![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Żeby nie było, ze nie mówiłem:
-prośba o ukaranie użytkownika @Andy, ostrzeżeniem, poszła na PW do Barteza.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Dobra, zmiana tematu. Mam problem. Kupiłem sobie Portal 2 w wersji Mac poprzez platformę Steam. Problemem jest to, że gra się*wywala po paru minutach. Wg crash logów winna jest pamięć ram. Zapuściłem więc memtest na 48 godzin - nie wykrył żadnego błędu (w załączniku foto testu po paru godzinach, później już nie robiłem zdjęć, bo mi się nie chciało). Apple Hardware Test oraz bardziej rozbudowana wersja tego narzędzia - Apple Service Diagnostic nie wykazują żadnego błędu. Jednak mimo to gra się wywala. Stawiałem już system od nowa, ściągałem grę od nowa, sprawdzałem jej integralność przez narzędzie steam i wszystko jest ok, poza tym... że gra dalej się wywala!!!! Co ciekawe, jak wrzuciłem stare stockowe kości 2x1 DDR3 to się nie wywala... na moich 2x2 tylko Portal 2 nie działa - wszystkie inne aplikacje, które mocno korzystają z pamięci RAM tj Photoshop bądź Final Cut Pro działają poprawnie. Po włożeniu 2x4 GB od kumpla sytuacja taka sama. Tylko 2x1 działa poprawnie z tą grą.. amba...
![]()
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jasne, książka mnie oświeci, a jak mnie nie oświeci, to nic nie wiem!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Edu czyta tylko ksiazki polityczne i potem zale na forum przelewa... ;-P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Wańkowicza czytam, on też polityczny, ale dawno i inaczej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziwię się, że xsiądz nie wymienił Apple i Wiki:
http://www.youtube.com/watch?v=XqflhC6JPKA ![]() - Pijesz? - Nie! - Palisz? - Nie! - Narkotyki? - Nie! - A może masz iPhone? - TAAAAK! - Czytasz Wiki? - TAAAAK! Przeczytałem CAŁĄ! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kris : 07.05.2011 o godz. 21:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
@Kris opadła mi szczęka jak to zobaczyłem...brak słów. Nie wiem co ten ksiądz palił ale powinien przestać bo to mu szkodzi.
![]() |
#9 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Apple najcenniejsze
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Bijatyka na premierze iPada 2 w Chinach
![]() To oni sobie nie mogą podróbki wyprodukować? ![]() Tych iPadów w Chinach nie robią? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
A u nas kibole się biją
![]() ![]() Wiadomość usłyszana przez Tabalugę |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Cytat:
Kiedy mnie Maks nazwał po raz kolejny hejterem zażądałem udowodnienia, że nim jestem - jak na razie zero argumentów z jego strony. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do kwestii prawnych to jeżeli ktoś czuje się urażony niech składa odpowiednie zawiadomienie - jego prawo.
![]() |
![]() |
#13 |
Dobra.
Stwierdzaj, udowadniaj, dyskutuj, popieraj, wytykaj, obalaj, ale nie nazywaj tu ludzi fanatykami, czy fanbojami. Naszych, tutejszych, forumowych. Co? Taką prośbę mam... Zostawiaj takie niedomówienie, co? Więcej ynteligentnie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
Określenie kogoś słowem "fanatyk" czy "fanboy" jest obraźliwe
![]() ![]() ![]() To ja chyba żyję w jakiejś odmiennej rzeczywistości. Niedługo dowiemy się, ze określenie typu np. "intowertyk" też jest obraźliwe, nietolerancyjne, rasistowskie, seksistowskie, i wogóle mało unioeuropejskie. Gdyby ktoś z szanownych forumowiczów zechciałby mnie zwyzywać od fanboyów i fakatyków Pink Floyd to będę niezmiernie dumny z tego faktu. Szanowny Adminie - z całym szacunkiem należnym Ci z urzędu- bardzo się dziwię, a dziwić się to chyba wolno każdemu? |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Ja bo o mnie tu chodzi, nie zgadzam się na takie określenie, i będę przeciw temu protestował, albowiem pozwala mi na to, zarówno konstytucja RP, jak i kodeksy prawne, w części dotyczącej ochrony dobrego imienia i wizerunku. I z mojej strony jest to koniec dyskusji na ten temat.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|