno bardzo dużo może.
A ich Chińska wersja może więcej :D I taniej :P |
Chyba dalej nie rozumiesz... SONY wsadziło do swojego smartfona SPYWARE którego nie da się usunąć bez roota.
|
Android 5 w LG G3
Cytat:
|
andy doczekałeś się zostaniesz świnką doświadczalną :)
|
Ciekawe czy w nowym Androdzie, poprawią zapis na karcie microSD (czyli ich nową chorą politykę bezpieczeństwa).
Na android 4.4 zapisać można plik, ale edytować (czyli usunąć pliku już nie) na karcie microSD z poziomu androida - problem nie dotyczy urządzeń root'owanych... |
@mgit http://www.androidpolice.com/2014/11...oves-security/
@czechoj myślę, że obędzie się łagodniej niż w przypadku użytkowników Apple i iOS8 :D |
[QUOTE=andy;1299849......@czechoj myślę, że obędzie się łagodniej niż w przypadku użytkowników Apple i iOS8 :D[/QUOTE]
wiesz że nadzieją matką głupich? i umiera ostatnia :> |
Dowiemy się w najbliższym tygodniu ;)
Tak czy siak miło jest, że LG w końcu pomyślało o klientach. |
...no jak czyta nasze forum :taktak:
|
LG jak kiedyś SONY poszło po rozum do głowy i wie, że dobra słuchawka to nie wszystko ;)
|
Cytat:
Przetestuję w grudniu jak wyjdzie aktualizacja dla mojej S5 ;) |
zamontowałem sobie ostatnio szkiełko na telefon, zamiast folijki.... hmm fajna sprawa :) nawet łatwiej się zakłada..
|
Cytat:
|
Mi ciutkę uciekła w jedną stronę ale jest OK i ładnie to wygląda, szkoda ze nie można odkleić i raz jeszcze nałożyć.
Przy okazji zabaw z telefonem, wymieniłem folię ochronna również na mojej Xperii Z od Sony i niestety zauważyłem, że w jednym narożniku odkleja się oryginalne szkiełko... dziwne troszkę to |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:00. |