![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3211 |
Gość
|
No to jak jest z tą elitarnością IP4/IP4S ?? Generalnie model wydaje się być przeznaczony do rozmów z samym sobą, ale słyszałęm, że podobno (po Jaibreak'u i zainstalowaniu kilku aplikacji (po fanbojsku "apek")) po zaledwie 99,99$ sztuka, można będzie z niego zadzwonić. Oczywiście wyłącznie na inny IP4S. Bo przecież jak ktoś nie ma IP4S to po co do niego dzwonić
![]() Fanboy'e - odezwijcie się. Nie kupiliście jeszcze? Ostatnio zmieniany przez yossi : 05.10.2011 o godz. 11:35 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3212 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja biorę 20 sztuk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3213 | |
Gość
|
Cytat:
******************* nemka: daruj sobie wklejanie tabelek i porównań. Ty to wiesz, ja to wiem i parę innych osób też. A Fanboy i tak po prostu nie przyjmie tego do wiadomości: - "i znowu zaczyna się wojna na gigabajty i megaherce, a przecież to nieważne bo i tak Apple to działa lepiej" - "i co z tego, że ma gorsze wyniki - dla mnie jest idealny" ******************* |
|
![]() |
![]() |
#3214 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@yossi
napisalem ci cene ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3215 |
Gość
|
demek - Ty mi napisałeś cenę jakiegoś 18-letniego bimbru "dla biedoty". To tak jakbyś mi podał cenę IP3GS.
Podaj cenę tego co ja chciałem. A poza tym polecam: http://www.youtube.com/watch?v=60GY9EnfRZA tylko oni niestety mówią w British English więc większość pewnie nie zrozumie. Poza tym klip znakomicie prezentuje typowe angielskie, trzeźwe podejście do tematu. Tak, przyznaję się, jestem Fanboy'em Brit. Cudowne, typowo brytyjskie określenie: "a little overexcited". ![]() Ostatnio zmieniany przez yossi : 05.10.2011 o godz. 11:51 |
![]() |
![]() |
#3216 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3217 |
Gość
|
Zwracam honor:
Dostępność: Brak. 899,00 zł 799,00 zł(promocja) Jeżeli najnowszy emejzing IP4S zaczyna się od 199US$ to na dzień dzisiejszy jest jakieś 660.00 PLN. Hmmmm, przyznaję się, przesadziłem. On jest tańszy niż JEDNA butelka dobrej whisky. Coś mi ta elitarność zaczyna zgrzytać. Ostatnio zmieniany przez yossi : 05.10.2011 o godz. 11:59 |
![]() |
![]() |
#3218 |
ZnakJaworznickiegoBikera
bo wybrales zla whisky!
za butelke 30 letniego macallana kupisz 3 x ip4s i jeszcze ci na glenorangie zostanie! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3219 |
Gość
|
demek: i tu masz absolutną rację. Ale:
1. Fanboye i tak tego nie zrozumieją bo przecież nie ma takiej "apki" 2. Nawet ten zacny trunek nie ma japka na etykiecie, więc : why would I want it if it's not Apple?" 3. Ja jestem prostym i biednym człowiekiem, więc mnie nie stać na taką whisky jaką lubię, podobnie jak nie stać mnie na emejzing i madżikal diwajs od Apple. Będę zmuszony (jako biedota) kupić coś 3-krotnie lepszego za polowę ceny od kogoś innego, ale BEZ JAPKA na obudowie. Całe szczęście, że nie mieszkam już w Warszawie to przynajmniej nie muszę się wstydzić w Starbucks (uwaga - PRAWDZIWI warszawiacy - nie obrażajcie się, bardzo Was lubię ![]() |
![]() |
![]() |
#3220 |
ZnakJaworznickiegoBikera
wiesz w czym ta whisky jest lepsza od iphona?
