![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tym razem ja. Cham ze mnie wyszedl.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Get a Mac!
Post pod postem bo edytowac nie moge...
http://www.redmondpie.com/99-of-andr...n-credentials/ - Android dziurawy jak edamski z wyprzedazy. http://www.redmondpie.com/one-third-...ed-in-morning/ - ja nie Amerykanin, ale sie zaliczam - gdy otworze oczy to przed posilkiem i wizyta w kibelku czytam newsy, sprawdzam polaczenia autobusowe na dany dzien i patrze jak sie maja obserwowane przeze mnie aukcje na Allegro i eBayu :-)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
iOS jest aktualizowany co miesiąc z powodu luk i jakoś nie słyszałem tekstów w stylu dziurawy jak... Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Data rejestracji: 17.05.2011
![]() |
Smartfon to zbędny wynalazek, Apple drogie i ma dziwną skłonność do powiązań ze środowiskami artystycznymi (znanymi z różnych odchyleń od norm).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Więc go sobie nie kupisz
![]() Ty myślisz, że smartfon = tylko apple ? ![]()
![]() |
#6 | |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Cytat:
I jeszcze miałem zapytać... A co z urodzonymi między lipcem a październikiem? Polacy?
![]() |
![]() |
#7 |
Środowiska artystyczne są znane z różnych odchyleń od norm? Ale z ciebie artysta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Cytat:
Jeżeli piszesz, że w ogóle zbędny to proszę napisz dlaczego.
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Data rejestracji: 17.05.2011
![]() |
Smartfon nie:
-drogi -wiem gdzie mam iść/jeździć -zdjęc nie robię -zapisuję rzeczy na kartce -emejle na komputerze czytam -nie muszę być dostępny wszędzie i zawsze -drogi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smartfona możesz mieć za pół tysiaka nówkę, w ciemno walę bo widziałem coś...
więc drogi aż tak nie jest, chyba, że nie chcesz wydawać więcej jak 150,- to wiesz w biedronce może coś znajdziesz 'zwykłego'... Co do reszty, względne ! Tak jak już pisałem, nie kupisz sobie i już, bo po co Ci...
![]() |
#11 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Mam nicniemającą Nokię
Wszystko zapisuję na kartce Nie robię zdjęć, bo mam nicniemającą nokię Walne se jakiegoś bardzo prostego smartfona najpewniej. ![]() A dlaczemu mam nicniemającą Nokię? Bo rozwaliłem biegnąc do autobusu małomającego SonyEricsona, a umowa się kończy, więc chyba wszystko jasne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Get a Mac!
Cytat:
I znowu sie zacznie tak jak przed zamknieciem tematu, sle sam napisales pierwszy i ostatni punkt... 2 000 PLN za smartfon bedacy produktem praktycznie skonczonym (IMO!) to zadne pieniadze... Badania mowia (chyba na telepolis ostatnio czytalem) ze za kilka lat 3/4 globu bedzie korzystac ze smartfonow. Reszta zostanie ze swoimi kalkulatorami krzyczac, ze telefon jest do dzwonienia... Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jedna grupa na pewno chce, żeby ludzie używali smartfonów - ich producenci. Jest też pewna grupa, której faktycznie są one potrzebne (czy nawet przydatne). Jest też cała grupa (chyba najliczniejsza), której można wmówić, że ich potrzebuje. Coś jak z firmą z tematu.. Rozmawiałem dzisiaj z jednym facetem - bardzo sensowny, pracowity, dobrze sytuowany i z głową na karku. Chciałem mu coś podesłać i dowiedziałem się, że nie ma maila. Na moje zdziwienie powiedział, że to dla niego strata czasu. Miał, ale ilość nieistotnych wiadomości do tych, które miały jakieś znaczenie, tak go przytłaczała, że po prostu z tego zrezygnował. Zdziwiłem się, ale.. cholera rozumiem go. Ostatnio czytałem artykuł o tym, czemu... nazwijmy ją "osobą sukcesu" zrezygnowała z Facebooka. Też bardzo sensowne argumenty, które ogólnie można by podsumować - bezproduktywna strata czasu (a przynajmniej patrząc na proporcje czasu do korzyści). I to wszystko jest prawda, podobnie jest ze smartfonami. Dla niektórych są potrzebne, dla większości to kolejna rzecz, bez której można by się obyć i która tak naprawdę nie daje tak wiele. Oczywiście jak ktoś potrzebuje, to niech kupi. Dobrze by jednak było, żeby był to wybór świadomy (a takie są chyba coraz rzadsze).
![]() |
![]() |
#14 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
A ja mam Nokie 6310i! O!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|