![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3046 |
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
Ja jako prezent? O loool. "Nie można podyskutować, bo atakujesz..." A jak sobie wyobrażałeś dyskusję? Jedna strona pisze swoje a druga potakuje? :ysh:
Czy ja uprawiam jakąś krucjatę? Ja po prostu zbijam każdy dowód jaki się tu pojawi przy pomocy argumentów, które mają poparcie w faktach. Są niepodważalne. I rozumiem, że to jest najgorsze, bo jak dyskutować, gdy adwersarz wybija Ci z ręki każdą broń? Mało tego, używa jej przeciw Tobie! Mamy chyba jakieś odmienne definicję dyskusji. I nie zgodzę się, że poziom spadł. Poziom nieporównywalnie wzrósł i zyskał na szczegółach technicznych i nowych nieznanych szerzej informacjach. Jeżeli ja coś twierdzę, udowadniam to. Jeśli Ty coś twierdzisz, to twierdzisz ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3047 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale co mam udoqadniac? Ze nie jestem wielbladem? Ze uzywam i uzywal bede sprzetu i oprogramowania Apple bo jest dla mnie idealny? To jest kwestia indywidualna. Pomijam ze wiekszosc Twoich linkow szydzi z Apple w sposob bazujacy na cenie, co jest dla mnie zadnym argumentem. Mam to dam. Nawet wiecej. Bo wiem ze dostaje skonczony produkt ktory satysfakcjonuje mnie conajmniej kilkaset razy bardziej niz piec z okienkami.
Tyle, do zobaczenia po zignorowanej stronie. Zegnam ;-)... Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3048 | ||
Applefan's Terminatrix
![]() |
Cytat:
MacOSX jest lepszy od Windowsa bo: - jest tańszy (bardzo ważny argument Apple) - ma fajniejszą nazwę - nie trzeba go naprawiać, (po padnięciu tylko reinstalka) - nie można zgubić płyty z MacOSX Lion! - można się z nim połączyć z każdego miejsca na świecie! - działają na nim tylko "najlepsze" programy inne po prostu działają źle lub wcale (Adobe) Itd itp ![]() http://applefobia.blox.pl/2011/09/Cz...alendarza.html Dla M@Xa nastał właśnie Zniecierpliwień wg Liturgicznego Kalendarza Kupertyńskiego ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3049 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
@Nemka
Nie będę wskazywał gdzie, bo ani nie muszę, ani mi się nie chce. Zresztą Bartez już raz Ci wskazał... Nie jesteśmy w przedszkolu, każdego użytkownika publicznego forum obowiązuje pewna kultura wypowiedzi i poszanowanie dla innych. Wyraziłem się jasno, co mi się w Twoich wypowiedziach nie podoba, nie twierdząc, że są nieprawdziwe. Przyjmij do wiadomości, że nie każdy musi kierować się Twoją logiką i nie każdy musi udowadniać swoje racje. Wyhamuj, bo nie chcę Cię wysyłać na urlop. To tyle ode mnie w temacie. Dziękuję za uwagę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3050 |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Panowie i panie skończcie te jałowe dyskusje, każdy myślę się wyżalił i powiedział swoje 3 grosze i starczy.
No a z ciekawszych wieści iPhone 5 tuż, tuż. Prezentacja 4 października: http://biznes.gazetaprawna.pl/artyku...ie_rosnie.html Ostatnio zmieniany przez chris996 : 30.09.2011 o godz. 17:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3051 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Grzeniu- ty po prostu nie czaisz bluesa
![]() Oni prowadza krucjatę. Jak Innocenty III przeciw albigensom. Udowodnijcie ze nie jesteście heretykami, bo jak nie my wam to udowodnimy. Z hasłem przewodnim,-zabijcie ich wszystkich, Bóg rozpozna swoich. To jest krucjata przeciwko innym bo inne jest złe ![]() Amen.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3052 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Yahol, to moze my meczennikami powinnismy zostac? o.O
Nemka w ignorowanych. Bede zdrowszy na pewno ;-)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3053 | ||
Applefan's Terminatrix
![]() |
Chyba źle przeczytałam. Zaczęłam od nowa i niestety dalej nie rozumiem. Wszak jestem tylko głupią kobietą. Teraz piszę całkiem poważnie - nie rozumiem!
