![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 | |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To by brzmiało rozsądniej. Zmyliło mnie to, że sporo (6,5 godziny na miesiąc to w sumie nie tak dużo). Ale generalnie przy moim użytkowaniu powinnna bateria na tydzień starczyć, a to w zupełności mnie satysfakcjonuje.
|
|
|
#3 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Edit : W Cydii pojawil sie PDF Warner - cos w sam raz dla paranoikow ;-)!
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Przestępca może zmusić telefony aby wykonywały połączenia na numery o podwyższonej płatności, może przechwycić dane do kont pocztowych (jeśli się używa klienta poczty w srajfonie), czytania smsów. Może się posunąć dalej i wszystkim z listy kontaktów wysłać linka w smsie do zainfekowanej strony.Dwa tygodnie temu na YouTube można było wykonać atak XSS i wstrzyknąć dowolny kod w komentarzu. Wyobraź sobie, że ktoś tworzy bota który pod popularniejszymi klipami wstawia takiego exploita. Pół roku temu albo więcej podobny problem miał pajacyk.pl. Przez długi czas strona była zainfekowana szkodliwym oprogramowaniem i zarażała osoby, które wchodziły. Osoby nawet nie były świadome zagrożenia!
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 04.08.2010 o godz. 11:19 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mój brat kupił Omnię Lite
![]() Telefon bardzo fajny. Mały, dobrze łapie sygnał (i można go trzymac jak sie chce ).WM6.5 jest dużo bardziej przyjazny palcom niż 6.0, choć ciężko mi sie było przyzwyczaić. Chciałbym jednak poruszyć inną kwestię - wydajności. Od lat wszyscy uparcie twierdzą, bazując zazwyczaj na benchmarku TCPMP, że królami wydajności są procesory Marvell PXA. Otóż w moim gsmarcie jest chwalony PXA270@520Mhz, podkręcalny do 624Mhz. I musze przyznać, że procesor Samsung 1164 z Omnii Lite jest ok 2x szybszy .Może nie w odtwarzaniu filmów (choć moze też, nie sprawdzałem), ale w normalnych zastosowaniach (np pakowanie ZIP). Takiej wydajności sie nie spodziewałem, zwłaszcza w tej cenie . Wszystkim narzekaczom, że Lite jest wolniejsza od pierwszej Omnii radze sprawe przemyśleć. PXA312 z Omnii z tego co wiem nie jest 2x szybszy od mojego. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeszcze sie nie ubrał a juz nawalił na forum 10 wierszy ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
Ty moze napij sie lepiej dzisiaj jakies kawy
|
|
|
|
#9 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
nie jest od apple wiec jest brzydki
nie jest od apple wiec nie ma applowego systemu nie jest od apple wiec jest zle wykonany nie jest od apple wiec jest niefunkcjonalny nie jest od apple wiec jest cool i trendi nie jest od apple wiec jest zly w interesach nie jest od apple wiec jest sprzeczny z idea jobsa jest be cos pominalem?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W sumie nie, ale małą poprawkę bym naniósł
![]() - nie jest od apple wiec *nie* jest cool i trendi
|
|
|
#11 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
@Demek świetna ironia
![]() Wracając do HTC Desire HD to wygląda na następce HTC HD2, który też miał taki ogromniasty wyświetlacz. Tym razem zamiast WinMo zastosowano Androida. Jeśli całość będzie stabilna oraz dobra jakościowo to kto wie czy nie przyćmi innych smartfonów.
|
|
|
#12 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
mam galaxy gt-i9000 - jednym słowem musze jeszcze załapac wtf in Android, ale jest juz dobrze
swype - wymiata no tylko bateria trzyma mi jeden dzień, ale mam jeszcze okres "dzieciństwa telefonicznego"
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
@patrix
cholerka pomylilem sie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
Android jest fajny, ale jednej rzeczy nie rozumiem.
Dlaczego nie ma wideo rozmów? Ja wiem, że z tego sie codziennie nie korzysta, ale nie do pomyślenia jest, aby w sprzętach tej klasy tego nie było. Tym bardziej że cena rozmowy zwykłej i video jest taka sama (czyli na przykład ja w "stanie darmowym" mam to aktualnie za darmo ).Ktoś z telefonem UMTS za złotówkę próbuje do nas zadzwonić i co? Nasz wypasiony Android za prawie 2000zł nie ma drugiej kamerki .A ja głupi myślałem, że każdy telefon 3G ma video rozmowy Każdy poza Androidami ![]() Nie wiem czym google sie kierowało, bo podejrzewam że to nie zmowa producentów telefonów, a wina systemu. Każdy telefon 3G z WM to ma, nawet Omnia Lite za 599zł, nawet stare 2 letnie sprzęty. I porządną nawigację a nie jakieś Google Mapy z internetu ![]() Dlatego na razie jeszcze wg mnie iPhone<Android<WM6. Automapa ma być na iPhone, sporo te sprzęty zyskają w moich oczach. Na Androida z pewnością też kiedyś będzie. PS. Wczoraj padła mi na serwerze baza SQLite. Próbowałem ściągnąć programy na PC i ją naprawić, niestety albo płatne albo nie bardzo chciały działać. Ściągnąłem więc program na PocketPC i naprawiłem telefonem.... .I nawet nic rootować nie musiałem, nie po to mam telefon żeby sie użerać z nim i jego producentem. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 10.08.2010 o godz. 09:56 |
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat: