![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie musza miec przeciez, maila u nich miec nie musisz, chyba, ze co wysylasz to oni tez lapia
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ZnakJaworznickiegoBikera
mailem albo itunes
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
ale po cholerę mi to - siedzimy przy piwie, przy jednym stoliku, pół metra od siebie - po jaką kiszkę mam płacić za transfer przez internet
![]() Przecież mam co najmniej 3 opcje: 1. Wysłać przez IRDA 2. Wysłać przez BT 3. Wyjąć kartę pamięci i niech sobie skopiuje - nawet nie trzeba w tym celu wyłączać fona Cały proces zajmuje jakiś 3 sekundy Ostatnio zmieniany przez yossi : 13.10.2011 o godz. 16:10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ludzie, ale macie problemy. W życiu użyłem BT do przesłania plików może z 3-4 razy. Ale jak ktoś bardzo chce, to chwila w google i da się:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3214 Dajcie spokój z tym hejterskim podejściem. Wiele rzeczy w Iphone'ach nie jest na wierzchu, bo 99% użytkowników i tak z nich nie korzysta, ale dla chcącego nic trudnego. demek, a z tym brakiem stereo w BT jesteś pewien? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
Czy uważasz, że zadawanie pytań to hejterskie podejście? Na MyApple.pl to na pewno, ale tutaj chyba nie? Przecież ja niczego nie komentuję i niczego nie oceniam. Ja tylko chciałem się dowiedzieć: 1. Czy można przesłać jakiś plik pomiędzy IP a telefonem bez użycia internetu 2. Czy można przeprowadzić rozmowę wideo pomiędzy IP a telefonem To są bardzo proste pytanie i w zupełności wystarczy mi odpowiedź T/N |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiecie...
nowa wersja systemu operacyjnego CIA też zawiera iCloud, z wyszukiwarką ![]()
![]() |
#7 |
ZnakJaworznickiegoBikera
nie myl cia z nsa
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Central Intelligence Agency, CIA
- zajmuje się pozyskiwaniem i analizą informacji o zagranicznych rządach, korporacjach i osobach indywidualnych. National Security Agency, NSA - przechwytuje i analizuje dane obcych państw w zakresie łączności radiowej, telefonicznej, modemowej oraz emisji wszelkiego rodzaju urządzeń radiolokacyjnych i systemów naprowadzania. Nie mylę ![]() Problem w tym, że tutejsi używają tego wszystkiego na pół gwizdka i nie chce im się popełnić żadnego art. Piszą za to, że to co używają jest lepsze. To jak taka Panna Zuza przed kompem, używa, ale technicznego art'a o sprzęcie, który używa popełnić już nie umie. Typowy !tech juzer.
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 13.10.2011 o godz. 16:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ZnakJaworznickiegoBikera
bo to 21 wiek!
przeciez kolega napisal wyzej
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ZnakJaworznickiegoBikera
nimal o tym pisal jakis czas temu. sluchawki u appla sa dostpne, ktore stereo sa ... ale nic nie mowia, ze uslyszysz stereo.
a cydia nie wymaga jailbreaka? http://www.youtube.com/watch?v=2RQPVrft70w
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobra, nie chce mi sie uzerac...
1. Nie 2. Nie Bede mial wreszcie swiety spokoj ;-)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Gość
|
Cytat:
I zauważ - zero jakiekolwiek komentarza ode mnie. Ja po prostu przyjmuję do wiadomości informacje. Bawiłem się IP4 (bez S) przez 3 dni to chyba mam prawo pewnych rzeczy nie wiedzieć? A jak nie wiem to kogo mam spytać? |
|
![]() |
![]() |
#13 |
ZnakJaworznickiegoBikera
zastanawia mnie jedno. wysylanie po bt nie jest problemem. nawet jesli calkowicie opiera sie o biblioteki bo przeciez jako plik i tak jest w telefonie. nie wiem czy tak ciezko dodac funkcje wyslij przez bt?
i w niczym nie przeszkadzalo by to bibliotekom patrix w sumie to jedni i drudzy sie nadaja ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
To ja mam kolejne pytania i mam nadzieję, że nie dostanę bana za zadawanie pytań, jak na MyAplle.pl
1. Czy to prawda, że w IP4 nie można ustawić sobie dowolnego dźwięku jako dzwonek? 2. Czy to prawda, że w IP4 nie można ustawić sobie osobnego dzwonka lub sygnału SMS dla wybranego kontaktu? 3. Czy to prawda, że nie można przeprowadzić rozmowy wideo pomiędzy IP4 i IP3 ? Dla pewności pytam. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
2. http://ipod.about.com/od/usingios4/h...-On-Iphone.htm 2 min z google. Błagam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|