![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szkoda. Wielka szkoda. Miałem nadzieję, że wygra z rakiem i będzie dalej kierował swoim dzieckiem. Niestety.
Mam nadzieję, że w Apple nie brakuje kreatywnych ludzi, takich, którzy będą kontynuować jego wizję i strategię. Obawiam się tylko tego, że Steven, jako założyciel Japka, wkładał w to o wiele więcej zaangażowania i serca niż ktokolwiek z jego następców będzie kiedykolwiek. Oby nie odcinali kuponów tylko mieli w pamięci to, co Jobs zrobił dla świata informatycznego i dla nadgryzionego jabłka. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadal jest Wam do smiechu?
Mnie dzis nie ma dla nikogo... Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Gość
|
Cytat:
M@X do cholery - czy ktokolwiek się śmieje ![]() Poczytaj co piszemy - my - normalni użytkownicy komputerów, telefonów czy nawet tabletów oddajemy NALEŻNY hołd człowiekowi, który był wizjonerem, twórcą i jedną z najbarwniejszych postaci świata IT. Znasz mnie i znasz moją postawę wobec Apple. W tym miejscu oświadczam: jeśli ktokolwiek jest na tyle zapiekłym kretynem, że nie potrafi docenić wkładu tego człowieka w świat IT od dziś jest moim wrogiem. Jeśli ktoś nie potrafi docenić wielkości człowieka ( co nie oznacza, że trzeba się z nim zgadzać) to jest zwykłym patafianem. Dla mnie - dokopywanie firmie Apple pod jego przywództwem było czystą, intelektualna przyjemnością. Teraz nie ma nawet z kim powalczyć bo Tim Cook mam w sobie tyle charyzmy "co trucizny w zapałce" (cytat ukradziony). Widziałeś moją listę muzyki, powiedziałeś, że posłuchałeś sampli i że ci się spodobało. Masz u mnie +5 do szacunku bo większość by powiedziala: "ale badziewia słuchasz". Dlatego chętnie podyskutuję z Toba zawwze o muzyce, o sprzęcie do jej słuchania, o warunkach akustycznych i o tym czego warto słuchać, a czego nie. Napisałeś: "Ja Cie, yossi, chlopie, naprawde lubie." Wiesz, to czego bym sobie życzył to to, żebyś nie traktował mnie jak wroga. Mogę być złośliwy, mogę być wredny nawet, ale zawsze pozostaje szacunek wobec dyskutanta. Zrozum - jeżeli chcemy dyskutować to po prostu nie możemy się zgadzać bo inaczej dyskusja przeradza się w tzw. "polski dialog", czyli taki - gdzie jedna strona coś mówi, a druga się zgadza. Ostatnia sytuacja - wyzwałem Cię na pojedynek - przegrałem - przeprosiłem i przyznałem rację. Jako pierwszy na tym forum i w dodatku "zapiekły hejter" zamieściłem info o śmierci SJ i dołączyłem SZCZERE kondolencje. Można sobie robić jaja ze wszystkiego, ale trzeba wiedzieć kiedy przestać. Ostatnio zmieniany przez yossi : 06.10.2011 o godz. 08:20 |
|
|
|
|
#4 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skończyła się pewna era... [']
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
może mi ktoś w końcu powiedzieć jak tu się kurde wkleja obrazki
|
|
|
|
#6 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Załącz plik a potem z menu załączników wybierasz obrazek.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
Smutna wiadomość z samego rana i to w dodatku pierwsza jaką przeczytałam
Może ktoś z tagów wywalić "sekta steve'a jobs'a"? To teraz już nie na miejscu.
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
Przyłączam się do nemki (nemka, ale bez dotykania
)Szanowni moderatorzy i inni, którzy macie moc - wywalcie to - nie przystoi. Jak na rasowego hejtera Apple przyrzekam uroczyście - każdy cham i prostak, który nie potrafi uszanować majestatu śmierci, będzie przeze mnie gnojony bez litości. Ostatnio zmieniany przez yossi : 06.10.2011 o godz. 10:02 |
|
|
|
#9 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szacunek dla SJ za to co zrobił. Nie jest mi do śmiech z tego powodu, jednak posty z prośba o usuniecie z tagow jego imienia są śmieszne. Ludzie otrzasnijcie się. Dziennie umiera kilkaset tysięcy ludzi z powodu głodu i większość z Was ma na to wy******.
Umarł człowiek i nalezy do tego podejść jak do każdej śmierć, bez przesadyzmu z jednej i drugiej strony...
|
|
|
#10 |
|
Gość
|
SJ był wojownikiem, Tim Cook to księgowy. Kto z Was (nas?) hejterów, chciałby się bić z księgowym?
|
|
|
|
#11 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To będzie w dalszym ciągu Apple Steve`a Jobs`a.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Gość
|
wiesz Yahol - mam nadzieję, że masz rację, inaczej będzie nudno i bezbarwnie
|
|
|
|
#13 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raczej będzie nudno .Wizjonerzy mają to do siebie, że trudno ich zastąpić..
|
|
|
#14 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jobs nadał wizję, styl i ideę.
Wyrobił wizerunek marki. I uczynił Apple najbardziej wartościową firmą IT. Mają nakreślone, co robić i jak, teraz muszą to tylko kontynuować i nie schrzanić. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontynuować mogą przez 2-3, góra 5 lat (mało prawdopodobne). Potem trzeba iść naprzód, a Apple chciało być znane z tego, że wytycza nowe ścieżki. I tego raczej też oczekują użytkownicy. Jeśli to zniknie, konkurencja z przyjemnością zapełni pustkę.
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|