Cytat:
Cytat:
Wskaż mi miejsce w poście za który dostałam 5 punktów karnych - gdzie kogoś obraziłam. Jakieś epitety? Obelgi? Bluzgi? Może Spam? Który paragraf naruszyłam? Wg infomacji 1. Ale nie widzę tam analogii. Widzę inna - kolega M@X nie daje sobie rady sam. Najpierw daje mi ostrzeżenie za błąd ortograficzny, ja potraktowałam to bardziej jako żart. Ale już kolejnym razem obraża on innych użytkowników pisząc, że są zawistni i biegnie na skargę do administratora. Administrator za pierwszy z brzegu post (podejrzewam, że nawet go nie przeczytał) daje mi 5 punktów. Nie odpowiada na PW, nie odpowiada na pytania. Totalna zlewka. Teraz pojawiasz się Ty. I dalej używasz tego samego argumentu, którego JA nie rozumiem, może nie jestem tak rozgarnięta jak Ty. Wytłumacz głupiej babie CO ZROBIŁA ŹLE gdy Cię grzecznie prosi. A może chodzi o coś innego jeszcze? To też proszę mnie oświecić. A jeśli musisz banować to banuj! Trudno. Przeżyje ![]() Tak zwykł się tu zachowywać moderator w stosunku do userów? W stosunku do kobiet?
![]() |
![]() |
#3054 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Posłuchaj Nemka.
Skoro już tak nie rozumiesz, ani nie masz pojęcia za co dostałaś od Barteza te 5 pkt, to ja ci powiem za co moim zdaniem. Moim, ale podejrzewam że i Barteza. Cytat:
Podobnie do teraz wygląda każdy Twój post w wymowie. Posądzasz mnie o arogancję? W porządku, masz takie prawo. Zauważ jednak, że zwracam Ci uwagę, a nie wlepiam kolejnego ostrzeżenia. Jednak to zrobię, jeśli nie zmienisz stylu swoich wypowiedzi. Nie widzę potrzeby dalszego 'offtopicowania' w tym temacie. Ewentualne uwagi już tylko na pw. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3055 |
Applefan's Terminatrix
![]() |
Chodziło mi o sztuczne ograniczenia sprzętu i systemu, a słowa "M@X" użyłam jako gry słownej - nie miałam intencji obrażać M@Xa. Chciałabym, aby to było jasne. To była tylko gra słów! Wyszło trochę niefortunnie ale to miał być żart. A skoro upominasz mnie publicznie, chyba mam prawo publicznie się wytłumaczyć.
Ciekawe rzeczy można znaleźć - http://technologie.gazeta.pl/interne..._pudelko_.html Oto zdjęcie telefonu na opakowaniu jest oznaką ZŻYNANIA DO APPLE! Bo Apple nie tylko wymyśliło fotografię produktu, w tym wypadku telefonu - na opakowaniu. Apple na pewno wymyśliło też fotografię, telefon i samo pudełko!
![]() |
#3056 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tu będę bronił i Nemki i innych piszących w tym topicu! Maja absolutne prawo wypowiadać swoje opinie, w każdy dowolny uzasadniony sposób. Wiec najazdy na Apple i ich politykę, design, sposób prezentacji - absolutnie tak! Nie można, jak mniemam, ze swoich doświadczeń, kierować personalnie zarzutów, opinii napastliwych (w stosunku do wymienionych z nicka, osób itepe) A wiec: Apple to złodzieje, oszuści i tak dalej - w miarę OK. Ale już "Yahol jest fanboyem i iDiota" - nie. I tak dalej.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3057 |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Zabawy w piaskownicy ciąg dalszy?
![]() ![]() Anway znalazłem coś takiego. Tym razem kwestia bezpieczeństwa systemu Lion: http://niebezpiecznik.pl/post/mac-os...-uzytkownikow/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3058 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bylo.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3059 |
Gość
|
Nie mogę się doczekać na premierę iPhone 5. Będzie niezły ubaw jak pokażą najnowsze emejzing ficzery. Może nawet dodadzą normalne radio?
![]() |
![]() |
![]() |
#3060 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konkurencj***281; ***347;ci***347;nie z ***380;alu...
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|