Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Systemy operacyjne i aplikacje

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 4, średnio 3.00. Tryby wyświetlania
Stary 06.05.2011, 20:31   #1
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Żeby nie było, ze nie mówiłem:
-prośba o ukaranie użytkownika @Andy, ostrzeżeniem, poszła na PW do Barteza.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.05.2011, 20:42   #2
Gadzina18
Forumator

Data rejestracji: 27.08.2004
Gadzina18 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dobra, zmiana tematu. Mam problem. Kupiłem sobie Portal 2 w wersji Mac poprzez platformę Steam. Problemem jest to, że gra się*wywala po paru minutach. Wg crash logów winna jest pamięć ram. Zapuściłem więc memtest na 48 godzin - nie wykrył żadnego błędu (w załączniku foto testu po paru godzinach, później już nie robiłem zdjęć, bo mi się nie chciało). Apple Hardware Test oraz bardziej rozbudowana wersja tego narzędzia - Apple Service Diagnostic nie wykazują żadnego błędu. Jednak mimo to gra się wywala. Stawiałem już system od nowa, ściągałem grę od nowa, sprawdzałem jej integralność przez narzędzie steam i wszystko jest ok, poza tym... że gra dalej się wywala!!!! Co ciekawe, jak wrzuciłem stare stockowe kości 2x1 DDR3 to się nie wywala... na moich 2x2 tylko Portal 2 nie działa - wszystkie inne aplikacje, które mocno korzystają z pamięci RAM tj Photoshop bądź Final Cut Pro działają poprawnie. Po włożeniu 2x4 GB od kumpla sytuacja taka sama. Tylko 2x1 działa poprawnie z tą grą.. amba...
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-img_0337.jpg  
Stary 06.05.2011, 22:56   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jasne, książka mnie oświeci, a jak mnie nie oświeci, to nic nie wiem!
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.05.2011, 23:29   #4
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Jasne, książka mnie oświeci, a jak mnie nie oświeci, to nic nie wiem!
Nie, nie, że nic nie wiesz, tylko żeś ciemny... wiesz, odwrotność jasnego
Stary 07.05.2011, 03:07   #5
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Edu czyta tylko ksiazki polityczne i potem zale na forum przelewa... ;-P

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2011, 07:07   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wańkowicza czytam, on też polityczny, ale dawno i inaczej...
Stary 07.05.2011, 21:52   #7
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Dziwię się, że xsiądz nie wymienił Apple i Wiki:

http://www.youtube.com/watch?v=XqflhC6JPKA

- Pijesz?
- Nie!
- Palisz?
- Nie!
- Narkotyki?
- Nie!
- A może masz iPhone?
- TAAAAK!
- Czytasz Wiki?
- TAAAAK! Przeczytałem CAŁĄ!

Ostatnio zmieniany przez Kris : 07.05.2011 o godz. 21:54
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2011, 22:14   #8
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@Kris opadła mi szczęka jak to zobaczyłem...brak słów. Nie wiem co ten ksiądz palił ale powinien przestać bo to mu szkodzi.
Stary 09.05.2011, 12:14   #9
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Apple najcenniejsze

Cytat:
Po czterech latach panowania Google zostało zdetronizowane w rankingu 100 najcenniejszych marek świata według Millward Brown Optimor
W ciągu ubiegłego roku marka Apple zanotowała ogromny aż 84 proc. wzrost wartości i uplasowała się na czołowym miejscu w tabeli wyprzedzając Google. Według obliczeń Millward Brown aktualnie marka Apple warta jest 153,3 mld dol. co oznacza, że od 2006 zwiększyła swoją wartość o 859 proc.
Stary 09.05.2011, 14:21   #10
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Bijatyka na premierze iPada 2 w Chinach

To oni sobie nie mogą podróbki wyprodukować?
Tych iPadów w Chinach nie robią?
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.05.2011, 15:13   #11
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A u nas kibole się biją -lepiej by sobie w kolejkę po iPada stanęli i zarobili

Wiadomość usłyszana przez Tabalugę

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.05.2011, 21:20   #12
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
andy, pisanie o kimś, że jest fanatykiem jest "wycieczką osobistą",
Nie to nie jest wycieczka osobista a stwierdzenie pewnych faktów. Wielokrotnie udowodniłem, że ich poglądy są fanatyczne i nie zamierzam się z tego wycofać bo ktoś poczuł się obrażony. Wycieczką osobistą by było gdybym tak pisał nie podając konkretnych argumentów przemawiających za tym.
Kiedy mnie Maks nazwał po raz kolejny hejterem zażądałem udowodnienia, że nim jestem - jak na razie zero argumentów z jego strony.

Cytat:
a jak wiadomo, takie nie będą tu tolerowane.
Każdy zrobi to co uważa za słuszne i właściwe.

