![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Tu nie ma dyskusji czy takim czy innym. Jest tylko jeden Fanboy a *** jest jego prorokiem.
Albo jesteś jak ja Fanboyem i płacisz (Jak ja) 500 zł za kawałek kolorowego kartonu, który absolutnie do niczego nie służy lub tez płacisz 4000 PLN za urządzenie, które również do niczego nie służy, albo po protu nie jesteś Fanboyem i nie rozumiesz idei kolekcjonerstwa. |
|
|
|
#3 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekst dobry, yossi. Tez kolekcjonuje gadzety (tyle ze z Metal Gear Solid) i tez dam kazde pieniadze za fajna figurke ;-).
Roznica jest w wartosci uzytkowej - na figurki moge jedynie popatrzec, podczas gdy iPhone jest narzedziem do wszystkiego, ktorego uzywam codziennie ;-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Tyle, ze mnie absolutnie i to zupełnie zupełnie, na nie nie stać !!! Zabytkowa, sprzed 1945 roku, bron biała, z dowolnego kraju, w dobrym stanie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
Cytat:
![]() /wredota on M@X zacznij szanować przepisy forum, używaj polskich literek Podpowiem, da się, trza nacisnąć i przytrzymać - tadam ![]() /wredota off |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Głupi Yasio
Cytat:
-pamiętam z dawnych czasów, jeszcze, ze na IRCach i forach, pożądane i zalecane było pisanie bez znaków diakrytycznych (odróżniających), ze względu na.... coś tam, coś tam ![]() *-Wyjątkowo Wredny i Upierdliwy Łysy Kurdupel - Fanboy Apple.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ze względu na kodowanie,
ale tu możesz nawet po arabsku pisać i problemu z tym nie będzie (poza zrozumieniem)
|
|
|
#8 | |
|
Głupi Yasio
No - pewnie masz racje
![]() Cytat:
![]() Niekiedy, czytając niektóre posty, zastanawiam się która to Muza walnęła swoim atrybutem, piszącego, ze napisał takie coś, co nikt poza piszącym, a niekiedy nawet on sam, nie jest w stanie zrozumieć i wyłożyć na zrozumiały język
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@m@x
co z zakladem, bo nie bede kupowal nowki iphona, sasiad sprzedaje akurat 4ke
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Get a Mac!
Przywiez, poprobujemy ;-)
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
ale musi byc oficjalnie
jeszcze zadeklaruj co zrobisz jak przegrasz ![]() bo co ja bede musial znosic to sie chyba kazdy domysla
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Get a Mac!
Ja nic nie bede robil demku - zaklad zbyt prozaiczny ;-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
cos siesznego
demek z dziwnym znaczkiem nad glowa ![]()
|
|
|
|
|
#15 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Byłeś z wizytą u M@Xa ?
No i ognista laska i piłka House'a ! To na pewno pokój M@X'a
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|