![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#2776 | |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2777 |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Fajny tag do tego tematu jest wyświetlany "ajfonsrajfon"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 | ||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A telefon.. coraz bardziej mi się podoba ![]() Cytat:
Jak możesz, to napisz, ile mniej więcej trzyma bateria (i przy jakim użytkowaniu), a jakbyś miał jakieś przykładowe fotki, to też byłbym wdzięczny za pokazanie. Czytałem, że pod względem jakości zdjęć radzi sobie całkiem nieźle. Na Wi-Fi w sumie nawet nie zwróciłem uwagi, ale to też ważna funkcja. Są na ten system programy, które umożliwiają bezpłatne rozmowy?
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 02.08.2010 o godz. 23:36 Powód: EDYTUJ NIE GRYZIE!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2779 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od jakiegos czasu = od tygodnia. Wiem, sledze to. Chodzilo mi o to raczej o to ze nigdy nie bylo tak prostej metody - nie trzeba nic sciagac, nie trzeba podpinac do komputera itd. Wchodzimy i mamy. Jak to mowi Steve - "It's very, VERY simple..." ;-)!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 | |
Iniemamocny
Data rejestracji: 01.09.2004
Cytat:
Telefon mam od miesiąca,sporo rozmów dziennie, ok 6,5 godziny wychodzących i ok tyle samo przychodzących w tym okresie - bateria wytrzymuje średnio 4 -5 dni. Zdjęcia wychodzą dobre drukowane na papierze foto format 15x10 nie widać różnicy czy zdjęcie robione telefonem czy aparatem fotograficznym. Filmiki nagrywa w formacie mp4 /1280x720/, odtwarza różne formaty video nawet mkv /sprawdzone/, po wgraniu odpowiedniego playera /NapiPlayer/ odtwarza napisy w filmie. Odtwarzacz audio więcej jak dobry.Wi-Fi działa sprawnie tam gdzie jest darmowy dostęp do internetu łączy bez problemów, przeglądanie stron internetowych w miarę szybkie,możliwość powiększania stron/ zoom/.Testowałem na telefonie grę NFS Shift- działa rewelacyjne obraz jest super. W sklepie samsung Apps sporo darmowych aplikacji i wciąz dochodzą nowe. Czy są programy umożliwiające bezpłatne rozmowy to nie wiem. Dodam jeszcze że ekran wyświetlający super amoled jest naprawdę super. ![]() Edit: Jak coś jeszcze odkryję w tym telefonie to dam znać.
Pozdrawiam ![]() Ostatnio zmieniany przez adax : 03.08.2010 o godz. 14:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2781 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wyobraź sobie, że ktoś tworzy exploita na lukę w iOS(safari, pdfy wtw) i wstrzykuje taki kod na często oglądaną stronę przez iPhony ![]() Możesz sobie wyciągnąć, kontakty, smsy ba możesz zrobić z telefonem co tylko chcesz. No ale nie dziwmy się w końcu Apple zajmuje pierwsze miejsce pod względem najbardziej dziurawej firmy ;-0 Dalej uważasz, że to takie cool? ![]()
![]() |
![]() |
#2782 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() W takim razie bliżej się telefon zainteresuję. A te 4-5 dni to przy ilu rozmowach dziennie? Bo wynika, że 6,5 godziny, ale chyba raczej nie..
![]() |
![]() |
#2783 |
Iniemamocny
Data rejestracji: 01.09.2004
te 6,5 godziny wychodzących rozmów to przez ok 30 dni.
ilości rozmów dziennie nie liczyłem, ale do tego dochodzi internet ,zdjęcia , jakaś gierka z nudów i czasem muza w wolnej chwili.
Pozdrawiam ![]() Ostatnio zmieniany przez adax : 03.08.2010 o godz. 18:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2784 |
the one
CDRinfo VIP
To by brzmiało rozsądniej. Zmyliło mnie to, że sporo (6,5 godziny na miesiąc to w sumie nie tak dużo). Ale generalnie przy moim użytkowaniu powinnna bateria na tydzień starczyć, a to w zupełności mnie satysfakcjonuje.
![]() |
#2785 | |
Get a Mac!
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Get a Mac!
Edit : W Cydii pojawil sie PDF Warner - cos w sam raz dla paranoikow ;-)!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Dwa tygodnie temu na YouTube można było wykonać atak XSS i wstrzyknąć dowolny kod w komentarzu. Wyobraź sobie, że ktoś tworzy bota który pod popularniejszymi klipami wstawia takiego exploita. Pół roku temu albo więcej podobny problem miał pajacyk.pl. Przez długi czas strona była zainfekowana szkodliwym oprogramowaniem i zarażała osoby, które wchodziły. Osoby nawet nie były świadome zagrożenia!
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 04.08.2010 o godz. 11:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#2789 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mój brat kupił Omnię Lite
![]() Telefon bardzo fajny. Mały, dobrze łapie sygnał (i można go trzymac jak sie chce ![]() WM6.5 jest dużo bardziej przyjazny palcom niż 6.0, choć ciężko mi sie było przyzwyczaić. Chciałbym jednak poruszyć inną kwestię - wydajności. Od lat wszyscy uparcie twierdzą, bazując zazwyczaj na benchmarku TCPMP, że królami wydajności są procesory Marvell PXA. Otóż w moim gsmarcie jest chwalony PXA270@520Mhz, podkręcalny do 624Mhz. I musze przyznać, że procesor Samsung 1164 z Omnii Lite jest ok 2x szybszy ![]() Może nie w odtwarzaniu filmów (choć moze też, nie sprawdzałem), ale w normalnych zastosowaniach (np pakowanie ZIP). Takiej wydajności sie nie spodziewałem, zwłaszcza w tej cenie ![]() Wszystkim narzekaczom, że Lite jest wolniejsza od pierwszej Omnii radze sprawe przemyśleć. PXA312 z Omnii z tego co wiem nie jest 2x szybszy od mojego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeszcze sie nie ubrał a juz nawalił na forum 10 wierszy ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|