![]() |
...tytanu pokrytego platyną :>
|
Są po prostu z tandetnego żelastwa, zamiast np. z tytanu, na co by cena wskazywała. :>
|
Nie wiedziałem że pole magnetyczne potrafi wpływać na pracę kompasu :>
To doprawdy bulwersujące przy telefonie za taką kasę. Inżynierowie Apple dali ciała po całości, po prostu niewyobrażalna wtopa. Nawet w moim telefonie pole magnetyczne nie wpływa na stabilizator. A przecież jest tańszy i stabilizatora nie posiada :P A czy ktoś się zastanowił nad zasadą działania OIS w iPhone 6? Żyroskop i ruchoma soczewka. Czy ruchome częsci systemu optycznego są przyciągane przez magnes? :hmm: Może jednak nie wszystkie są z plastiku :w00t: |
iPhone 6 wrażliwy na pole magnetyczne no to niektóre akcesoria wypadną z obiegu :rotfl:
|
Serio dobra jest? No to następnym razem sobie kupie.
Ze złotym Zenfone* ;) *jakby co powiem : to ma procesor tej samej firmy co jest w Twoim Macbooku! ;) |
Mogę na moją Ashę 501 wgrać takiego dynkasa, że będzie wyglądała jak na W8. :D
|
Ed z Windows Phonem tam podbij, zlinczują Ciebie od razu xD
|
W Gejbucksie kawa jest zajefajna, ale te snoby...no i trochę drogo.
Znajdę gdzieś zepsutą podróbę Nokii 3310i i z nią tam pójdę. :D |
Spoko, mnie pojada po premii ;-).
|
ups tak rzeczywiscie :D
tym bardziej ze to ostatni poziom złotych tarasów :rotfl: cholera troche się zbłaźniłem, przecież jestem ponoć pracownikiem apple a nie znam naszych produków... mogą mnie za to zwolnić :( |
Chyba MacBooki - watpie by komus chcialo sie taszczyc iMaca do Starbucksa ;-).
|
Ósma bo ja znam jeszcze cztery.
a tak btw ostatnio przechodziłem obok Starbucksa i o mało nie padłem ze śmiechu. Bo na stolikach dwa czy trzy otwarte iMace i nic więcej :rotfl: :wow: mieliście rację z tym starabucksem :D Mając sprzęt innej firmy czułbym się tam troche dziwnie... |
Czwarta ;-).
|
Cytat:
Dwie pozostałe osoby to Mirko i Szemot. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:13. |