![]() |
Sześciu, nie cierpie Googla, Aplla i MIcrosoftu, ale przywykłem, że bawią się moimi danymi...
|
Cytat:
Cytat:
:haha::haha::haha::haha::haha::haha: Liczyłem, że napiszesz coś*bardziej zabawnego - np. bo tak napisali w biografii :haha: Wersja poprzedniego newsa dla ludzi którzy nie za bardzo rozumieją*angielski :D http://www.spidersweb.pl/2014/12/odc...a-hakerzy.html Cytat:
|
Pięciu - a takich jak my jest więcej! :P
Gorzej że na każdej chyba platformie ochrona prywatności to mniej lub bardziej fikcja. :smutny: |
Chyba czterech...
|
Cytat:
Max, to Ty żyjesz w bajce, sądzisz, że CIA, NSA, FBI grają fer? :sciana: Mają wszystkie Twoje informacje bo tak kochasz apple, wg mnie mają nawet więcej informacji o Tobie niż o mnie... |
Cytat:
Ludzie są źli i co gorsza naiwni, od tego są działy PR w firmach. |
Prawda zawsze jest po stronie użytkownika, producent prawdy ci nigdy nie powie...
|
Mysle, ze jest tutaj conajmniej dwoch paranoikow bez dowodow na poparcie swoich slow ;-). Przechowywaniu klucza Touch ID jest oficjalnym oswiadczeniem Apple, a oni robia i ten sprzet i to oprogramowanie, wiec nikt nie wie o nich wiecej. Wy snujecie paranoiczne domysly. Dla mnie logiczne po ktorej stronie jest prawda.
|
Cytat:
To nie tylko problem iPhone'a, ale wszystkich telefonów, włączając w to chińszczyznę gdzie nie wiadomo co siedzi w fw. Żaden telefon nie jest bezpieczny. @Sobrus Nie jest bez sensu bo znacząco ułatwiałoby pracę tamtejszej policji. |
Jeżeli wszystkie dane i tak są w iCloud to przesyłanie odcisku palców byłoby bez sensu.
Tym bardziej że nie wiadomo który to palec i czy taki skan z ajfona w ogóle do czegoś sie nada. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Każde zabezpieczenie biometryczne ma jedną*słabość - w momencie pojmania twojego urządzenia i Ciebie zabezpieczenie przestaje istnieć.
|
Nie kupiłbym telefonu z czytnikiem linii papilarnych. Nie podoba mi się, że jakaś firma i zagraniczne służby będą mieć go w bazie...
To tak BTW. ;] |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:41. |