Cytat:
Nie śledziłem tego tematu zbyt dokładnie i nie sądziłem, że tu aż taka wojna jest.
No właśnie nie śledziłeś.. Tutaj jest mocna i agresywna dyskusja, a nie wojna. W dużej ilości postów są argumenty poparte faktami.

Cytat:
Zwracam uwagę, żeby nie obrażać innych użytkowników bez względu na to, jakiego systemu używają, jakie pobudki nimi kierują, żeby tego systemu używać itp.
Mylnie rozumiesz to co robię. Nigdy nikogo nie obraziłem bo używa systemu od Appla. Jednak z całą stanowczością będę wytykał kłamstwa i bzdury jakie fanatyczni użytkownicy iOS tutaj wypisują.

Cytat:
Tak jak napisał Reetou, akurat w tym przypadku pod definicję fanatyzmu, a przynajmniej jej część niestety podpadasz Ty. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Pamiętaj też, że za obrażanie kogoś na forum publicznym możesz mieć problemy natury prawnej. Radzę to wziąć pod uwagę. Nie tylko Tobie zresztą.
Nie jestem fanatykiem a osobą, która ma już dość czytania bzdur o tej firmie, wielokrotnie obalałem mity fanbojów i zamierzam to robić dalej jak będą pisali głupoty.

Co do kwestii prawnych to jeżeli ktoś czuje się urażony niech składa odpowiednie zawiadomienie - jego prawo.
Stary 09.05.2011, 21:36   #13
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dobra.

Stwierdzaj, udowadniaj, dyskutuj, popieraj, wytykaj, obalaj, ale nie nazywaj tu ludzi fanatykami, czy fanbojami. Naszych, tutejszych, forumowych. Co? Taką prośbę mam... Zostawiaj takie niedomówienie, co? Więcej ynteligentnie...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2011, 10:09   #14
yossi
Gość

Określenie kogoś słowem "fanatyk" czy "fanboy" jest obraźliwe
To ja chyba żyję w jakiejś odmiennej rzeczywistości. Niedługo dowiemy się, ze określenie typu np. "intowertyk" też jest obraźliwe, nietolerancyjne, rasistowskie, seksistowskie, i wogóle mało unioeuropejskie.
Gdyby ktoś z szanownych forumowiczów zechciałby mnie zwyzywać od fanboyów i fakatyków Pink Floyd to będę niezmiernie dumny z tego faktu.
Szanowny Adminie - z całym szacunkiem należnym Ci z urzędu- bardzo się dziwię, a dziwić się to chyba wolno każdemu?
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2011, 10:34   #15
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez yossi Podgląd Wiadomości
Określenie kogoś słowem "fanatyk" czy "fanboy" jest obraźliwe
To ja chyba żyję w jakiejś odmiennej rzeczywistości. Niedługo dowiemy się, ze określenie typu np. "intowertyk" też jest obraźliwe, nietolerancyjne, rasistowskie, seksistowskie, i wogóle mało unioeuropejskie.
Gdyby ktoś z szanownych forumowiczów zechciałby mnie zwyzywać od fanboyów i fakatyków Pink Floyd to będę niezmiernie dumny z tego faktu.
Szanowny Adminie - z całym szacunkiem należnym Ci z urzędu- bardzo się dziwię, a dziwić się to chyba wolno każdemu?
Cytat:
Fanatyzm (łac. fanaticus - zagorzały, szalony) ***8211; postawa oraz zjawisko społeczne polegające na ślepej i bezkrytycznej wierze w słuszność jakichś poglądów politycznych, religijnych lub społecznych. Przejawem fanatyzmu jest skrajna nietolerancja wobec przedstawicieli odmiennych poglądów.

W odniesieniu do różnych sytuacji (np. określając kibiców mianem "fanatycznych") określenie "fanatyk" może mieć mniej pejoratywny lub nawet pozytywny wydźwięk. Używa się wtedy skrócenia "fan". Oznacza ono wtedy zagorzałość, oddanie jakiejś idei, gotowość poświęcenia się dla niej.

Różnica między fanem a fanatykiem jest taka, iż pomimo ogromnego zainteresowania daną sprawą, zachowanie fanatyka pogwałca normy społeczne, a fana - nie.
A wiec, jeżeli określenie fanatyk, nie jest pejoratywne, to możesz sobie być fanatykiem do woli.
Ja bo o mnie tu chodzi, nie zgadzam się na takie określenie, i będę przeciw temu protestował, albowiem pozwala mi na to, zarówno konstytucja RP, jak i kodeksy prawne, w części dotyczącej ochrony dobrego imienia i wizerunku.
I z mojej strony jest to koniec dyskusji na ten temat.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a

Twoje uprawnienia: