Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Systemy operacyjne i aplikacje

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 5, średnio 3.40. Tryby wyświetlania
Stary 30.09.2011, 13:45   #1
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
@nemka - a co mi tam, zapytam:
-no i co z tego?
Uważasz, ze Windows i Linux jest lepszy - używaj!
Nic mi do tego!
Wiec dlaczego próbujesz mi udowodnić, ze jestem fan boyem, iDiotą, i czym tam jeszcze
Po co?
Co ci to daje?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.09.2011, 14:01   #2
nemka
Applefan's Terminatrix

Data rejestracji: 18.09.2011
nemka zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Co z tego? Przeciętny macuser kupuje ładne, ale dziurawe buty i krzyczy wszystkim w około jakie są wygodne, choć koszmarnie uwierają jeśli chce się szybciej iść a biegać po prostu się nie da (hmm szpilki? ), wcale nie przeciekają (pomimo dziur i problemów ze sznurowaniem) i w ogóle najważniejsze że mają logo! A inni krytykują bo ich nie stać o!

Taka analogia jest jak najbardziej odpowiednia do sytuacji
Stary 30.09.2011, 14:09   #3
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
To twoje zdanie!
Moje brzmi,w dalszym ciągu: no to co?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2011, 14:13   #4
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Mylisz chyba iOS i Mac OS X, ale nie mam ochoty wdawac sie w te dyskusje. Zyj sobie w swoim wyimaginowanym swiecie bzdurnych przekonan ;-)...

Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2011, 14:28   #5
yossi
Gość

M@Xiu, nie bardzo wiem jakiego wątku dotyczy Twoja wypowiedź - mógłbyś sprecyzować lub zrobić edita do swojego posta?
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2011, 15:47   #6
yossi
Gość

Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Mylisz chyba iOS i Mac OS X, ale nie mam ochoty wdawac sie w te dyskusje. Zyj sobie w swoim wyimaginowanym swiecie bzdurnych przekonan ;-)...

M@X proszę, pomóż mi, jestem tylko biednym trollem, którego nie stać i którego aż skręca z zazdrości, że może mieć tak boskiego systemu.
Nawróć mnie na Waszą religię.
Na początek powedz mi, które z moich przekonań są bzdurne i wyimaginowane i dlaczego.
Acha, i jeszcze jedno - jeżeli nie jesteś w stanie używać polskich znaków to może należałoby zmienić sprzęt?

Ostatnio zmieniany przez yossi : 30.09.2011 o godz. 15:52
Stary 30.09.2011, 14:30   #7
nemka
Applefan's Terminatrix

@Yossi on tak po prostu wkleił standardowy tekst, którego używa na wszystkich portalach Zgadłam M@X?
Stary 30.09.2011, 14:45   #8
M@X
Get a Mac!

M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
yossi : Twojej wypowiedzi, ze OS X jest ograniczony. iOS ma kilka restrykcji, ale OS X dla mnie wyprzedza Windows o kilka dlugosci. Nie na darmo profesjonalne narzedzia do obrobki (Aperture, Final Cut Pro, Pro Tools) sa tylko na Maka...

Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk

Stary 30.09.2011, 14:48   #9
yossi
Gość

Cytat:
yossi : Twojej wypowiedzi, ze OS X jest ograniczony. iOS ma kilka restrykcji, ale OS X dla mnie wyprzedza Windows o kilka dlugosci. Nie na darmo profesjonalne narzedzia do obrobki (Aperture, Final Cut Pro, Pro Tools) sa tylko na Maka...
M@X coś Ci się pokróliczkowało - przecież ja nie napisałem ani słowa o iOS ani o OS X.
Chyba się zapędziłeś - nie?
Stary 30.09.2011, 15:03   #10
nemka
Applefan's Terminatrix

Cytat:
Możesz wymienić przykłady w czym to tak wyprzedza Windowsa? Z pięć wystarczy

