![]() |
Wiesz dla tego widgeta to bym sie zastanowił porządnie ;)
Mam WM6.0 i tego niestety tam nie ma :( Wyobrażasz sobie jaka to musi być frajda przez wifi? I wreszcie zamontowana na stałę karta microSD. Nic tak nie wkurza jak konieczność dokupienia karty 8GB za 50zł A potem jeszcze ktoś podłączy ją do komputera (nie wolno tego robić!) i skasuje ważne tak zwane pliki (czyli "zbiory", w których przechowywane sa dane, zdjęcia)! Albo zgubi! OMG to ma wifi n ! I wbudowany mikrofon! I co teraz powiesz :D ? A tak poważnie owszem będzie to zabawka. Ale czuje że będzie w tym cholernie dobra i rzeczywiście Google i Apple mogą się bac. Ten produkt w przeciwieństwie do WM6 trafia dokładnie w ich rynek, a Microsoft nie lubi być drugi. Z tego co widziałem te telefony będą wyglądać i działać zaje***ście, a wymagana sprzętowa zgodność z DX9 mówi sama za siebie co można na nich zrobić. Aż sie dziwie, że Snapdragon spełnia wymagania WP7. Ale podobno pierwsze telefony będą nieco okrojone z możliwości, aż pojawi sie odpowiedni sprzęt. Mocna bateria nie jest wymagana w takim urządzeniu. A co z PDA? Pojęcia nie mam. Zwykli użytkownicy tego nie docenili. Na pewno coś zapcha specjalistyczne rynki, pewnie jakiś inny system bazujący na WindowsCE6.0. |
Dlaczego?
|
NAJLEPSZYM telefonem jest MÓJ samsung wave :cisza: ma wi-fi v.802.11 b/g/n i jest zarombiasty :taktak: wqurwia mnie tylko bateria która trzyma tydzień i od 2dni przypomina mi że jest rozładowana , a nie chce zdechnąć (( przeto nie mogę jej naładować :nie:
|
Wy sie DeWuja cieszcie...
Nie każden ma wi-fi fał osiemset kropka jedenaście begieen cokolwiek to znaczy... |
NO czyli wszystko w temacie :> i proszę tu nie pisać że coś jest lepszego na świecie :boks: a już na pewno to COŚ na i :haha:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co Ty powiesz :> a nowych baterii nie trzeba ''formatować''przez iluś krotne rozładowanie/ładowanie ???
http://www.mgsm.pl/pl/slowniczek/L/3....html#DictGoTo zwracam honor :piwo: |
Cytat:
Fakt że bateria dopiero po n cyklach uzyskuje *pełną* wydajność, jednak nie trzeba na początku jej rozładowywać do zera i ładować. Po pewnym czasie sama do siebie *dojdzie*. |
ok' właśnie podłączyłem do ładowarki.
|
To teraz na pewno warto potrzymać dłużej niż tylko do momentu jak pokaże full...
|
Ojejqś.
Kłócicie się o nie wiadomo co. Bateria w telefonie, a właściwie akumulator, nigdy nie rozładowuje się do końca. Telefon wyłącza się przed całkowitym rozładowaniem ogniwa. Po drugie nie chodziło o formatowanie baterii, a raczej o formowanie. Teoria na temat efektu pamięci 'baterii' litowo-jonowych swoje, znawcy swoje, a każdy użytkownik robi jak uważa. |
jakis czas temu dzwonilem do sony-ericsson gdzie mila pani wytlumaczyla mi ze ogniwa w sluchawkach (lit-polymer)
nie nalezy nadmiernie rozladowywac gdzyz skraca sie tym zywotnosc lub utrate wydajnosci aby zapobiec nadmiernemu rozladowaniu ogniwo trzeba okresowo doladowywac aby utrzymac odpowiedni zakres pradowy |
Cytat:
|
Na dzień dzisiejszy:
rozrywka168elementów 298 gier e-boki 28 zdrowie i styl życia 127 muzyka i filmy 25 wiadomości 59 nawigacja 26 produktywność 14 informacje 88 serwisy społecznościowe 8 To tylko na samsung wawe.Nie wiem czy to dużo czy mało-nigdy nie potrzebowałem nic od telefonu oprócz dzwonienia i sms/owania :D a najważniejszym dla mnie elementem jest budzik.:taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:37. |