![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3436 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bartez a zerkales ost link? SE wspiera developerow. czytaj ciche przyzwolenie na CM. sadze, ze update z poziomu org softu do cm bedzie mozliwy.
a wgranie romu to chwila, dluzej zajmie zrobienie backupu kontaktow etc (wiem bo instalowale na swojej sluchawce) ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3437 |
Gość
|
No to jak jest z tym BT i z wideo-rozmowami? Czy naprawdę NIKT nie jest w stanie mi odpowiedzieć?
Pytam po raz czwarty - czy mam rozumieć, że tego po prostu w IP nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
#3438 |
ZnakJaworznickiegoBikera
nie mozesz przesylac plikow po bt, nie mozesz sluchac w stereo przez sluchawki bt - tyle wiem
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3439 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo iPhone nie pracuje na plikach, lecz na bibliotekach. BT Stereo nie wiem - nie testowalem. Wideorozmowy oczywiscie sa - FaceTime lub Skype, wraz z nowa wersja aplikacji Google bedzie tez opcja od "gugla". Najlepsza jakosc oczywiscie przez FaceTime.
Wyszlo iCloud oficjalnie - update'y wszedzie zrobione i wlasnie sie "uchmurzam" :-)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3440 |
ZnakJaworznickiegoBikera
yyyyyy
jade w gory grupa, nie mam zasiegu komorkowego, cykam mega hiper osom, amejzing fotke swoim naj iphonem, jak ja przeslac innym? hotspot wifi zestawic? cholera nie wszyscy maja wifi, nie wszyscy maja pakiety internetowe.... dalej nie widzisz w tym wady? edit wifi hot spot tez odpada, przeciez ios nie dziala na plikach wiec tak go tez nie wyslesz ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 13.10.2011 o godz. 14:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3441 |
Get a Mac!
Schodzimy z gor, w trakcie lapie zasieg komorkowy, fota juz wysyla sie na mojego iPada i wszystkie moje Maki, wchodzimy do schroniska, rozsylam mejle, zgrywam na pendrive'y, wrzucam na Picase, Facebooka, COKOLWIEK.
Nie, nie widze problemu. Jak ktos w 2011 nie umie pogodzic sie ze zyje w spoleczenstwie informacyjnym, to zdjecia mial nie bedzie. Jego problem, nie moj. A jak juz sie upierasz, to jest "Bluetooth Transfer" w App Store. Za darmo. Nie posiadam, nie korzystam, uwazam BT za przezytek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3442 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
demek...
przecież jeden iphonowiec w grupie się nie peszy tym faktem, to reszta ludzi powinna się wstydzić, że nie potrafi połączyć się z iphonowcem, a nie, że to iphonowiec nie potrafi się łączyć z resztą ludzi... Możesz wysyłać pliki po BT ? WSTYDŹ SIĘ !!! Ja jestem dumny, że nie mogę...
![]() |
#3443 | |||
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
inni moga sie wymienic fotka od razu a ja nie... ktos inny zrobil fotke....wysle ci jak zlapiemy zasieg...albo mailem ![]() i masz racje, zyjemy w 21 wieku wiec dlaczego nie moge posluchac muzyki w stereo na moich DOBRYCH sluchawkach BT?! Cytat:
wstydze sie! ze mam telefon, ktory to potrafi... wstydze sie tez, ze mam sluchawki stereo bt bo nie moge sluchac stereo z iphona...wstydze sie bo 4 letnie telefony to potrafia...wstydze sie tych sluchawek... Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 13.10.2011 o godz. 15:02 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 |
Banned
Data rejestracji: 04.10.2011
![]() |
M@X,
a wyobraź sobie, że jesteśmy w batyskafie na dnie Rowu Mariańskiego i chcemy obejrzeć Prosto w Serce w TVN. No i co?! A proszę, telefon 15 razy tańszy: http://allegro.pl/smartphone-desire-...871632191.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#3445 |
ZnakJaworznickiegoBikera
jakie dual sim? no i skad feed wezmiesz?
ah to podroba ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3446 | |
Gość
|
Cytat:
2. Czyli mogę nawiązać połączenie wideo z każdym telefonem na świecie, tylko jakość będzie oczywiście gorsza niż pomiędzy np. IP3 i IP4 ? |
|
![]() |
![]() |
#3447 |
Get a Mac!
1. Mozesz z pomoca dedykowanej aplikacji. Dotyczy to tylko i wylacznie zdjec. Natywnie iPhone nie posiada funkcjonalnosci przesylu plikow przez Bluetooth, bo uzytkownik fizycznie plikow w iphone'ie NIE OGLADA.
2. Tak, pod warunkiem ze telefony te posiadaja funkcjonalnosc uslug wymienionych przeze mnie aplikacji. No i oczywiscie mowimy o iPhone 4 - jaki jest sens wideorozmowy bez przedniej kamery? @paprykarz - Score ;-)! Pieknie zaironizowales - reputa dla Ciebie ;-)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3448 |
ZnakJaworznickiegoBikera
tylko po co wysylac to internetem skoro mozna miedzy sluchawkami?
to ma byc ten 21 wiek?
![]() |
![]() |
![]() |
#3449 |
No, to teraz się autentycznie zainteresowałem. A co ogląda? Bo ja na ten przykład w tandetnym SE też fizycznie nie oglądam plików - zrobiłem zdjęcie, oglądam zdjęcie, chce je wysłać duszę klawisz opcje, wyślij i leci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3450 |
ZnakJaworznickiegoBikera
oglada zdjecie, to nie plik, to zdjecie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|