![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Po wejściu tej ustawy w życie producenci telefonów nie pozwalali na używanie dyktafonu do nagrywana rozmów. Mam pytanie - używa ktoś 6630 z kartą 2GB? Musze wiedzieć czy działa. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Jako ze moj k750i poszed***322; sie @#$!!^ przez jednego *****a ... kt***243;ry ja utopi***322;
...Orientuje sie ktos czy jest gdzies w necie cennik telefonow na przedlozenie umowy ? (chodzi mi o PLUS GSM) troche szuka***322;em i nic konkretnego mi nie znalaz***322;o ...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czy warto Motorola ROKR E1 za 299pln w plusie (abonament 40pln), wola***322;bym k750i lub w810i ale to inna p***243;***322;ka cenowo-abonamentowa
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
nie mieli tego fona na stanie, wi***281;c zosta***322;em przy starym abonamencie 50minut za 25pln
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
a czy zeby uzywac 6230i jako pendriva trzeba cos instalowac? czy moze wystarczy tylko podlaczyc i juz gotowe (czyli tak jak zwykly pendrive)?
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jeśli wybierzesz tryb przechowywania danych, windows xp sam go wykryje a telefon będzie pracował jako pendrive... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Panowie. Ktorko zwiezle i na temta. Telefon do 400 zl z karta pamieci i mp3? Jaki? Poluje 2 tygodnie na MPX200 na allegro ale cigle cos... :/
|
|
|
#8 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Może miałem pecha, ale jakoś straciłem zaufanie.Ogólnie jest to komórka kombajn, bo potrafi wszystko, poza robieniem zdjęć, ale ma jeden minus... jeśli się zdecydujesz na jej zakup, to będziesz ładował ją codziennie lub co dwa dni. Taki jej urok. Zresztą jak większości smrtphone'ów |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
I jesli w tej motoroli bateria wlasnie tak trzyma - to calkowicie odradzam. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
No to jak nie ta motka to co?
|
|
|
#11 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
Ja bym sie kierowal w strone Nokii i SonyEricssona - inne firmy sie dla mnie nie licza. A ze wzgledu na iPlusa bralbym jakiegos palmofona (pewnie jakiegos HPka). |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
wczoraj kupiłem za 20 zeta baterię do mojego telefonu ( 6230i ).
niby jest to oryginalna bateria - ten sam wygląd, napis "made in hungary", hologram z logo nokia (mogę sprawdzić, czy jest oryginalna zdrapując ten czarny pasek na hologramie a następnie wpisując go na stronie nokii)... tyle, że taka sama bateria bl-5c w sklepie nokii kosztuje ok. 130 zł... tak więc kupiłem podróbę, kradziony egzemplarz, czy po prostu eksploatowaną już wcześniej baterię ![]() zagadka: która z poniższych baterii to egzemplarz, który dostałem razem z telefonem? ![]() na allegro znalazłem linki do aukcji z podobnymi bateriami: link link
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 28.07.2006 o godz. 21:21 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a styki sa idealnie czyste na bateriach ?
|
|
|
#14 |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Jaki telefon Z RADIEM polecacie?
Chodzi mi o cos niedrogiego, bez zbednych bajerow.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat: