![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3346 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wygląda dobrze, ale ja bym się już w symbiana nie pakował, jakieś takie to nie na czasie.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3347 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Symbian jest martwy... Za te cene spokojnie Androida dostaniesz. Choc i tak...
"Jeden by wszystimi rzadzic, jeden by wszystkie odnalezc i w ciemnosci zwiazac!" iP... ;-) Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3348 |
Banned
Data rejestracji: 15.06.2011
![]() |
Gdy przy mnie ktoś próbuje skorzystać z Internetu via smartfon inny niż iPhone, to zawsze wyskakują jakieś problemy
![]() Natomiast największy antytalent, poeta, pijak i alkoholik z iPhonem nie ma żadnych problemów ![]() Nie mam iPhone, nie stać mnie oraz do niczego nie jest mi smartfon potrzebny - ale kompletnie nie rozumiem po co kupować coś innego niż iPhone? No chyba, że kogoś nie stać, to rozumiem. Tyle, że wtedy chyba lepszy jest zwykły telefon i np. netbook... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3349 | |||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Jeżeli chciałbym prosty telefon to kupiłbym coś z wbudowanym systemem. Cytat:
![]() |
![]() |
#3350 |
Get a Mac!
Oczywiscie, oczywiscie...
;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3351 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Uwaga Uwaga
![]() Telefonem nacieszyłem się jakieś 4 h ![]() ![]() Telefon prawdopodobnie ma wade fabryczna polegająca na źle wgranym oprogramowaniu do zarządzania energią i wyłącza się kiedy mu się podoba ![]() To ja się pytam na jakiego ja dałem za ten szmelc 1600 zł ?! Oj będę zły jak wgranie nowego softa nie pomoże ... ![]() Max, nie ma opcji żebym kupił srajfona ![]() ![]() I dlaczego sądzisz, że symbian jest martwy ? Wszystkie progsy jakie potrzebują są na bardzo wysokim poziomie ... i praktycznie wszystko można znaleźć ... ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#3352 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale jaja, po 4h to powinni od ręki wymienić na na nowy - po prostu sprzedali zepsuty.
@M@X Czyli Jobs jest Sauronem ![]() Trzeba będzie to zło wykorzenić ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 27.07.2011 o godz. 09:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3353 | |
Banned
![]() |
Buk mnie pokarał za pisanie złośliwości! Zostawiłem na noc swojego ulubionego wiekowego smartfona Nokia E61 na podwórku
![]() ![]() Jeśli nie zaskoczy, to koniec z telefonami komórkowymi. Wszystkie inne niż iPhone. Osoby od ulicznego grajka do biznesmena. A, Blackberry jeszcze działają. I mówimy o smartfonach, nie telefonach. Cytat:
A bazę software ma największą i najlepszą na świecie. Swój program też możesz napisać. Wsparcie lepsze niż na Androida. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3354 |
Get a Mac!
@Oktawian89 - Symbian bedzie trafial teraz do budzetowych modeli Nokii. Jakies tam wsparcie bedzie mial, ale duze N zamierza skupiac sie teraz glownie na Windows Phone 7.
...a za 200 PLN wiecej mialbys nowego iPhone 4 :-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3355 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale dawać prawie 2 tysiące za telefon??
jaki to ma sens.. Przecież za tyle można mieć przyzwoitego notebooka, lub - o zgrozo - tablet!
![]() |
#3356 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Notebooka już mam
![]() A wymiana telefonu dopiero w grudniu ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#3357 |
Banned
![]() |
Czyli chodzi o cenę iPhone
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Nieudolny jest dla mnie srajfon ... tego nie mogę trzymać w ręku ... odrzuca mnie
![]() Nokia to nokia tym bardziej, że kupiłem ją ze względu właśnie na moją 5800 z której jest prze zadowolony .. A miało być tak pięknie ![]() ![]() Oj będzie wesoło zapewne w złym znaczeniu tego słowa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Swoją mam jakieś 3,5 - 4 lata i nie uważam, żeby to było dużo. Poprzednią zresztą też miałem coś koło tego. Nie chodzi mi tutaj o to, że nie można wymieniać telefonu częściej, bo jak ktoś ma taką potrzebę to jak najbardziej (ja akurat nie potrzebowałem, choć teraz powoli myślę i wymianie), natomiast tyle lat bezawaryjnej pracy wydaje mi się jednak czymś, co powinno być normą, a nie wyjątkiem. No.. chyba, że mówimy o Iphonie ![]() (zanim się rzucą obrońcy Steve'a - to żart ![]()
![]() |
![]() |
#3360 |
Banned
![]() |
Kocham swoją zalaną Nokię E61 Made in Finland, ale Symbian jako OS smartfona niestety do pięt nie dorasta współczesnym rozwiązaniom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|