![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a gdyby tak naprawde apple posiadalo wylacznosc na MT innych sluchawek by nie bylo z nim. ale nie posiada i to ich boli ![]() a o moje atrakcje w piatkowy wieczor nie musisz sie martwic
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Cytat:
Cytat:
Jeżeli okaże się, że Jobs nie był mózgiem akcji "Think Different" to nie będę miał złudzeń, że ta biografia jest przeinaczona.. btw. Cytat:
Cytat:
Jeżeli to prawda co ogrodnik wypisuje to niezły ubaw będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kiedyś już pokazywałem jak wyglądały interfejsy zwykłych telefonów zanim jeszcze iPhone trafił na półki sklepowe. Apple dostosowało te interfejsy tak by można było obsługiwać je palcem. Dziwne, że teraz próbują wszystko sobie przypisać. Poniżej kilka ciekawostek z Wikipedii o technologii wielodotykowej: Cytat:
Cytat:
Cytat:
W Androidzie piękne jest to, że nie ma ograniczeń. Działą praktycznie na wszystkim. Miałem w ręku kilka tańszych urządzeń (min. Szajsung, Motorolla) i Android śmiga na nich. Samsung Galaxy Pro B7510 - Android działa na nim bardzo płynnie. Sam telefon jest solidnie wykonany... Cytat:
Cytat:
Aha iTunes nie napisało Apple Kupili gotowy projekt i zaczeli go rozwijać... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Design sami kopiowali, w poście wyżej pokazałem przykład. Aż dziwne, że nikt tego nie skomentował... Dla przypomnienia: http://www.youtube.com/watch?v=IJ_SA...layer_embedded ![]() Cytat:
Gdybyś miał chociaż trochę racji w tym co piszesz potrafiłbyś podważyć argumenty, które padają przeciwko Apple. Apple jest fenomenem. Żadna inna firma nie stworzyła sekty. Apple ma niesamowity marketing. Jednak dla mnie na tym to wszysto się kończy. Produkty jak każde inne, często nawet gorsze. A design? Cóż, o wyglądzie się nie dyskutuje bo każdy ma inny gust. Cytat:
Cytat:
Po drugie nie widzę zastosowania w sejmie dla tabletów. Jeszcze smartfony bym zrozumiał - malutki komputer w kieszeni. Ciekawe czy i tym razem w podobny sposób był wybierane urządzenia... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pamiętaj Berion, o Apple albo się pisze dobrze, albo wcale. Cytat:
Wyżej ładnie podałem co to multitouch, oraz kto to wymyślił itp. Apple co najwyżej wykorzystało technologię, którą ktoś wymyślił. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Btw. to, że Apple warta jest XXX, nie znaczy, że ma tyle kasy. Życzę też powodzenia w skarżeniu innych firm. W końcu ktoś ich pozwie i nie pójdzie na ugodę... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po drugie, jeżeli u ciebie komputer jest wykorzystywany tylko i wyłącznie do pisania na forach to cóż... Są ludzie, którzy używają komputera do poważniejszych rzeczy - dla tych osób ani smartfon, ani tablet nie zastąpią stacjonarnego komputera, czy notebooka...
|
|
|
|
#3 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.networld.pl/galeria/67410...czne.2011.html
Czytalem to juz gdzies na wysokosci wakacji... Ludzie nie chca tabletu. Chca iPada! ;-) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
http://opda.pl/artykuly/rozne/1624-patentowy-nonsens-apple-chce-opatentowac-funkcje-odblokowywania-urzadzenia-za-pomoca-detekcji-twarzy @Max odniesiesz się do tego co napisałem wcześniej? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Get a Mac!
Nie chce mi sie nawet czytac - pisal o tym Bartez kilka stron wczesniej. Zreszta ja tez pisalem, ze na ogol wklejam tu ciekawe linki - w dyskusje nie bede sie wdawal biorac przyklad z Yahola, bo to nie ma sensu ;-).
Nowy iPad prawdopodobnie na styczniowym Macworld : http://myapple.pl/content/2566-dwa-n...-styczniu.html |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Dziwne bo myślałem, że forum dyskusyjne służy do dyskutowania. Fanatycy Apple wolą nie widzieć pewnych faktów...
Poniżej fragment z pewnego blogu o Apple ![]() Źródło http://www.mackozer.pl/2011/12/29/wo...-z-wiatrakami/ Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Momenty były
!!!Przeglądam, bo absurdalność dyskusji i postaw, co poniektórych, przywraca mi wiarę w człowieka
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
Data rejestracji: 20.11.2011
![]() |
Foto z G+ od Mike Elgan
Młody Jobs: ![]() Nowy model ładowarki słonecznej: ![]() Do kupienia tu, za 50 euro @yahol, jako że jestem głupkiem, to tak sobie myślę, że to o mnie mówisz, że ja jestem głupi, ale jako że jestem głupi, to w sumie nie jestem pewien i mi smutno, więc mógłbyś mówić wprost do których poniektórych pijesz |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wybacz, ale nawet nie pomyślałem o tobie, pisząc to co napisałem. Wiec niech nie będzie ci smutno, bo nie ma powodu. ![]() Zresztą, zobacz co mam pod awatarem i nie bierz wszystkiego tak dosłownie ![]() Za głupka, to ja tu robię, bo na błazna, to jestem za mało inteligentny.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
@andy
max sie nie odniesie bo nie ma ochoty (czytaj argumentow). przeciez nie bedzie sie wdawal w dyskusje, ktora przegra....lepiej nazwac kogos zlodzieje, wejsc do nory i wyjsc jak wszyscy zapomna. trzeba przyznac, ze to swietna taktyka.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() |
Tia, jak się okazało,
że to w Androidzie był problem z CarrierIQ, a nie w iPhone, jak się z początku wydawało, to Ty argumenty ad personam i ordynusy, a andy zacytował pół kolektywu. Ale nie przejmujcie się, siła PR jest wielka ![]() Się w święta spotkałem z Amerykaninem i to geniuszem a nie przygłupem, puknąłem w jego telefon z napisem HTC Verizon i powiedziałem: "śledzą cię", a on na to "przecież to w iphone był problem" No ale on natychmiast odpalił sieć i w minutę stwierdził, że mam rację, a jego PR oszukał.Teraz Andy mnie zacytuj i zapytaj co moja anegdotka ma wspólnego z tematem. |
|
|
|
|
|
#12 | ||||||
|
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Nieźle to musi go boleć ![]() Cytat:
Cytat:
Natomiast kto inny jak nie Apple wrzuciło go do iOS? Krasnoludki? Cytat:
############## Ploteczki na temat Apple. Co prawda luka mało groźna ale warto o niej wspomnieć ![]() Cytat:
A tutaj informacja jak można obejść piaskownicę w OSX ![]() Cytat:
Jak tam bateria w najnowszym iOS?
|
|
|
|
#13 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
@andy
wyjasnie ci dlaczego axa o nie boli. ma cie za hejtera, ktorego: - nie stac na iphone - nie rozuiesz filozofii apple wiec nie mozesz w pelni wykorzystac iphona i nie mozesz go tez lubiec - to, ze dla ciebie sa wygodniejsze interfejsy, funkcje itd nie ma znaczenia bo wg niego ios jest najlepszy a ty jestes...ty nie mozesz po prostu tego dostrzec
|
|
|
|
|
#14 |
|
Get a Mac!
![]() ![]() ![]() ![]() Miales racje, yaholu drogi... Olewam ten temat, bo to nie ma sensu... Nadal bede pomagal w tematach, w ktorych moja wypowiedz moze sluzyc komus pomoca... Ale o Apple wole jednak dyskutowac na MyApple... Tu jest to bezcelowe... |
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
Banned
![]() |
Cytat:
ale jak dla mnie wyraża się on najprzejrzyściej z kolektywu. Serio. Może mamy podobną średnicę dziur w durszlaku. Cytat:
W którymś tam chińskim czy koreańskim klonie: nieprawidłowo. Ale tu nie dogadamy się. Cytat:
A ma nowy pasek. |
|||
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|