![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3421 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spoko. Jak bedzie w Androidzie 8.0, to napiszesz ze to fantastyczna rzecz, a Apple znowu bedzie z przodu ;-)!
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3422 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
moze byc nawet za minute gdziekolwiek, zwisa mi to. NIGDY nie bede tego uzywal bez wzgledu na system operacyjny. ************ http://applefobia.blox.pl/2011/10/Zn...different.html ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3423 | |||
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 |
Gość
|
Pytania... pytania..,pytania....
1. W dalszym ciągi nie wiem jak to jest z Bluetooth w IP4S - już wiem, że jest, ale nie wiem czy normalne BT czy Apple BT. To znaczy: - czy IP4S może skomunikować się przez BT z dowolnym innym urządzeniem mającym BT - czy IP4S może skomunikować się przez BT z dowolnym innym urządzeniem, ale wyłącznie firmy Apple - czy IP4S może skomunikować się przez BT wyłącznie z dowolnym zestawem słuchawkowym - czy IP4S może skomunikować się przez BT z zestawem słuchawkowym, ale wyłącznie firmy Apple 2. Czy to prawda, że IP4S obsługuje wynalezione przez Apple wideorozmowy, ale: - czy można nawiązać połączenie z dowolnym użytkownikiem, mającym dowolny telefon w dowolnej sieci - czy można nawiązać nawiązać połączenie z dowolnym użytkownikiem, mającym dowolny telefon Apple? - czy można nawiązać nawiązać połączenie z dowolnym użytkownikiem, mającym wyłącznie telefon Apple IP4 lub IP4S? - czy to prawda, że żadna z powyższych wersji nie działa bez WiFi? |
![]() |
![]() |
#3425 |
ZnakJaworznickiegoBikera
malo ludzi uzywalo smartfony? nie zgadzam sie.
to, ze tutaj malo sie o nich mowilo nie znaczy, ze wszedzie. zgadza sie z tym, ze apple przyczynilo sie do wzrostu sprzedazy ale nie zgadzam sie juz z tym, ze tylko dzieki nim. wyroznial go tylko interfejs choc manilla w htc tez byla wczesniej. ze strony sprzetowej wiadomo, nic specjalnego. fajny ekran jeszcze ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3426 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3427 | |
Team Member
Zlotowicz
Cytat:
Edit: Zapomniałem jeszcze o BlackBerry, które także łapie się do kategorii smartfonów, ale to w zasadzie tylko użytkownicy biznesowi i głownie w USA. Dopiero od niedawna zaczyna zdobywać popularność w Europie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3428 |
ZnakJaworznickiegoBikera
telefonow bylo sporo juz to kiedys pokazywalem!
ile softu? sadze, ze niewiele mniej niz do ios (o ile w ogole mniej). jak powiedzialem, u nas moze i cisza byla ale nie gdzie indziej. ile to bylo softu np od spb ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3429 |
Gość
|
Bartez:
Tak z czystej ciekawości - możesz powiedzieć jakiego sprzętu używasz? O ile to nie tajemnica oczywiście. |
![]() |
![]() |
#3430 |
Team Member
Zlotowicz
A możesz jakiegoś linka podać, bo nie widziałem
![]() Nie twierdzę, że nie było telefonów i softu. Na pewno nie były tak popularne, jak po pojawieniu się IPhone'a. Ilością modeli telefonów to Apple na pewno nie może konkurować, z tym co było wcześniej ![]() ![]() Przy okazji znalazłem ciekawe informacje na wikipedii: http://en.wikipedia.org/wiki/Smartphone ![]() ![]() @yossi: Obecnie SE Xperia x10i z Androidem 2.1 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3431 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Windows Mobile to były urządzenia dla tych którzy o komputerach mają jakieś pojęcie.
Zwykli szaraczki kupowali je tylko ze wzgledu na szpan (m.in odtwarzanie muzyki i filmów w TCPMP). Programy, gry (doom, heretic itd), szybki procek i duży ekran - o tym posiadacz komórki mógł pomarzyć. W momencie pojawiania się iPhone to się zmieniło, bo przystępny telefon potrafił te 90% rzeczy zrobić lepiej. Nic dziwnego że sprzedaż WM padła na pysk. Zostali tylko ci użytkownicy, którzy chcieli palmtopa, a nie gadżet. Android i iPhone to nowa generacja smartfonów, nie mająca korzeni w palmtopach i przeznaczona dla przeciętnego Kowalskiego. Stąd też prosta obsługa i ceny telefonów zaczynające się od 350zł. Na telefon z WM, jeszcze wtedy gdy ja kupowałem swojego (2009) trzeba było brać taryfę biznesową i drogi abonamient, a nawet wtedy te zabawki kosztowały kilkaset zł. Androida moge sobie pójść i kupić od ręki często taniej niż zwykły telefon. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 13.10.2011 o godz. 10:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3432 |
ZnakJaworznickiegoBikera
@bartez
tobie sie nie chce szukac a mnie sie ma chciec? ![]() sobrus to ladnie zobrazowal ![]() x10 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=617 http://forum.android.com.pl/f140/ x10mini http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=726 http://forum.android.com.pl/f163/ x10mini pro http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=727 i tez juz dawalem http://android.com.pl/news/platforma...weloperow.html
![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Team Member
Zlotowicz
Bardziej chodziło mi o wskazanie linka do jakiegoś posta u nas na forum. Ale jeżeli nie masz pod ręką to luz. Sporo modeli jest wymienionych w linku z wikipedii
![]() Wymienione przez Ciebie fora oczywiście znam. Miałem na myśli, że nie doczekam się oficjalnego update'u. Z ROMami na razie jakoś nie mam czasu się bawić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3434 |
Gość
|
Zawsze lubiłem maszyny SE (do dziś mam kilka w szufladzie), ale cała seria Xperia budzi we mnie tzw. "mieszane uczucia". O ile sam Andeknawet w tej dość starj wersji nie jest zły, to chyba coś schrzanili w samych maszynach. Dziwię się, że próbują nawiązać równorzędnej walki z choćby Samsungiem. Obawiam się, że jedna z moich ulubionych firm została skazana na pożarcie - chyba, że nastąpią tam drastyczne zmiany.
|
![]() |
![]() |
#3435 |
Team Member
Zlotowicz
A co jest nie tak z hardwarem w serii Xperia? Fakt, ciut wolny, szczególnie dla nowych andków, ale nie jest źle. Używam od około roku, o ile dobrze pamiętam.
A co do samego tworu SE, to ostatnio gdzieś czytałem, że Sony chce wykupić całość udziałów od Ericssona i samemu działać. Trudno powiedzieć, czym to się skończy. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|