![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
NigdY też nie wrzucałem i nadal nie wrzucam wszystkich do jednego worka - chyba, ze potrafisz wskazać, ze jest inaczej P.S. Właśnie znalazłem zastosowanie, gdzie nie da się profesjonalnie użyć mojego zabytkowego HP, zamiast tabletowej zabaweczki - otóż nie da się go wyłożyć na stolik w popularniej kawiarni na S, sprzedającej kawę po 20 zł w papierowych kubkach. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Data rejestracji: 20.06.2012
![]() |
Starbucks -> żart z długą brodą...
No a nawet jeśli ktoś chce być modny i dlatego ipada kupi, to co z tego? Myślisz, że jesteś taki wyobcowany, taki wolny od mody? To idź do pracy w sukience, wygodna jest, w sam raz na upały. Nie mam pojęcia, jak wyglądasz, ale jeśli np. masz dżinsy Lee i koszulę w kratkę, to inni widzą u Ciebie pewien styl, który lubią albo nie lubią, nienawidzą, śmieją się etc Z takim podejściem jesteś jak podróżnik z XVIII wieku, który oceniał tubylców wyłącznie przez swoją własną kulturę. Ale potem byli Br. Malinowski, Levi-Strauss i może warto nie patrzeć na świat jak w Chacie Wuja Toma. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forumator
![]() |
NIe musisz z takim zacietrzewieniem bronić ukochanej marki, ponieważ w swoich postach żadnej nie wymieniłem. Bądź uprzejmy zauważyć, że piszę o tabletach jako takich i jest mi obojętne, jakiej są produkcji.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() |
To podłóż sobie tablet jako taki, dowolnej marki i potraktuj go jako nośnik informacji, podobnie jak u Ciebie zegarek, czarne skórzane buty, wystrój mieszkania itd itp
Potem poczytaj jak np. teoria Darwina wpłynęła na upowszechnienie osobistych zegarów, przyjmij że niespodziewanie pewne rzeczy wpływają na inne i przez analogię pomyśl o aktualnym, jak tablety wpływają na komunikację społeczną, informację itd itp Nie widzę u siebie żadnego zacietrzewienia, piwo marki Donner piję leżąc pod wiatrakiem marki Ferm ;P Ja tylko zwracam uwagę na kierunek, poziom dyskusji. Nie mogę bez końca słuchać tych samych żartów, które niczego nie wnoszą. I tych nieznośnych wynurzeń, że nienawidzący Apple są wolni od kultury. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U nas. Na Marsie.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() |
500-ipadów-dla-posłów.jpg
A tak na poważnie, ktoś powiedział: nie wiem po co, ludzie sami wymyślą. I wymyślili. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nikoniarz
Da się. Instrukcja:
1. Wyjmij HaPeka z gaci. 2. Połóż na stolik. 3. Działa! ![]() Przetestowane na moim BB. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forumator
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nikoniarz
Ja tam chciałbym mieć tablet, żeby wygodnie, siedząc na kiblu, przeglądać sobie pudelka.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
Tylko, że ja - jako człowiek starej daty - nie mogę się jednak przekonać do czytania gazet i książek na ekranie, wolę tradycyjny papier w gazecie, którą po przeczytaniu można natychmast użyć do innego celu (taki multitasking), a tabletu już nie ;-) |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nikoniarz
Tablet do tego nie służy? A gdzie napisane, że do tego ma nie służyć?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forumator
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Nikoniarz
Cytat:
Takich argumentów nie przebiję! ![]() Porównujesz dwie zupełnie diametralnie różne rzeczy. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forumator
![]() |
no jak to Kris - nie da sie rozmawiać? Mnie się tam z Tobą dobrze gada :-)
Więcej poczucia humoru pls. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|