![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#241 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy jest dla Androida program w stylu jDownloadera (zasysanie z serwisów hostingowych typu Netload, Hotfile z opcją Premium) oraz hm...jakiś torrent ?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#242 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wykonujecie przelewy przez telefon komórkowy z Androidem? Też nie lubicie ciągle kopiować hasła z smsa? Mam rozwiązanie. Udało mi się stworzyć przy małej pomocy jednej osoby profil do taskera, który automagicznie wyciągnie nam to hasło z smsa i skopiuje do schowka.
Hasło kopiuje się automagicznie do schowka kiedy przyjdzie sms. Działa tylko z mBankiem. Profile: mBank (31) Event: Received Text [ Type:SMS Sender:mBank Content:* ] Enter: Kopiuj hasło (32) A1: Variable Set [ Name:%SMS To:%SMSRB Do Maths:Off Append:Off ] A2: Test [ Type:Variable Length Data:%SMS Store Result In:%SMSDL ] A3: Variable Section [ Name:%SMS From:%SMSDL-15 Length:9 Adapt To Fit:Off Store Result In:%mBankHaslo ] A4: Set Clipboard [ Text:%mBankHaslo Add:Off ] Tutaj znajduje się kod profilu do zaimportowania : http://pastebin.com/G1uh3SEY |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
geje i lesby raczej swiadomie kupuja cokolwiek
to tylko zla wiadomosc dla apple
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
logged out
CDRinfo VIP
@M@X tylko, że Android ma 2x większe udziały w rynku... A tak w ogóle to mnie to nie obchodzi
![]() No i na przyszłość, nie cytuj komputer świata...
![]() |
#246 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.10.2005
![]() |
Czy ktoś wczoraj widział promocję na niektóre gry (i może też programy, jednak nie wiem bo nie podpatrzyłem dokładniej)? Wszedłem wczoraj na chwile w telefonie na GooglePlay i np. Max Payne lub GTA kosztowały po ok 6 zł lub mniej a dzisiaj juz ceny są większe. Pytam tak z ciekawości bo rzadko wchodzę na Playa ale zastanowiła mnie ta promocja o której nie było nigdzie słychować.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Get a Mac!
A to dlaczego? Zabronisz mi?
Zaden inny portal branzowy nie ma tak wygodnej apki w App Store. A u mnie to glownie decyduje o wyborze zrodla newsow |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A appka do Pudelka jest, żeby się czegoś o świecie dowiedzieć?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Get a Mac!
Jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
logged out
CDRinfo VIP
Po co dedykowane aplikacje? Wystarczy, że serwis udostępnia kanał RSS/ATOM...
No ale użytkownicy sprzętu Apple lubią robić wszystko inaczej, często utrudniając sobie życie.. Btw dostępna jest aplikacja, która pozwala odczytać dane z karty kredytowej z technologia paypass. Takie dane można wykorzystać do przeprowadzenia transakcji :-) Oczywiście taki odczyt zapewnia nam jedną transakcje - żeby zrobić kolejna trzeba odczytać ją po raz kolejny - licznik się zwiększa. Oczywiście w telefonie trzeba mieć czytnik NFC. Więcej szczegółów w serwisie niebezpiecznik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() A jeśli widzą problem w posiadaniu drobnych, to naprawdę straszne, posiadanie biletu było na pewno łatwiejsze. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
O ile dobrze się zorientowałem to karty kredytowe zaopatrzone w PP wysyłają podczas "transakcji" numer karty, datę ważności, coś w styly CVV2 dla takich transakcji oraz licznik. Jeżeli uda Ci się zmusić kartę do przesłania takich danych to możesz je wykorzystać do płatności dopóki osoba nie zrealizuje kartą kolejnej płatności - licznik się podwyższy (jeżeli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.) Cytat:
Btw. Na najbliższym Google I/O pojawi się kolejna wersja Androida oznaczona numerkiem 4.1. Ciekawe co wniesie do systemu - osobiście chciałbym mieć zintegrowane z androidem takie aplikacje jak DroidWall, oraz LBE Privacy.
![]() |
![]() |
#255 | |
Get a Mac!
Cytat:
Moze za jakies 20 lat bede mogl placic moim iPhone'em co w Stanach jest na porzadku dziennym... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
android |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Apple flame war (było: Apple iPad) | Bartez | Systemy operacyjne i aplikacje | 8008 | 20.04.2020 17:13 |
Microsoft flame war | Patrix | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 83 | 20.08.2014 23:54 |
[Sprzedam] God of War: Chains of Olympus | Kamilekxp | Kupię/Sprzedam/Zamienię | 1 | 18.08.2008 15:56 |
Problem z grą Cold War | vasily | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 3 | 28.01.2006 21:31 |