Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Systemy operacyjne i aplikacje (https://forum.cdrinfo.pl/f124/)
-   -   Apple flame war (było: Apple iPad) (https://forum.cdrinfo.pl/f124/apple-flame-war-bylo-apple-ipad-84942/)

revolver0 05.12.2014 14:16

a było sprowadzać z afryki xD

Zetoxa 05.12.2014 14:10

żeby tylko bili, zabijają ostatnio :sciana:

sobrus 05.12.2014 13:03

Wiedziałem że ktoś w końcu to napisze :>

ed hunter 05.12.2014 12:17

A a Ameryce Murzynów biją!

sobrus 05.12.2014 11:13

Cytat:

Napisany przez Yossi (Post 1303704)
Przykro mi - nie zgodzę się. Apple JEST tu wyjątkiem. Żadna inna firma nie jest w stanie sprzedać za kolosalne pieniądze sprztu, który w zasadzie nie działa (nie działa WiFi, GSM, aparat , BT i kupa innych rzeczy), z chmurą 6-krotnie mniejszą i funkcjonalnością 4 razy mniejszą od tej, którą MS daje za darmo. Jeśli ktos nie wierzy, niech poczyta rozpaczliwe posty błagających o pomoc wyznawców sekty Apple na MyApple.pl, którym w najnowszych, zerżniętych ordynarnie z Samsunga IP6/IP6+ w zasadzie nic nie działa.
Geniusz Steve Jobs'a polegał na tym, że umiał sprzedać kompletne G***o za idiotyczne pieniądze tylko dlatego, że wyznawcy wierzą, że co jest dobre dla Apple, jest też dobre dla nich.
Dlatego tez Steve Jobs jest dla mnie geniuszem sprzedaży i ja to mówię bardzo serio.

A czytałeś mojego posta ile rzeczy "nie działa" w LG G3?
Przecież to przegrzewająca się ruina, gorsza od chińszczyzny.
Jak można sprzedawać takie g....o? Wolałbym telefon z biedronki, bo taki kolega ma i tam działa, a w G3 nie.

A teraz zapytajmy Andyego i zaprzeczy i co mu powiemy :D ?
Że oczywiście jak wydał tyle siana to się nie przyzna że źle ;)
A to fanboj, nie dość że kupił szmelc to jeszcze go broni i kłamie że jest zadowolony .... ||

W internecie wszystko można znaleźć.
A że akurat szukasz tylko o ajfonach to nic nie poradzę.

Od posiadaczy ajfonów nie słyszałem narzekań, zazwyczaj mają nie jedno urządzenie od apple i zamierzają kupić następne.
Na pewno dlatego że poprzednie nie działają :rotfl:
I jakoś nikogo nie błagają o pomoc ani nie narzekaja...
ani nie mają kont na myapple.pl

Śmieszy mnie to ocenianie czegokolwiek na podstawie wyszukiwarki google i filmików z youtube, nierzetelnych testów albo fragmentów wyrwanych z kontekstu.
A już robienie ze smartfonów sprawy wagi państwowej i ciągniecie wątku przez 500 stron przez 4 lata jest totalnie odjechane. :D

Reetou 05.12.2014 10:59

E tam, za herezję... Boją się po prostu...

Lepiej sobie ślinić tyłki...

mgit 05.12.2014 00:45

Cytat:

Napisany przez Reetou (Post 1303747)
Na myapple też raczej nie zaglądają ludzie z androidem. Dziwne?

Ludzi z androidem tam banują - krzyżują za herezje :czytaj:

ed hunter 05.12.2014 00:24

W Kościele Katolickim nie chrzci się scyzorykiem, dziwne? :>

Reetou 04.12.2014 23:43

Cytat:

Napisany przez M@X (Post 1303743)
Na Keynote'ach tez sa dzwiekowcy i jakos nigdy nie widzialem tam telefonu z Androidem czy PC z Windows ;-).

Na myapple też raczej nie zaglądają ludzie z androidem. Dziwne?

misiozol 04.12.2014 23:42

A ja za to widze ze jest nowy JB i do tego dziala nawet na beta 8.2 :D

M@X 04.12.2014 23:37

Na Keynote'ach tez sa dzwiekowcy i jakos nigdy nie widzialem tam telefonu z Androidem czy PC z Windows ;-).

ed hunter 04.12.2014 23:37

Jaki burdel w kablach, zupełnie jak u mnie. :szczerb:

Patrix 04.12.2014 23:28

M@X, o ile się orientuję dużo DJ używa maków ze względu na soft, który im się podoba, nie wiem co ma do tego Google? Mieli grać na klawiaturze ekranowej Androida?

M@X 04.12.2014 23:26

Ilość załączników: 1
Google na swojej imprezie zachecalo dzis do kupna Chromebookow. Koszt kanapek dla blogerow przerosl potencjalny zysk z ich sprzedazy do 2017 roku wlacznie. Bardziej interesujace jest jednak zdjecie zrobione przez jednego z blogerow na imprezie organizowanej przez duze "G" ;-)...

Yossi 04.12.2014 19:13

Cytat:

Napisany przez sobrus (Post 1303639)
A tanie przecież nie są. Apple nie jest tu wyjatkiem ani na plus ani minus (niestety).

Przykro mi - nie zgodzę się. Apple JEST tu wyjątkiem. Żadna inna firma nie jest w stanie sprzedać za kolosalne pieniądze sprztu, który w zasadzie nie działa (nie działa WiFi, GSM, aparat , BT i kupa innych rzeczy), z chmurą 6-krotnie mniejszą i funkcjonalnością 4 razy mniejszą od tej, którą MS daje za darmo. Jeśli ktos nie wierzy, niech poczyta rozpaczliwe posty błagających o pomoc wyznawców sekty Apple na MyApple.pl, którym w najnowszych, zerżniętych ordynarnie z Samsunga IP6/IP6+ w zasadzie nic nie działa.
Geniusz Steve Jobs'a polegał na tym, że umiał sprzedać kompletne G***o za idiotyczne pieniądze tylko dlatego, że wyznawcy wierzą, że co jest dobre dla Apple, jest też dobre dla nich.
Dlatego tez Steve Jobs jest dla mnie geniuszem sprzedaży i ja to mówię bardzo serio.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:02.