Aperture, FCP i PT mają wiele dużo lepszych odpowiedników. Jeżeli chcesz mi udowodnić, że to profesjonaliści używają FCP - to raz, połowa już się przeniosła na Adobe Premiere reszta zażądała zwrotu kasy (i dostała ją!). Ale, ale. Zobaczmy w iluż to filmach FCP było użyte... http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Cut_Pro - na dole są wymienione filmy.
Masakra! Trzydzieści parę filmów, średnio po 2-3 rocznie! Toż to rozbija konkurencję w puch! To miażdżący cios w Adobe! To... po prostu niszowy program do edycji filmów, którego używa co tysięczny montażysta albo nawet co dziesięciotysięczny

Można montować filmy przy pomocy maszyny do montażu. Można też przy pomocy kleju zamiast taśmy i skalpela (zrobionego z kości) zamiast nożyczek, tylko to jest mniej wygodne Ale na pewno znajdzie się grupka entuzjastów, którym właśnie to odpowiada! W sumie samobójcy też mają wolną wolę Hasło na dziś - Niech żyją samobójcy!
Stary 30.09.2011, 15:04   #11
M@X
Get a Mac!

Cytat:
Napisany przez yossi Podgląd Wiadomości
I tu jest zasadniczy b***322;***261;d niestety - robi nie to co TY chcesz, tylko to, co chce Apple i TYLKO to, na co Ci Apple pozwala, a nie pozwala na zbyt wiele. I z tym w***322;a***347;nie nie mog***281; si***281; pogodzi***263;, a nie z odmienno***347;ci***261; systemu czy z innymi ikonkami.
W odpowiedzi na post yahola o systemie operacyjnym. Czyzbym zle zrozumial?

Stary 30.09.2011, 15:15   #12
nemka
Applefan's Terminatrix

M@X ponawiam prośbę o wymienienie przynajmniej 5 rzeczy, które w Windowsie są gorsze od MacOSX.
Stary 30.09.2011, 15:31   #13
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Nemka - wykraczasz poza normy dobrego obyczaju w dyskusji. Nie wiem, czy dla Ciebie wojna z Apple jest punktem honoru, czy to tylko jakiś applowski wrzód Ci wyszedł w wiadomym miejscu
Twoje wypowiedzi są zbyt agresywne i prześmiewcze, a momentami wręcz szydercze, wobec 'makowców', czyli zwyczajnych użytkowników znienawidzonego przez Ciebie sprzętu.
Pozwól im mieć swoje zdanie i nie rozstawiaj po kątach. Mają wybór i swój rozum, są zadowoleni...ich sprawa, ich pieniądze.

Ja rozumiem Twój temperament, ba nawet lubię dziewczyny z temperamentem, ale dominy już mniej.
Jak się czubić, to tak, by się lubić. Spróbuj.

PS Może trochę luzu śmietnikowego by Ci się przydało? Zapraszam - tam też jest ciekawie
Stary 30.09.2011, 15:35   #14
nemka
Applefan's Terminatrix

Dlaczego są agresywne? Bo są prawdziwe? Bo w sumie tak wygląda sprawa z Apple. Używa go minimalny procent ludzi bo to sprzęt niszowy? Staram się nikogo nie obrażać. A dominą żadną nie jestem. Po prostu jestem uparta. I na wszystko co piszę mam dowody A prawda boli. M@X się miga od odpowiedzi
Nie staram się nikogo tu obrazić. Po prostu używam sarkazmu i logiki. Jeśli kogoś obrażam, to wskaż mi gdzie, poprawie się.
Stary 30.09.2011, 15:48   #15
M@X
Get a Mac!

Nie migam sie. Nie odpowiem, bo zgadzam sie z grzeniem. Jak wroce do domu i wypije jasminowa herbate na uspokojenie dodam Cie do ignorowanych. Odkad sie pojawilas z uporem maniaka uprawiajac swoja dziecinna krucjate wyprowadzasz mnie z rownowagi kazdego dnia. Poziom dyskusji spadl odkad sie pojawilas - nie mozna podyskutowac, bo atakujesz. Nieudany z Ciebie prezent urodzinowy, ot co...

Odpowiedz na post

Tagi
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a

Twoje uprawnienia: