![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#5326 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@sobrus
apple na swojej stronie sugeruje, ze te sluchawki graja jak takie za 100 baksow...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#5327 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
100 baksów to w sumie niecałe 400zł. Trudno to nazwać hi-endem skoro Sennheiser IE80 kosztują 1300zł.
Niech więc wezmą coś z tej półki cenowej, np CX880i i sprawdzą... niestety nie jestem nic w stanie więcej powiedzieć bo nie mam takich.. Szczerze to też wątpie, żeby aż tak grały ![]() Ale kto wie ![]() Może wzieli jakiś wybrany model za $100, w którym więcej jest marketingu niż słuchawek i stwierdzili ze grają tak samo ![]() Ale nawet jak grają gorzej to i tak za $29 będą niezłą ofertą. A pewnie tak jak słuchawki innych producentów będą dostępne znacznie taniej (patrz np oryginalne słuchawki do Nokii - za jakie grosze chodzą nówki na Allegro). Ostatnio zmieniany przez sobrus : 20.09.2012 o godz. 12:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5328 |
ZnakJaworznickiegoBikera
a jak widac sa tacy co kupia w ciemno
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#5329 | |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#5330 |
Jukebox Hero
Ale przecież nikt nie napisał że się da.
Słuchawki Apple to low-end za $29, którzy rzekomo ma grać jak inne za $100, Przy czym ten sprzęt za $100 to też obok hi-endu przecież nawet nie leżał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5331 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedno nie pozostawia złudzeń, wykonanie tych słuchawek kosztowało Apple z 90 centów max.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5332 | ||||||||||||||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Cytat:
Cytat:
Dla mnie ten filmik jest śmieszny bo uwypukla to o czym tutaj rozmawiamy - postawę typowego fanboja tej firmy, oraz sam produkt. Cytat:
Gdybym łykał marketing jak to określiłeś to już bym biegł po nowego smartfona, jakiegoś cienkiego laptopa... To, że reklama jest dla mnie śmieszna, nie znaczy że kupię produkt, który reklamuje. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Głupie włączenie WiFi, przełączenie na tryb samolotowy... W filmiku przykładów jest o wiele więcej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeżeli składasz swój komputer z identycznych podzespołów z jakich zbudowany jest jego odpowiednik od Apple i po wgraniu systemu nie działa jak powinien to czyja to wina? Albo tego co składa, albo Apple która pewnie wprowadziła dodatkowe zabezpieczenia, aby takie działania nie były możliwe. Jeżeli i tego nie rozumiesz to cóż, poszukaj kogoś kto Ci to przełoży na jeszcze prostszy język. Cytat:
Cytat:
Jednak to nie o to tutaj chodzi. Chodziło o to, że brak tego elementu nie traktuje się jako wadę i na siłę usprawiedliwia, tak jak to miało miejsce w przypadku wielkości wyświetlacza, multitaskingu czy innych rzeczy dodanych później jako coś super wyjątkowego i magicznego. Wiem, że to PR ale takie zagrania mnie denerwują. Tak samo zdenerwowało mnie jak ktoś od HTC wypowiedział się, że użytkownicy wolą mieć cienkie urządzenie niż większą baterię. Dorabianie ideologii. Włożyli mniejsze ogniwo ok, tylko po co ta ideologia do tego? Wiesz nie mam nic przeciwko używaniu 3.5", jednak powtarzanie że to najbardizej odpowiedni rozmiar jest bzdurą. Za kilka miesięcy najbardziej idealny rozmiar to będzie 4", oczywiście w proporcjach od Apple. Cytat:
Aha, i LG Optimus G jest najwydajniejszym smartfonem na rynku o ile dobrze sprawdziłem ![]() ![]() Dziwi mnie tylko zastosowanie ICSa zamiast JB...
![]() |
![]() |
#5333 |
logged out
CDRinfo VIP
@pali i do wypowiedzi o ignorancji się odniosłem. Poszukaj to znajdziesz.
//PPP bo mi nie działa edycja postów.
![]() |
#5334 |
Jukebox Hero
Ale jest możliwość obecnie wykorzystania NFC w telefonie?
Jak to wygląda? Zgłaszasz telefon w mBanku i możesz od tej chwili nim płacić ... czy cos takiego? Jeżeli coś takiego już funkcjonuje to oczywiście w hi-endowym telefonie powinno być ![]() Usprawiedliwianie braku na siłę jest bez sensu, ale czasem kij faktycznie ma dwa końca. Np jak kształtuje sie zużycie energii przez LTE vs HSPA. Bo jeżeli jest większe to wolałbym mieć to drugie. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 21.09.2012 o godz. 10:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5335 | |
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Na forum Androida ludzie potwierdzają, że w taki sposób mogą płacić np. w Żabce, która wspiera NFC. ---- Ostatnio natrafiłem na ten filmik i tę stronę: http://teksyndicate.com/news/2012/08...s-gaming-mouse Z tego co tam widać (czy ktoś może zweryfikować? ![]()
![]() |
![]() |
#5336 |
logged out
CDRinfo VIP
Jeszcze wróćmy do kolejek i hucznego zakupu urządzenia elektronicznego.
(Filmik z MyApple) Chore to jak dla mnie. Normalnie jak sekta.
![]() |
#5337 |
ZnakJaworznickiegoBikera
nie od dzis wiadomo, ze sa trollem patentowym.
zeby bylo smieszniej to przyznali im patent na wymienna baterie w urzadzeniach... jesli lubia sie dawac ponizac to ich sprawa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5338 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super. Bede albo specjalnie wyrabial karte w CitiBanku albo (o zgrozo!) powierzal swoje pieniadze Google, zeby miec ten przywilej zaplacenia za zakupy... w Zabce! -_-'
Faktycznie, popularnosc tej technologii mnie zatrwaza... P.S. Nie ma czegos takiego jak MegaSafe. Pogratulowac oczytania i rzetelnosci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5340 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Cytat:
Ale skoro mam samochód i karty płatnicze zbliżeniowe, które mam w portfelu, NFC dla mnie może, na chwilę obecną, nie istnieć. Niech tylko ktoś mi telefon zapieprzy z danymi karty płatniczej lub wykradnie te dane w jakiś inny sposób... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|