![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@nemka - a co mi tam, zapytam:
-no i co z tego? Uważasz, ze Windows i Linux jest lepszy - używaj! Nic mi do tego! Wiec dlaczego próbujesz mi udowodnić, ze jestem fan boyem, iDiotą, i czym tam jeszcze ![]() Po co? Co ci to daje?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
Co z tego? Przeciętny macuser kupuje ładne, ale dziurawe buty i krzyczy wszystkim w około jakie są wygodne, choć koszmarnie uwierają jeśli chce się szybciej iść a biegać po prostu się nie da (hmm szpilki?
), wcale nie przeciekają (pomimo dziur i problemów ze sznurowaniem) i w ogóle najważniejsze że mają logo! A inni krytykują bo ich nie stać o!Taka analogia jest jak najbardziej odpowiednia do sytuacji
|
|
|
#3 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To twoje zdanie!
Moje brzmi,w dalszym ciągu: no to co?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mylisz chyba iOS i Mac OS X, ale nie mam ochoty wdawac sie w te dyskusje. Zyj sobie w swoim wyimaginowanym swiecie bzdurnych przekonan ;-)...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
M@Xiu, nie bardzo wiem jakiego wątku dotyczy Twoja wypowiedź - mógłbyś sprecyzować lub zrobić edita do swojego posta?
|
|
|
|
#6 | |
|
Gość
|
Cytat:
M@X proszę, pomóż mi, jestem tylko biednym trollem, którego nie stać i którego aż skręca z zazdrości, że może mieć tak boskiego systemu. Nawróć mnie na Waszą religię. Na początek powedz mi, które z moich przekonań są bzdurne i wyimaginowane i dlaczego. Acha, i jeszcze jedno - jeżeli nie jesteś w stanie używać polskich znaków to może należałoby zmienić sprzęt? Ostatnio zmieniany przez yossi : 30.09.2011 o godz. 15:52 |
|
|
|
|
#7 |
|
Applefan's Terminatrix
![]() |
@Yossi on tak po prostu wkleił standardowy tekst, którego używa na wszystkich portalach
Zgadłam M@X?
|
|
|
#8 |
|
Get a Mac!
yossi : Twojej wypowiedzi, ze OS X jest ograniczony. iOS ma kilka restrykcji, ale OS X dla mnie wyprzedza Windows o kilka dlugosci. Nie na darmo profesjonalne narzedzia do obrobki (Aperture, Final Cut Pro, Pro Tools) sa tylko na Maka...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Gość
|
Cytat:
Chyba się zapędziłeś - nie? |
|
|
|
|
#10 | |
|
Applefan's Terminatrix
![]() |
Cytat:
![]() Aperture, FCP i PT mają wiele dużo lepszych odpowiedników. Jeżeli chcesz mi udowodnić, że to profesjonaliści używają FCP - to raz, połowa już się przeniosła na Adobe Premiere reszta zażądała zwrotu kasy (i dostała ją!). Ale, ale. Zobaczmy w iluż to filmach FCP było użyte... http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Cut_Pro - na dole są wymienione filmy. Masakra! Trzydzieści parę filmów, średnio po 2-3 rocznie! Toż to rozbija konkurencję w puch! To miażdżący cios w Adobe! To... po prostu niszowy program do edycji filmów, którego używa co tysięczny montażysta albo nawet co dziesięciotysięczny ![]() Można montować filmy przy pomocy maszyny do montażu. Można też przy pomocy kleju zamiast taśmy i skalpela (zrobionego z kości) zamiast nożyczek, tylko to jest mniej wygodne Ale na pewno znajdzie się grupka entuzjastów, którym właśnie to odpowiada! W sumie samobójcy też mają wolną wolę Hasło na dziś - Niech żyją samobójcy!
|
|
|
|
#11 | |
|
Get a Mac!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Applefan's Terminatrix
![]() |
M@X ponawiam prośbę o wymienienie przynajmniej 5 rzeczy, które w Windowsie są gorsze od MacOSX.
|
|
|
#13 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
@Nemka - wykraczasz poza normy dobrego obyczaju w dyskusji. Nie wiem, czy dla Ciebie wojna z Apple jest punktem honoru, czy to tylko jakiś applowski wrzód Ci wyszedł w wiadomym miejscu
![]() Twoje wypowiedzi są zbyt agresywne i prześmiewcze, a momentami wręcz szydercze, wobec 'makowców', czyli zwyczajnych użytkowników znienawidzonego przez Ciebie sprzętu. Pozwól im mieć swoje zdanie i nie rozstawiaj po kątach. Mają wybór i swój rozum, są zadowoleni...ich sprawa, ich pieniądze. Ja rozumiem Twój temperament, ba nawet lubię dziewczyny z temperamentem, ale dominy już mniej. Jak się czubić, to tak, by się lubić. Spróbuj. PS Może trochę luzu śmietnikowego by Ci się przydało? Zapraszam - tam też jest ciekawie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Applefan's Terminatrix
![]() |
Dlaczego są agresywne? Bo są prawdziwe? Bo w sumie tak wygląda sprawa z Apple. Używa go minimalny procent ludzi bo to sprzęt niszowy? Staram się nikogo nie obrażać. A dominą żadną nie jestem. Po prostu jestem uparta. I na wszystko co piszę mam dowody
A prawda boli. M@X się miga od odpowiedzi ![]() Nie staram się nikogo tu obrazić. Po prostu używam sarkazmu i logiki. Jeśli kogoś obrażam, to wskaż mi gdzie, poprawie się.
|
|
|
#15 |
|
Get a Mac!
Nie migam sie. Nie odpowiem, bo zgadzam sie z grzeniem. Jak wroce do domu i wypije jasminowa herbate na uspokojenie dodam Cie do ignorowanych. Odkad sie pojawilas z uporem maniaka uprawiajac swoja dziecinna krucjate wyprowadzasz mnie z rownowagi kazdego dnia. Poziom dyskusji spadl odkad sie pojawilas - nie mozna podyskutowac, bo atakujesz. Nieudany z Ciebie prezent urodzinowy, ot co...
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|