![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#1816 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() omnia trzyma ma od 2-4 dni w zależności ile instaluję, ile automapy, ile innego stuffu nie wliczam rozmów i sms-ów ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1817 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podejrzewam że przełącze mój telefon w 2G i oszczędzanie CPU (dynamiczna zmiana prędkości CPU 208/520Mhz), to może pożyje rozsądną ilość dni. Choć fakt faktem mój palmtop nigdy więcej niż 10h nie trzymał (przeciętnie 4-5h) więc to co prezentują obecne smartphone i tak jest super
![]() Mój obecny telefon K550i trzyma z tydzień. A jeżeli słucham pare godzin dziennie muzyki (w pracy nieco sobie urozmaicam siedzenie przed kompem) to tez z 5 dni ....jest pod tym względem niesamowity. K550i daje ocene 10/10. Szkoda ze nie ma navi. Z tym navi to w ogóle kicha u operatorów. Dają super telefony za złotówke, ale jeżeli przypadkiem ma navi albo PDA, to juz za 800zł. Dodając do tego że chce tel na karte bo mało dzwonie - jedynym wyjściem był zakup smartphone w sklepie. Ere w ogóle pomijam bo ich oferta jest śmieszna. Weźmy typowy abonament 45zł - Era MDA IV za 2300zł , KU990 za 799 ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 31.03.2009 o godz. 09:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z tymi bateriami to tak jest - możesz używać telefony jako nawigacji, odtwarzacza mp3 itd ale co z tego jak bateria pada szybciutko wtedy. Zastanawiam się nad kupnem zapasowej
![]() Przy okazji - jak telefon generuje następne zakupy : - kabura do paska - folia na ekran LCD (pozdrówka Rycho !) - ładowarka do auta - uchwyt do auta - karta Micro SD no i ewentualnie zapasowa bateria. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Jukebox Hero
no tak. Ładowarka samochodowa na szczęście w zestawie. Folia i karta to pierwsze zakupy. Uchywt mam
![]() MP3 ponoć działa 13h .. to w sumie playerki lepiej nie mają, choć K550i na pewno tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Jabuś, zapasowa bateria to mus, odpada uwiązanie telefonu na kabel podczas ładowania. Tym bardziej, że są już ładowarki przeznaczone tylko do baterii telefonicznych.
![]() |
#1821 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Od ładowarek i zasilaczy samochodowych dawno się uwolniłem - za dużo tego i za drogo.
Lekarstwa stosuję dwa - zapasowa bateria (i600 ma w standardzie dwie i sprzęt do ładowania baterii bez telefonu) i przetwornica (to ostatnie to na dłuższe wyjazdy "bez gniazdka" się przydaje). Baterie mnie lubią z wzajemnością za rozładowywanie do końca i ładowanie do pełna. Często wykazują się większą pojemnością po roku niż nowe ![]()
![]() |
#1822 | |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ogólnie to menu chodzi dość szybko nie ma mowy o zacinkach etc
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
@Jabba nie kazdy za kazdym razem musi miec to wszystko... Ja np majac nascie tel.. w zyciu anirazu nie kupilem tych podzespolow, oprocz kart pamieci w nowych telach ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Jukebox Hero
od wczoraj bawie sie MS800. Cięzko powiedzieć coś po paru godzinach (nie mam czasu sie bawić). Na razie jestem bardzo zadowolony
![]() -stosunek cena/możliwości - rewelacja. za ~1050zł mamy 2.8' ekran, 520Mhz, UMTS, GPS , radio i wszystko co trzeba. Jakość wykonania bardzo dobra. -bateria 1300mah (niektóre HTC mają 900 ![]() - wifi, gps działają bez zarzutu - jakość rozmów dobra - jakość ekranu i kąty - bez zarzutu - jest jednak nieco duży, ale i tak mniejszy (a na pewno cieńszy) niż niektóre asusy z ekranem 2,6''. Nie jest cięzki - 130g. - wada to 64MB ram. Ale duużo urządzeń ma teraz tylko tyle. Nawet PDA które kosztują więcej niz ten telefon (a nie mają ani telefonu ani GPS!). W tej klasie cenowej narzekać nie wypada ![]() - prostota obsługi w tym telefonie nie istnieje. To telefon dla informatyka. Porównując z KU990 brata jest kosmicznie trudny. Pierwszy fon gdzie musiałem rozszyfrować jak sie dzwoni czy wysyła SMS... ![]() ![]() - zasięg niestety rzeczywiście wyraźnie mniejszy niż w telefonach. W domu nie łapie UMTS (tzn bardzo słabo łapie) - a LG brata bez problemu. - nie ma latarki (chrzanić flesza, ale latarka w K550i była super przydatna!) Generalnie za tę cene nic lepszego chyba bym nie dostał e-teny nie mają UMTS i są droższe, asus ma konkurencję jedynie w postaci P750 (droższy o 300zł). HTC pomijam - cena, no i bateria w diamondzie jest słaba . Procesor PXA270 520Mhz rewelacja ![]() ![]() mała uwaga - palm ma ekran "tylko" 320x240. Celowo taki wybrałem. Raz że na małym ekranie różnica to mała. A dwa że VGA to 4 razy więcej pixeli to przemielenia. Uzytkownicy niektórych telefonów ekranem VGA narzekają na powolność (np eten X650 z prockiem samsunga 500mhz). Najbardziej martwi mnie słabszy zasięg, to spory minus. Na szczęscie dla mnie jestem 98% czasu w mieście gdzie z tym problemu nie ma (w pracy mam cztery kreski UMTS) ![]() Ale jak ktoś idzie w góry i potrzebuje coś zeby w razie czego wzywać SOS to niech poszuka czegoś innego. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 03.04.2009 o godz. 14:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
raduję się szczęsciem Twym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UMTS się wyłancza, żeby telefon dłużej działał na bateri
![]()
![]() |
#1827 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() |
![]() |
#1828 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
ciesze sie, ze sie Ci Sobrus Twoj fon podoba
jednak dla mnie nadal najlepszym wyborem (jakosc/cena) pozostaje HTC Touch Cruise na ebay kolo 200 funtow, nawet z przesylka do polandu, nowka oczywiscie, wiec cenowo podobnie w sumie zaraz porownam sobie te fony ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 03.04.2009 o godz. 21:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|