![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#2206 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
błe, 1100zł dopłaty za 16GB flashu?
no cóż, swojej ceny na pewno wart nie jest, ale przynajmniej fajna zabawka. a zabawka nie zawsze musi być warta ceny ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 21.12.2009 o godz. 14:36 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2207 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I nie każdego może być na nią stać, bo przestanie być "fajną zabawką" ;-P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czyli twierdzisz, że wybrańcem jesteś
![]() coś w tym może być, choć jeszcze nie wiem co ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#2210 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Byłem ciekaw jak zareagujecie ;-).
A skoro o telefonach mowa - mam do czwartku do zabawy HTC Magica z Androidem, dam znać jak to chodzi. Obiektywnie! ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Pobawiłem się trochę tym Magiciem od HTC.
Wrażenia: - bardzo fajny, ładny i jasno świecący wyświetlacz, jest to pierwszy taki LCD (zaraz po iPhone'owym), który był tak czuły na dotyk i miał normalną szybkę, a nie "foliowy ekran" (jak Omnia), brakuje tylko MultiToucha, ale jestem bardzo mile zaskoczony! - trackball pod ekranem to świetny pomysł, jest bardzo wygodny, ale w telefonie raczej nie ma zastosowania, ponieważ wszystko można obsługiwać palcami, - android to bardzo dobrze zapowiadający się system operacyjny, jest bardzo czytelny, przejrzysty i łatwy w obsłudze, WM i Symbian przy nim wymiękają, mam wrażenie, że jest robiony na wzór iPhone OSa, - ekran pisania smsów praktycznie taki sam, jak w iPhonie, a że już jestem do niego przyzwyczajony, to również bardzo mi podpasował, - szkoda, że akcelerometr reaguje tylko w jedną "stronę", - cały system, menu itp. chodzą bardzo szybko, 528MHz widocznie robi swoje, - aparat (niestety bez flasha), pomimo 3,2mpx nie robi o wiele lepszych zdjęć lepszych od iPhone'a, bardzo ciężko ucelować nierozmazaną fotkę, trzeba mieć łapy ze skał, żeby to równo utrzymać i cyknąć dobre zdjęcie, - nie podoba mi się to, że jest to telefon z założenia dotykowy, a ma na dole tyle przycisków, można było to na pewno rozwiązać w ciekawszy sposób, - telefon wygląda bardzo ładnie, Reasumując - jak ktoś potrzebuje ładny, szybki, łatwy w obsłudze, dotykowy telefon i nie stać go na iPhone'a to HTC Magic z systemem Google'a jest jak najbardziej godny polecenia! Ostatnio zmieniany przez Smartek : 23.12.2009 o godz. 13:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2212 | ||
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
stać kogoś na coś to jedna sprawa a rozrzutność to druga sprawa niektórzy jak im za bardzo pieniądze pachną to świrują (to tak poza tematem) ![]()
![]() |
![]() |
#2213 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Napisal poprawnie. Wypowiedz jasno wskazuje, ze po testach HTC Magic okazuje sie namiastka iPhone'a. W zwiazku z tym faktem, jesli nie masz pieniedzy na dany produkt to kupujesz namiastke. Ja to przynajmniej tak interpretuje.
Ostatnio zmieniany przez M@X : 23.12.2009 o godz. 14:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
@Smartek zapomniałeś wspomnieć o Markecie androidowskim, gdzie jest pełno softu za free
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
O, wreszcie jakies konkrety - mozesz podac link, gdzie mozna zawartosc owego Store'a przejrzec? Glownie interesuja mnie Gry i FunSoft...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedna banda z was i tyle,
na zasadzie pluj w oczy a powiesz, że deszcz pada. Ja po tym jego opisie wybrałbym HTC a resztę co zostanie wydał na karnet na basen i kino ![]() Napisał niepoprawnie (czyt. prowokacyjnie) co jest jak zwykle normalką u was (czyt. fanatyków apple) jestem pewien, gdyby apple produkował kondomy to też byś ich używał i mówił, że mają dużo funkcji i są piękne ![]()
![]() |
#2217 |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Smartek, poprosimy jeszcze fotkę folii do tego Magika
![]()
![]() |
#2219 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
O co Wam chodzi? Dlaczego na mnie naskakujecie (głównie Patrix)?
Mówicie, że my (w domyśle - użytkownicy iPhone'a) jesteśmy fanatykami, a to Wy fanatycznie na nas naskakujecie i próbujecie nas na siłę przekonać, że wydaliśmy za dużo pieniędzy na jakieś - według Was - gów**. Widziałem cenę, gdy zamawiałem telefon, nikt mi go nie wcisnął, ani nie kazał kupować. Wcześniej miałem poprzednią generację, więc nie kupowałem w ciemno. Jestem zadowolonym użytkownikiem, dostałem nówkę HTC do zabawy (jeszcze z folią na ekranie ;-) ) i obiektywnie opisałem wszystkie wady i zalety. Sam OS to bardzo dobry klon systemu iPhone'owego, widać, że twórcy się na nim wzorowali. @Matefusz - Apple udostępnił AppStore z dużą ilością darmowego oprogramowania, poza tym jest też dużo darmowego oprogramowania po JailBreaku, wtedy te programy nie mają nic wspólnego z Apple'em i jego polityką. Może najpierw warto się zapoznać z tym, na co się naskakuje? Ja miałem "namacalną" możliwość pobawienia się wyżej wspomnianym HTC, więc dokładnie wiem o czym mówię, Wy najwidoczniej nie za bardzo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Google Nexus One -- prezentacja interfejsu, zdjęcia z iPhone'em i Hero (galeria i film)
http://pl.engadget.com/2009/12/24/go...ia-z-iphoneem/
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|