![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3091 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Patrix a widziałeś grę Asphalt5
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3092 |
Zamyślony
Data rejestracji: 21.01.2006
![]() |
tak z ciekawości zapytam. te wszystkie app'likacje "pierdzące" i im podobne też się w to wlicza?
![]() |
#3093 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
juz ja i kilka innych osob linkowaly tu do stron z app do WM - darmowych jest wiecej
no i jeszcze jedno - mycie ekranu od wewnatrz cyckami czy picie piwa z telefonu naprawde mnie nie interesuje - wole prawdziwe cycki i prawdziwe piwo a telefon uzywam do dzwonienia i zalatwiania spraw biurowych, w wolnych chwilach ksiazka/radio/zdjecia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3094 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeśli chodzi o pisanie gier pod urządzenia zunifikowane a nie zunifikowane cóż, nie wiem czy kiedyś programowałeś ale można przecież napisać w grze jakie min. wymagana są. Po uruchomieniu gry dodatkowo sprawdzać z jakim telefonem mamy do czynienia i wyświetlić info, że gra może działać wolniej jeśli hw jest słaby. Co do przyszłości androida czy wp7 to daje im bardzo duże szanse, szczególnie WP7 jako systemu prostego, intuicyjnego. On odbierze użytkowników iOSa. Bardziej wymagające osoby zostaną pewnie przy Androidzie. Co do gier na komórkach. Nie twierdzę, że non stop gram, ale czasami fajnie jest mieć coś ciekawego co umili czas np w podróży. Gry się przydają ale nie one są dla mnie najważniejsze. Telefon to dla mnie przenośne centrum multimedialno-komunikacyjne.
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 19.12.2010 o godz. 13:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3095 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie.
![]() |
#3096 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Patrixu,
a poniżej mówiłeś, że do telefonowania i pisania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 | |
Pingwin specjalista.
Pozwól, że zacytuję sam siebie:
Cytat:
Jeśli przykłądowo używasz E51 to owszem jest do dzwonienia i pisania ale skoro kupujesz coś z dużym ekranem dotykowym to raczej do czegoś więcej ![]()
![]() |
![]() |
#3098 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Nie w tym rzecz. Ma dzialac. Zawsze. Zadnych informacji, ze u Ciebie dzialac bedzie gorzej. To idiotyczny syndrom pecetowy. Ma dzialac dobrze. Zawsze. Jak na konsoli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3099 | |
Թ
Patrixu, tyle rzeczy wymieniłeś, to czemu nie gry?
![]() Np. ja nigdy nie obejrzałem filmu na komórce ani nie zrobiłem komórką zdjęcia. A owszem, raz na rok zagrałbym, jako zabijacz czasu, gdzieś czekając na coś czy w podróży. Ale nieważne, chodziło mi bardziej o to, że w trakcie przedłużającej się dyskusji o smartfonach, zawsze ktoś powie, że telefon nie służy do tego i owego. Cholera wie do czego nam to posłuży ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Tys prowda! :-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3101 | |||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Taki Android chodzi na telefonie z klockiem 1GHz czy 500MHz. Otwartość ma swoje plusy i minusy, tak samo jak zamknięcie platformy. Cytat:
P.S. Piszesz, że unifikacja jest dobra ok, jednak gdy dyskusja schodzi na standardy to zaczynasz pisać że to zło itp itd. Więcej konsekwencji. Cytat:
Nie twierdzę, że każdy musi tego używać bo to zależy od indywidualnych potrzeb, jednak nie powinno się mówić, że telefon do tego nie służy, bo to do czego komuś posłuży zależy od danej osoby oraz możliwości jego smarta. ufff ![]()
![]() |
![]() |
#3102 | |
Pingwin specjalista.
Bo nie ?
![]() Chyba, że myślisz o grach w rodzaju qblox albo sudoku tylko do tego x rdzeni nie potrzeba... Cytat:
Zdjęcia robię rozkładom jazdy czasem. ![]()
![]() |
![]() |
#3103 |
Թ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3104 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
z dedykacją dla ajfoniarzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3105 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jednak Windows Mobile nie zdechnie straszliwą śmiercią. Przynajmniej nie do końca.
Windows Embedded Handheld to nazwa następcy Windows Mobile. System jest kompatybilny w pełni z Windows Mobile i przystosowany do środowisk biznesowych. Podczas gdy Windows Phone to system dla mas oczekujących drogich zabawek ![]() Aktualnie planowane/dostępne sa wersje 6.5 oraz CE6.0. Tylko ciekawe kiedy sie telefony z tym czymś pojawią? No i czy będą na to dalej powstawać programy? Oczywiscie najbardziej interesuje mnie wersja CE6, bo stara, co by o niej nie mówić jest już za stara. Brak obsługi nowych procesorów, FPU, lepszej grafiki, ograniczenia liczby procesów itd odciskają swoje pietno. Ale CE6 to juz inna bajka ![]() http://www.microsoft.com/windowsembe.../overview.mspx No i bardzo dobrze, bo zgadnijcie na czym biegają np urządzenia skanujące kody kreskowe? Na czym biegają bankomaty? A to urządzenie które ma kurier do zbierania podpisów to co to jest? No właśnie - to wszystko jest windows CE praktycznie 100% kompatybilne z windows mobile. I jak przychodzi do poważnych zadań, zabawki jak iOS czy Android mogą sie (póki co) schować. Ja nie umiem podpisać sie palcem i lubie odręczne notatki na telefonie. Windows Phone to jakaś pomyłka. Nawet nie da sie na nim odpalać programów napisanych w C++, tylko Silverlight i inne takie syfy ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 03.02.2011 o godz. 10:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|