![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 | |
|
Gość
|
Cytat:
Proszę - w ogóle nie porównuj rozmowy z człowiekiem oraz nieudolnych (przynajmniej na razie) prób rozmowy z robotem. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jesteś na nie - bi nie ![]() A tak nawiasem - polecenia głosowe, dla komputera i telefonu istnieją już od sporego czasu ![]() Np. mowie do swojego telefonu DOM! i on sam dzwoni na numer domowy. Czyli mogę powiedzieć, ze gadam z telefonem ![]() Na podobnej zasadzie gadam z komputerem. A zaawansowane moduły opcji głosowych tez już są. I będą coraz bardziej zaawansowane. Siri to zaledwie początek.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Kilka pytań:
Ostatnio zmieniany przez yossi : 19.10.2011 o godz. 13:19 |
|
|
|
|
#4 |
|
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Stronę wcześniej była mowa o video, to na makoweabc możecie obejrzeć porównanie Iphone 4 i Iphone 4S.
http://www.makoweabc.pl/2011/10/ipho...4s-video-test/ Zdjęcia Iphone 4S: http://www.makoweabc.pl/2011/10/zdje...one-4s-sample/ Ostatnio zmieniany przez chris996 : 19.10.2011 o godz. 14:01 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niestety nie rozumiem o co Ci chodzi
![]() Jeżeli nie podoba Ci się głosowy interfejs ze względów "etycznych", bo mówić można jedynie do człowieka, ewentualnie do pieska - to masz prawo tak uważać. Ale np mi gadanie do urządzeń nie przeszkadza. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Gość
|
Cytat:
Jak lubisz - używaj - nic mi do tego
|
|
|
|
|
#7 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Nie.
2. Nie wiem czy ma dwie anteny, ale jest "world phone'em", czyli pracuje zarowno w sieciach GSM jak i CDMA. 3. Nie. 4. Funkcje te ma kazdy iPhone, od pierwszej generacji ;-)! http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1318932786 To przykre... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikt nie zapowiadał, że miało być tak pięknie.
Można to traktować jak ciekawostkę, dobry film prezentujący talent grafików/animatorów i dobre pomysły na rozwój sprzętu, nic więcej. Ostatnio zmieniany przez Kris : 19.10.2011 o godz. 14:50 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Gość
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nikoniarz
Każdy może wrzucić do internetu, co mu się podoba. Masz głowę od tego, żeby Ci podpowiedziała jaka była intencja autora - czy jako zapowiedź czy jako fikcja fanowska, a widzę, że nie usiądziesz i nie pomyślisz, tylko szukasz dziury w całym. Rozumiem, że traktujesz filmy s-f jako zapowiedź np. ataku obcych?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Gość
|
Cytat:
Dodatkowa informacja dla tych co nie zrozumieli: tak - oczywiście zdaję sobie sprawę, że to jest "fan-fiction". niemniej jednak ośmielę się twierdzić, że to co fani dostali po premierze IP4S, w znacznym stopniu odbiega od ich oczekiwań. Nawiasem mówiąc - moich też. Co więcej - to, co zobaczyłem na tym filmiku przeniosło mnie w sferę marzeń. Gdyby naprawdę zaimplementowano do jakiegokolwiek telefonu takie funkcje jak laserowa klawiatura, czy też holograficzny obraz 3D to sam bym się ustawił w kolejce po takie urządzenie w zimną, listopadową noc. |
|
|
|
|
#14 |
|
Nikoniarz
Nie, cytatu nie wyłapałem. Nie kojarzy mi się on z "Seksmisją". "Miało być tak pięknie" jest za bardzo popularnym stwierdzeniem.
Poczucia humoru mi nie brakuje, ale po Twoich postach widać, że zawziąłeś się na Apple niesamowicie i nie odpuszczasz. Pracujesz dla Nokii, HTC, Samsunga?
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Gość
|
Cytat:
Mój ukochany film, nie każdy musi znać. Nie zawziąłem się na Apple - tylko na pewne postawy i rodzaj prowadzonej polityki, a także na absolutne, wręcz religijne uwielbienie dla tej marki (w końcu takiej samej jak inne na rynku - ani lepszej, ani gorszej) przejawiane przez wiele osób. Pracuję jako tajny agent dla wszystkich pozostałych producentów z wyjątkiem Apple .Warto przy tym zauważyć, że żaden z moich postów nie jest dla nikogo obraźliwy, a przynajmniej staram się, żeby tak było. Ostatnio zmieniany przez yossi : 19.10.2011 o godz. 16:10 |
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|