![]() |
![]() |
![]() |
#3221 | |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Dlaczego fanboj miałby cokolwiek zrozumieć, jeżeli Wy sami nie rozumiecie? Po prostu troche przeginacie z tą jazdą po Apple, starając się udowodnić że jest be nawet tam gdzie nie jest. Ma nowe funkcje - źle. Nie ma - jeszcze gorzej. iPhone cudem hardware nie jest (choć fanboj powie co innego), ale też nie ustępuje konkurencyjnym urządzeniom. Sami przyznajecie, że to te same komponenty w innej obudowie inną nazwą i ceną premium ![]() Samsung przecież nie użył odpadków technologii by zrobić Apple A5. To najlepsze co w tamtej chwili miał (prawdopodobnie). I w żadnym wypadku nie jest to powolna jednostka, choć czterordzeniowa Tegra czy PS Vita będzie lepsze. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 05.10.2011 o godz. 12:49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3222 | |
Gość
|
Cytat:
Niestety - na fanatyzm nie ma argumentów. Mógłbym tu zacytować kilka fragmentów z z Koranu (który czytałem, znam i mogę cytować), ale obawiam się,, że mogę zostać zabaniowamny za brak: tolerancji, wielokulturowości, unioeuropejskości, postępowości i parę innych rzeczy. |
|
![]() |
![]() |
#3223 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No dobra, A5 to:
CPU: Dwurdzeniowy Samsung Hummingbird ARM Cortex-A9 z akceleratorem NEON SIMD GPU: Dwurdzeniowy PowerVR 5XT SGX543-MP2 Shader Model 3.0 RAM: 533Mhz. Wydajność GPU w zależności od źródła do 30-90MT/s i 1000MP/s. iP4S ma takie DWA (wersja MP2 - dwa rdzenie GPU). Snapdragon MSM8260 z HTC Sensation to świetna jednostka z Ardeno 220 ale ma "zaledwie" 80MT/s i 500MP/s i ma tylko JEDEN taki rdzeń. I pamieć 333Mhz. Więc gdzie ta wielka przewaga konkurencji? Nie przecze że jakiś telefon znajdziesz, ale na pewno Apple nie ma się czego wstydzić. Z resztą to suche liczby. Nic nie mówią to tym jak sprzęt działa i co jest na nim do uruchamiania. Na iP4 jest "Infinity Blade" na silniku Unreal3, a wersja S jest parokrotnie szybsza. Nie no rzeczywiście porażka, nic tylko spalić sie ze wstydu ![]() Dla porównania PS3 ma 250MT/s. W skrócie A5 to połowa nadchodzącego PS Vita. Trudno dziś o coś lepszego. Jeszcze weźmy pod uwage 8 godzin gadania na baterii, przy takiej specyfikacji całkiem ładny wynik. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 05.10.2011 o godz. 13:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3224 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja zamiast cyferek dodam - ten sam chip graficzny jest w PS Vita. Wystarczy wpisac w YouTube, by zobaczy***263; dema z targów i u***347;wiadomi***263; sobie jak pot***281;***380;n***261; grafik***281; w grach jest w stanie wygenerowa***263;!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3225 | |
Gość
|
Cytat:
2. Whipped Cream (dla ułatwienia - dowolna płyta) 3. Candlemass (dla ułatwienia - dowolna płyta) 4. John Mayall (dla ułatwienia - dowolna płyta) 5. Pendragon (dla ułatwienia - dowolna płyta) 6. Porcupine Tree (dla ułatwienia - dowolna płyta) 7. Blodwyn Pig (dla ułatwienia - dowolna płyta) 8. Iron Horse (dla ułatwienia - dowolna płyta) 9. Twelfth Night (dla ułatwienia - dowolna płyta) 10. Creedence Clearwater Revival (dla ułatwienia - dowolna płyta) 11. Mike oldfield "Incantations" 12. Jimi Hendrix Foxy Lady at Rainbow Bridge 13. JOAN BAEZ (dla ułatwienia - dowolna płyta) 14. ALIEN SEX FIEND (dla ułatwienia - dowolna płyta) 15. Bauhaus (dla ułatwienia - dowolna płyta) 16. Throwing Muses (dla ułatwienia - dowolna płyta) 17. The Pink Opaque - Cocteau Twins 18. Van der Graaf Generator (dla ułatwienia - dowolna płyta) 19. Rick Wakeman The Six Wives of Henry VIII 20. MC5 (dla ułatwienia - dowolna płyta) Podane płyty należą do najróżniejszych stylów muzycznych i najróżniejszych lat. Tak więc gust muzyczny (pomijając najprymitywniejsze disco) nie ma tu znaczenia. Jak napisałem w moim wyzwaniu - znajdź mi na Twoim uwielbianym i prawie darmowym iTunes linki do ZAKUPU tych płyt (uwaga - wyłącznie w całości). Podałem 20 pozycji, w większości z nich wystarczy mi dowolna płyta, więc tak naprawdę wystarczy jeśli podasz linki do 10 ze 100 płyt. Z góry uprzedzam, jeśli nie będziesz w stanie ich podać, napiszę dokładnie to co myślę o Apple, o ITunes i o bezkrytycznych wyznawcach applizmu. Jeśli znajdziesz mi te linki do piątku - publicznie przeproszę i już nigdy nie skrytykuję ani Apple , ani jego wyznawców. P.S. Ponieważ nie widzę żadnej reakcji, adresuję moje wyzwanie do wszystkich Fanboy'ów. Pomódlcie się do św. Stefana i szukajcie. Śmiało - cały Wasz kościół przeciwko mnie. Ne ma chętnych? Tak - nie mylicie się, na tej liście nie ma ani Lady Gagi, ani Justina Bibera. Ostatnio zmieniany przez yossi : 05.10.2011 o godz. 14:50 |
|
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|