![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
#2971 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiesz dla tego widgeta to bym sie zastanowił porządnie
![]() Mam WM6.0 i tego niestety tam nie ma ![]() Wyobrażasz sobie jaka to musi być frajda przez wifi? I wreszcie zamontowana na stałę karta microSD. Nic tak nie wkurza jak konieczność dokupienia karty 8GB za 50zł A potem jeszcze ktoś podłączy ją do komputera (nie wolno tego robić!) i skasuje ważne tak zwane pliki (czyli "zbiory", w których przechowywane sa dane, zdjęcia)! Albo zgubi! OMG to ma wifi n ! I wbudowany mikrofon! I co teraz powiesz ?A tak poważnie owszem będzie to zabawka. Ale czuje że będzie w tym cholernie dobra i rzeczywiście Google i Apple mogą się bac. Ten produkt w przeciwieństwie do WM6 trafia dokładnie w ich rynek, a Microsoft nie lubi być drugi. Z tego co widziałem te telefony będą wyglądać i działać zaje***ście, a wymagana sprzętowa zgodność z DX9 mówi sama za siebie co można na nich zrobić. Aż sie dziwie, że Snapdragon spełnia wymagania WP7. Ale podobno pierwsze telefony będą nieco okrojone z możliwości, aż pojawi sie odpowiedni sprzęt. Mocna bateria nie jest wymagana w takim urządzeniu. A co z PDA? Pojęcia nie mam. Zwykli użytkownicy tego nie docenili. Na pewno coś zapcha specjalistyczne rynki, pewnie jakiś inny system bazujący na WindowsCE6.0. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 24.09.2010 o godz. 09:53 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dlaczego?
|
|
|
|
|
|
#2973 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
NAJLEPSZYM telefonem jest MÓJ samsung wave
ma wi-fi v.802.11 b/g/n i jest zarombiasty wqurwia mnie tylko bateria która trzyma tydzień i od 2dni przypomina mi że jest rozładowana , a nie chce zdechnąć przeto nie mogę jej naładować
|
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wy sie DeWuja cieszcie...
Nie każden ma wi-fi fał osiemset kropka jedenaście begieen cokolwiek to znaczy... |
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Guru
NO czyli wszystko w temacie
i proszę tu nie pisać że coś jest lepszego na świecie a już na pewno to COŚ na i
|
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zebys sie nie przeliczyl, chlopczyku :-P. I przestan spamowac w kazdym mozliwym temacie...
|
|
|
|
|
|
#2977 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#2978 |
|
Guru
Co Ty powiesz
a nowych baterii nie trzeba ''formatować''przez iluś krotne rozładowanie/ładowanie ![]() http://www.mgsm.pl/pl/slowniczek/L/3....html#DictGoTo zwracam honor
Ostatnio zmieniany przez DejaVu : 25.09.2010 o godz. 15:58 |
|
|
|
|
|
#2979 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Fakt że bateria dopiero po n cyklach uzyskuje *pełną* wydajność, jednak nie trzeba na początku jej rozładowywać do zera i ładować. Po pewnym czasie sama do siebie *dojdzie*.
|
|
|
|
#2980 |
|
Guru
ok' właśnie podłączyłem do ładowarki.
|
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
To teraz na pewno warto potrzymać dłużej niż tylko do momentu jak pokaże full...
|
|
|
|
|
|
#2982 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Ojejqś.
Kłócicie się o nie wiadomo co. Bateria w telefonie, a właściwie akumulator, nigdy nie rozładowuje się do końca. Telefon wyłącza się przed całkowitym rozładowaniem ogniwa. Po drugie nie chodziło o formatowanie baterii, a raczej o formowanie. Teoria na temat efektu pamięci 'baterii' litowo-jonowych swoje, znawcy swoje, a każdy użytkownik robi jak uważa. |
|
|
|
|
|
#2983 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
jakis czas temu dzwonilem do sony-ericsson gdzie mila pani wytlumaczyla mi ze ogniwa w sluchawkach (lit-polymer)
nie nalezy nadmiernie rozladowywac gdzyz skraca sie tym zywotnosc lub utrate wydajnosci aby zapobiec nadmiernemu rozladowaniu ogniwo trzeba okresowo doladowywac aby utrzymac odpowiedni zakres pradowy
|
|
|
#2984 |
|
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zastanawiałem sie czy nie kupić tego modelu, ostatecznie wybór padł na HTC i platforme Android. Jak się sprawuje system Bada? Jak jest z aplikacjami na tą platforme?
|
|
|
#2985 |
|
Guru
Na dzień dzisiejszy:
rozrywka168elementów 298 gier e-boki 28 zdrowie i styl życia 127 muzyka i filmy 25 wiadomości 59 nawigacja 26 produktywność 14 informacje 88 serwisy społecznościowe 8 To tylko na samsung wawe.Nie wiem czy to dużo czy mało-nigdy nie potrzebowałem nic od telefonu oprócz dzwonienia i sms/owania a najważniejszym dla mnie elementem jest budzik.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| mobile |
|
|