![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#7291 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#7292 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do iPhone przypiszesz tylko TRZY konta iCloud!
http://www.wykop.pl/link/2244510/app...ich-produktow/ Potem cegła. Warto pomyśleć kupująć np. używkę lub sprzedając swoje urządzenie.
![]() |
#7293 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7294 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeczytałem dyskusję na wykopie i tylko utwierdza mnie to w przekonaniu, że:
- intuicyjność urządzeń ze stajni Apple to mit - większość osób po zakupie tego sprzętu staje się fanatykami
![]() |
#7295 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poczytajcie dokladnie nie to zebym bronil apple , ale do AKTYWOWANEGO dopiszesz tylko 3 konta
![]() ![]()
![]() |
#7296 |
logged out
CDRinfo VIP
@misiozol mój post odnosił się do dyskusji a nie samego problemu
![]()
![]() |
#7297 |
logged out
CDRinfo VIP
Tak to jest jak firma chce przyoszczędzić i zamiast zastosować Gorilla Glass stosuje swoje wynalazki... http://antyweb.pl/iphoney-rysuja-sie...erdza-klienci/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7298 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest "high end", ma wystarczyć na rok, potem na klęczkach po nowy model trzeba iść, nie wiesz?
![]() |
#7299 |
logged out
CDRinfo VIP
@Patrix może w końcu trafi co do niektórych, że Apple wcale nie jest tak "idealne" na jakich próbuje wychodzić.
![]() |
#7300 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
apple BYLO hi-end obecnie po smierci Jobsa nie rozni sie niczym od innych , idea zmarla razem z czlowiekiem
![]()
![]() |
#7301 |
logged out
CDRinfo VIP
iP wydawane co roku to Hi-End. Tylko tutaj nie chodzi o to. Chodzi o jakość wykonania. Za czasów Jobsa wcale nie było lepiej....
![]() |
#7302 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bendgate to rzeczywiscie delikatnie mówiąc fackup, ale generalnie uważam, że aby wypowiadać się o jakości wykonania to trzeba iPhone czu iPada po prostu... mieć.
Internet ma to do siebie że szuka sensacji - tak jak w przypadku LG G3 które pokazałem pare stron temu czytając można odnieść wrażenie że to straszny gniot w którym nic nie działa. Tymczasem rzeczywistość ma się do tych rewelacji zupełnie inaczej. Więc jest sens wyciągać wnioski a) jednynie z rzetelnych recenzji prowadzonych przez szanowane serwisy b) nie na podstawie artykułów traktujących wyłącznie o wadach, wyśmiewajacych itd. Bo wiadomo że aby artykuł był interesujący to coś musi w nim być ![]() c) nie na podstawie blogów tworzonych przez amatorów którzy nie potrafią obiektywnie patrzeć na sprzęt, a jedynie przez pryzmat własnych potrzeb, gustu i wymagań. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 02.12.2014 o godz. 15:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7303 | |
Cytat:
Apple iPhone 6 ***8211; wadliwy przedni aparat daje mi podstawy by głośno powiedzieć, że za takie ceny produktów oczekuję lepszej jakości wykonania. Nawet w chińszczyźnie po 100 zł nie słyszałem o przesuwających się elementach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7304 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak sobie poczytasz o innych topowych telefonach to też mają po kilkanaście lub kilkadziesiąt karygodnych wad, już pisałem na przykładzie G3.
A tanie przecież nie są. Apple nie jest tu wyjatkiem ani na plus ani minus (niestety). No, powiedzmy że przez bendgate zaczyna się osuwać na minus. Niestety. Na pewno iPhone nie jest telefonem który oferuje korzystny stosunek ceny do czegokolwiek. I nie wydaje mi się aby komukolwiek na tym zależało. Praktycznie pod każdym względem jest zbyt drogi. A chińszczyzna za 100zł owsze ma duże braki tylko nikt o tym nie pisze bo po co? "Pai hai XM5023 za $20 ma problemy z GPS". Zadziwiające ![]() Nie usprawiedliwiam Apple, z drugiej strony tego typu wpadki przy produktach masowych są moim zdaniem raczej nieuniknione. Tym bardziej jeżeli armia ludzi szuka wpadek i tylko czeka na premierę żeby sprawdzić z jakiej wysokości można ajfona zrzucić na beton. To nic dziwnego że artykuły mnożą się jak grzyby po deszczu. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 04.12.2014 o godz. 09:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7305 | |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Geniusz Steve Jobs'a polegał na tym, że umiał sprzedać kompletne G***o za idiotyczne pieniądze tylko dlatego, że wyznawcy wierzą, że co jest dobre dla Apple, jest też dobre dla nich. Dlatego tez Steve Jobs jest dla mnie geniuszem sprzedaży i ja to mówię bardzo serio.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 04.12.2014 o godz. 18:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|