![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tani, ma prawie wszystko a nawet pare zadziej spotykanych zabawek
SE maja raczej dobre kamery i generalnie nie sa zle za te pieniadze - warto imho |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
TrekBuddy załatwia sprawę.
![]() Mapy są. ![]() Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 28.05.2009 o godz. 13:16 Powód: Widzę, że te mapy bezpłatne nie są. ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
ale na rowerku to będziesz mógł sobie wtedy na gps-a śmignąć
![]() a może k770i ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok a wracając do mojego pytania o G705...Czy ktoś miał z nim przyjemność?
![]() |
#5 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat:
![]() a tak na serio to ja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podejrzewam że juz to sobie wygooglowałeś ale dość obszerny test jest tutaj:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-301.php Generalnie zrobił tam pozytywne wrażenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale czym nic tam ciekawego nie widzę [wygląd fajny] i na tym koniec
a Display [tylko]2.4" QVGA, 256K TFT |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Author
Zlotowicz
ilosc wyswietlanych kolorow zalezy od OS
np wszsystkie maszynki pracujace pod kontrola WM maja 65K kolorow i nie znam ani jednej osoby, ktorej by to nie odpowiadalo na tak malych ekranach po prostu wiecej nie potrzeba a co do samego fona - zalezy ile ma kosztowac oficjalna cena jest imho troche za wysoka (250***8364;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jak dla mnie telefonik wart swojej ceny choć wiadomo ta mogła by być troszeczkę niższa zważywszy na wszechobecny kryzys ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Bleee. To ma w ogóle jakiś ludzki system? Czy tylko ten telefonowy SE i tylko aplikacje w Javie obsługuje?
![]() |
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
no zależy ile kosztuje
![]() Co do kolorów. Wszystkie moje palmy (poza tymi z wyświetlaczami BW) miały 65k kolorów i nie narzekałem. Generalnie nie robi to żadnych problemów w żadnym zastosowaniu. Ba, miałem kiedyś motorole V3, która miała 262tys kolorów. I (mimo ze kolory były faktycznie fajne) gradienty wyglądały na niej gorzej niż na wyświetlaczach 65k. Więc tak serio z tymi kolorami to pewnie chwyt marketingowy. Poza tym 16-bitowy kolor jest znacznie szybszy, bo pixel to dwa bajty. A z kolorem 18 bitowym to cholera wie co robić i na pewno odbija sie to negatywnie na prędkości. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 28.05.2009 o godz. 21:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Znalazłem genialny program do obsługi telefonów SE. MyPhoneExplorer. Pewnie wszyscy znają, ale ja nie znałem, a zmieniając niebawem telefon, muszę sobie wszystko skopiować. I jaka wygoda pisania SMS z komputera.
![]() http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-26177.html Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 28.05.2009 o godz. 21:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Author
Zlotowicz
dla osob posiadajacych zabawki z WM na pokladzie i uzywajacych Gmail oraz Gcalendar polecam zas OggSync
rewelacyjny program pozwalajacy na backup i pelne synchro kontaktow i kalendaza z googlem to tego Outlook Mobile do SMS/MMS/eMail i mamy na komorce to samo co na swoim googlu ![]() gdyby nie OggSync to nie wyobrazam sobie wymiany softu w komorce a tak powtorna sync zajmuje minute i mamy wsio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Jukebox Hero
Kurcze ten stary PXA270 wciąż mnie zadziwia. Praktycznie wszystko potrafi zrobić @104Mhz. Odtwarzanie muzyki z equalizerem i DSP* a nawet filmu XVid QVGA z dzwiękiem OGG stereo. Ustawienie 208Mhz w zupełności wystarcza do wszystkiego z nawigacją włącznie.
* nie wiem czy telefon nie ma jakiegoś DSP wbudowanego w układ audio bo włączenie dzwięku 3D i equalizera aplikacją dołączoną do telefonu nie wpływa na użycie CPU. Na moim poprzednim Tungstenie T (OMAP1510) takie rzeczy wymagały 120 (ogg) - 192Mhz (filmy) i to na PalmOS 5 a nie mułowatym WM. A myślałem że OMAP to taki wypas per Mhz. Respekt dla Intela, jeżeli ktoś potrzebuje sporo mocy to polecam XScale ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 08.06.2009 o godz. 08:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzisiaj dziewczynie wyłączyła się Nokia 5610 w szkole i teraz ma dziwny objaw przy włączaniu - telefon się uruchamia, wyskakuje komunikat o podanie PINu, po wpisaniu wskakuje animacja Nokii (te ręce...) i jak tylko animacja się skończy, to zaczyna telefon świrować.
Jest białe tło, na górze ikonka zasięgu, baterii (jak tryb samolotowy to i samolocik), ale co chwilę znikają bardzo szybko, a dodatkowo co kilka sekund jakoś dziwnie czarnieje ekran, tak się wygasza, ale nie że od razu tylko widać taki przez moment biały śnieżek (wiecie o czym mówię? :-) ) i następnie znowu pojawia się biały ekran i te ikonki na górze. Tak sobie mryga przez kilkanaście sekund po czym telefon się wyłącza. Nie jest to wina karty pamięci, ani baterii. Macie jakieś pomysły? |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|